joi, 28 ianuarie 2016

Leucemia nu este o boala



Conform celor 5 legi biologice ale naturii cuprinse in Noua Medicina Germanica, leucemia nu este o boala, ci o faza de vindecare si reparare a unor simptome care afecteaza maduva osoasa.

Exista in principiu doua posibilitati de vatamare a maduvei osoase: o contaminare toxica generala sau de ex. radioactiva (Cernobil). Reactia de vindecare a maduvei osoase se numeste reactie leucemica: maduva produce atunci cantitati mari de celule imature, atat rosii cat si albe, deci atat eritrocite cat si leucocite imature. Cele mai imature dintre leucocite se numesc (leuco)blasti.

In medicina alopata s-a impamantenit ideea iluzorie ca acesti blasti ar fi maligni, fiind produsi in numar mare. Ei bine, ei nu sunt maligni si nimeni nu a putut demonstra vreodata multiplicarea lor prin diviziune, ci dimpotriva, ei sunt defalcati rapid in ficat si eliminati.

In trecut, se sustinea ipoteza aberanta ca acesti blasti imaturi, fiind mai mari decat eritrocitele, ar putea bloca vasele de sange.  Aceasta este o presupunere nefondata si gresita, deoarece lumenul vaselor de sange se poate dilata in medie de 3-4 ori in timpul fazei leucemice (vagotone) postconflictuale. Prin urmare, nu exista niciun risc ca vasele de sange s-ar putea infunda. In plus, niciun histopatolog nu a observat vreodata la microscop vase de sange infundate de blasti.

vineri, 22 ianuarie 2016

Ce este un "fapt stiintific"? Un mic studiu de caz: "Procesul pojarului"


Portrait Harald Walach

Va amintiti ca in Germania are loc asa-zisul „proces al virusului pojarului”, despre care am scris de cateva ori pe blog: partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a.

À propos de proces, in ciuda dezinformarii din partea raspandacilor platiti, va pot informa ca Dr. Lanka NU a pierdut procesul (cel mult se poate spune ca prima instanta a decis in favoarea petentului, dar pana la pierdut procesul mai e cale lunga si NU se va ajunge pana acolo), de asemenea Dr. Lanka NU „a admis ca exista virusul pojarului” (alta minciuna a raspandacilor) si NU a platit niciun ban doctorului Bardens. Legea germana a proceselor civile (ZPO) spune doar ca in cadrul unui recurs intr-un proces civil AMBELE parti sunt obligate sa depuna ca si cautiune (Sicherheitsleistung) suma pentru care se judeca. Astfel, conform propriei lor interpretari ii invit pe raspandaci sa raspandeasca faptul ca si dr. Bardens i-a platit lui Lanka 100.000 de euro si tribunalul gestioneaza sumele de la amandoi :-) Amuzant, nu?

miercuri, 6 ianuarie 2016

Diferenta dintre A LINISTI si A CONSOLA un bebe mic


Diferenta dintre a linisti si a consola


Bebeii percep lumea mult mai intens decat adultii. Bebeii plang si oracaie. Este modul lor de a comunica, de a exprima ce-i apasa, plansul lor are mult mai multe motive decat crampele, colicile, foamea, un pampers plin sau dorinta de apropiere. Un bebe poate experimenta sentimente de durere sufleteasca, de singuratate, de tristete, de dezamagire, de aparare sau de suprasolicitare, el e capabil sa-si imparta senzatiile in “placute” si “neplacute” si sa le retina in memorie. 



Bebeii pot suferi intens dupa despartirea de mama lor la nastere si nu-i consoleaza nici o suzeta din lume. Bebeii pot simti intreaga durere a lumii si nu-i poate consola faptul ca tati ii poarta in brate leganandu-i. Bebeii nu se pot linisti cu picaturi impotriva colicilor cand ei trebuie in acelasi timp sa inghita toata tristetea dupa paradisul pierdut din burtica mamei si nu sunt lasati sa se elibereze prin lacrimi. Foehnul nu-i poate linisti cand simt golul imens si rece din jurul lor in comparatie cu senzatiile minunate din burtica… 



Acum ii intelegem: avem in fata ochilor niste omuleti minusculi care nu stiu ce este lumea, niste fiinte aflate in restriste. Ei simt nevoia sa-si exprime durerea, uneori chiar disperarea pentru situatia in care se afla. Atentia si iubirea parintilor nu are nici o influenta asupra faptului ca poate bebele a trecut printr-o nastere deosebit de traumatizanta, ca poate plange din panica atunci cand se afla departe de mamica lui, ca poate l-au stresat cantaririle si luarile de sange din spital, bebele percepe lumea cu lumini si umbre, nu numai cu eforturile iubitoare ale parintilor de a-i fi bine...