duminică, 10 august 2014

Ebola - virusul invizibil sau cum isi platesc africanii propriul genocid


Aveti chef de un mic exercitiu de gandire si de niste bucati de puzzle asezate frumos, ca sa intelegeti mai bine noua "pandemie" care ne ameninta din Africa si datorita careia din cifrele oficiale ni se spune ca au murit aproape 1000 de oameni? Pt. a pastra proportiile, trebuie sa va reamintesc ca anual mor intre 250.000-500.000 de oameni in urma complicatiilor unei gripe.

Aspectele epidemiologice

Conform dictionarului medical online, avem urmatoarea definitie:
"Ebola = Virus A.R.N. aparţinând familiei filovirusurilor, răspunzător de o gravă febră hemoragică (febră, diaree, deshidratare, hemoragii nazale, purpură, vărsături cu sânge)"
Photo EPA/Mediafax
Si ia uitati-va ce poza frumos colorata avem noi aici. O vehiculeaza toate ziarele online la greu ca sa vedem si ce urechiuse interesante are "virusul" Ebola. Apropo, in caz ca nu stiati, forma asta de carnacior a fost inventata special pentru "virusul" Ebola, probabil dupa ce s-a constatat ca celelalte fotografii care aratau doar niste banale pete informe nu reuseau sa bage spaima suficient in oasele oamenilor...


Pe Wikipedia in germana diagnosticul se pune asa: 
"Din punct de vedere clinic, infectia cu Ebola nu poate fi categoric deosebita de infectia cu virusul Marburg. Virusul poate fi dovedit doar in laborator, in sange, urina sau saliva. Ca si standard de aur s-a STABILIT metoda PCR (reverse transcriptase), cu care sunt suficiente cateva còpii ale virusului pentru o dovada sigura. Si o dovada a anticorpilor speciali este posibila, dar acestia apar de regula abia mai tarziu in decursul bolii, deci absenta lor nu poate fi considerata criteriu de excludere a unei infectii acute".

Dar, dragii mei, noi stim prea bine de la biologul Stefan Lanka si chiar de la Kary Mullis, inventatorul metodei PCR, ca aceasta metoda NU este standardizata si nu are cum sa "identifice" vreun "virus". 

Sa va explic ce am retinut eu din prelegerile biologului Stefan Lanka. Metodele indirecte de "dovedire" a virusurilor demonstreaza doar prezenta unor acizi nucleici care existau dinainte in organism. Este simplu. Metoda PCR de inmultire a acizilor nucleici ar avea cat de cat sens daca in organismul nostru ar exista un numar foarte redus de acizi nucleici. Daca ar exista doar cateva mii de "virusuri", nici nu ar fi nevoie de o metoda de laborator extrem de alambicata pentru a inmulti artificial acizii nucleici si pentru a postula apoi "gata, asta e acidul nucleic al virusului". In realitate, ceea ce vedem sunt doar structuri aparute spontan in urma operatiilor de extragere, fixare si uscare a probelor in vederea studierii acestora cu microscopul electronic. (In acest context este relevanta de ex. si declaratia lui Luc Montagnier in interviul deja celebru luat de Djamel Tahi, in care Montagnier recunoaste sincer ca nu a efectuat niciodata purificarea virusului HIV)  

Cu metoda indirecta PCR totul se poate manipula fara limita: in functie de caracteristicile acizilor nucleici folositi, in functie de utilizarea de ADN sau ARN ca si sursa de pornire, sa va fie clar ca in ziua de azi ORICINE poate fi diagnosticat "pozitiv" sau "negativ", inclusiv pisica din Urziceni. Exact ca la frauda cu HIV. Mai jos veti citi mai multe despre acest gen de teste.

In ce priveste dovezile stiintifice ale existentei "virusului" Ebola, haideti sa solicitam toti in mod oficial de la Ministerul Sanatatii si mai ales de la reprezentantul OMS in Romania, vechiul nostru amic dr. Victor Olsavszky, sa ne puna la dispozitie publicatia stiintifica peer-reviewed care sa descrie:

 • metoda si etapele urmate in izolarea si purificarea acestui virus
 • secventionarea tuturor componentelor genetice
 • caracterizarea biochimica a proteinelor si acizilor nucleici
 • descrierea lungimii acidului nucleic izolat etc. si documentarea metodei folosite
 • doua fotografii: una a virusului asa cum se afla el in organism, una (identica??) a virusului izolat. 
Abia atunci s-ar chema stiinta. Pana atunci ramane frauda.

Sarlatanii astia chiar sunt de parere ca noi ne lasam prostiti sa credem ca artefactele nucleice denaturate si prezentate de ei drept "virusuri" ar mai avea macar 3% din ceea ce s-a extras din celulele umane? Se pare ca acesti asa-zisi "oameni de stiinta" isi halucineaza o competenta fictiva de a reproduce viata in laborator, cand ei sunt de fapt niste mici copii de gradinita care nu au inteles nici acum cum functioneaza natura.

Oricum, cititorii blogului meu stiu demult ca nu exista vreo dovada stiintifica a izolarii sau a existentei virusurilor patogene. Dar mai conteaza asta in prezent? Nu. Postulam definitia, facem o poza colorata cu Photoshop, bagam bomba mediatica si gata, ce ne mai trebuie si dovezi cand consumatorul deja e cu chilotii plini?

Biologul Stefan Lanka sustine de 20 de ani ca este f. usor de izolat un virus: in cateva dupa-amieze le-a predat unor elevi de liceu si unor jurnalisti metodologia. Ei, dar la virusul Ebola e altceva, dom'le, ca ala e mai incretit si mai ondulat si mai carnacior si mai filo-variabil...

Pe domnul virus de Ebola il "izoleaza" virologii oficiali intr-un stil f. complicat: cu o varianta a metodei PCR (polymerase chain reaction), inventata de Kary Mullis, care a afirmat ca metoda lui in niciun caz nu este adecvata pt. izolarea virusurilor. Ei, dar ce stie prostul ala de inventator, las' ca ii dam un premiu Nobel ca sa-i inchidem gura si sa si legitimam "metoda", iar in rest las'ca stie mai bine industria farma si Pentagonul la ce e buna metoda PCR.

La "izolarea" de "virus" Ebola se ia material genetic in mod arbitrar de la un biet african care prezinta simptomele de mai sus, material genetic despre care nu a dovedit nimeni ca ar contine vreun virus (!!!), si se multiplica acel material genetic (in culturi celulare asezonate cu hormoni de crestere, detergenti, substante mitogene etc.), dupa care se stabileste cantitatea de "particule virale" din ciorba creata de fapt tot de ei insisi.

E un proces spectaculos, singura problema este una banala, de natura stiintifica, anume nespecificitatea particulelor crescute astfel in vitro!


   

Revenind la situatia concreta a bietilor africani bolnavi (si imbolnaviti!!), mi se pare mie sau colectia de simptome de "Ebola" este deja extrem de "dilatabila" si mai ales usor aplicabila in mod arbitrar in Africa?

Sa ne intelegem bine. 
Nu bagatelizez tragedia care se intampla in Africa. 
Oamenii din Africa mor intr-adevar. 
Numai ca nu mor din cauza vreunui virus fictiv. 

Exista doua cauze principale pentru care mor acei oameni: OTRAVIREA si SUBNUTRITIA. Toate simptomele intra sub una din aceste doua diagnostice-umbrela.
De exemplu, biologul Stefan Lanka explica foarte clar ca in prezenta oxidului nitric (NO) care este produs constant de organism in urma otravirii celulare (care apare si cand organismul nu se mai poate detoxifia adecvat!), distrugerea rapida a functiilor ficatului -prin colapsul sistemului de coagulare- duce la febra hemoragica, ce este prezentata pentru public in mod fraudulos sub numele de "febra Marburg", "febra Lassa", "febra Ebola" etc.

Iata ce scrie si jurnalistul medical Hans Tolzin pe pagina impfkritik. Am preluat si completat din articolul lui, incluzand si informatii dintr-un scurt documentar de Michael Leitner.

Din cate se pare, panica mediatica referitoare la "epidemia de Ebola" in Africa nu este de data asta doar un fulger in tigaie, cum spun americanii. 

Scenariul asta cu epidemia de Ebola a mai fost testat dealtfel pe piata mondiala de cateva ori, pentru a vedea reactia publicului.Modelul este de asemenea cunoscut: se ia o suma de simptome cunoscute (vezi variola - dupa cum explica si medicul austriac dr. Johann Loibner), apoi se lipeste o eticheta noua, iar diverse particule si proteine gasite la analiza in sangele pacientilor (cu teste care gasesc exact ceea ce li se indica sa caute si ce se afla deja de la bun inceput in corpul respectiv!) se declara ca fiind un "virus" care ar fi cauza "bolii" - iar creierul expertilor e inca in stare de repaos total, caci anamneze serioase la pacienti nu sunt considerate necesare.

Consecintele:
 1. Adevaratele cauze ale simptomelor, care la fiecare pacient pot fi cu totul diferite [cunoastem de la frauda cu HIV si SIDA - n.m.], sunt ignorate total, adica pacientul si starea lui de sanatate trec pe locul doi. Simptomele relativ nespecifice ale unei imbolnaviri care poarta eticheta "Ebola" apar frecvent in constelatii de otraviri cu pesticide si medicamente, care se adauga la starea grava de subnutritie a popoarelor din Africa si a apei putrede pe care bietii africani sunt obligati s-o bea. Evident, "expertii" nu sunt preocupati de asemenea "detalii", din moment ce e musai ca faptasul sa fie un virus!
 2. Isteriile alarmiste ale asa-zisilor experti (folosim aici intentionat cuvantul "asa-zis", deoarece orice medic care ignora imprejurarile si conditiile individuale ale aparitiei unor simptome este orice, dar nu un "expert") au determinat deja crearea unor programe de dezvoltare de medicamente si vaccinuri in valoare de miliarde de dolari! Se aplica regula: cine urla mai tare "virus!", primeste cel mai mare institut de "cercetare" si apare la televizor cu degetul ridicat a amenintare. Cum sa nu fie ispititor pentru bietii cercetatori?

Aspectele economice, politice si demografice

Toata ciorba are evident o enorma dimensiune politico-economica. Cand ne uitam la puzzle-ul intreg, isteria asta cu Ebola seamana cu tentativa de a porni un experiment genetic in masa coordonat din Pentagon.

La 5 ani dupa fiasco-ul cu gripa porcina, avem din nou o alarma de la OMS. Virusul "mortal" Ebola, "descoperit" (fara dovada stiintifica a vreunei izolari) prin 1976, este un virus cam tembel din punct de vedere epidemiologic: ba mai da un tun de "epidemie", ba se mai odihneste ani de zile; ba omoara 50-90% din organismele-gazda, impiedicand astfel propria lui "proliferare"; cam tembel, cum spuneam... Sau suntem noi tembeli sa credem asa ceva?

Cum auzim cuvantul magic "virus", nu ne mai intereseaza conditiile de trai din Africa, nu-i asa?
In Sierra Leone, un copil din 6 moare in primul an de viata. Tot virus??

Dar oare acei oameni despre care ni se spune ca au murit "din cauza de Ebola" chiar au murit din cauza de "Ebola"? Oare acei oameni despre care ni s-a tot spus la TV ca au murit "de gripa porcina" chiar au murit de gripa porcina? Retrospectiv, ce spuneti acum despre circul pandemic din 2009?

Sa ne intelegem. Epidemia de Ebola este un FAKE la fel de mare ca si gripa porcina.

Iata in fotografia de mai jos inscenarea imperfecta a transportului unui "bolnav" de Ebola in Spania.

Se observa in prima fotografie cum pilotii nu poarta niciun fel de masca - ups!

In a doua fotografie (dreapta) targa a transportata de doar doi barbati - masuri de siguranta zero.

A treia fotografie (stanga jos) - perfuzia e pusa in afara "impachetarii" de carantina!

A patra fotografie (dreapta mijloc) - nu e nimeni pe targa, cearceafurile s-au aplatizat in mijloc!

A cincea fotografie - inscenare à la Hollywood de cortegiu pt. "pacientul" Ebola mai ceva ca pt. presedinti!
Regizorul din spatele acestor epidemii este intotdeauna CDC-ul american (Centrele pentru Controlul Bolilor - ups, si inca ce le mai controleaza baietii!!).

De ce se ocupa CDC-ul american atat de insistent de epidemiile din tarile africane??? Raspunsul nu e teorie a conspiratiei, ci vine de la CDC direct. Actualul director al CDC, Dr. Tom Frieden (culmea, in germana Frieden inseamna PACE!!) este fost ofiter al EIS (Epidemic Intelligence Service), adica Serviciul Secret Epidemiologic american. Membrii acestui Serviciu au grade militare, gen maior, capitan etc.

CDC-ul se lauda ca acesti ofiteri sunt imprastiati peste tot in lume, in misiuni. De aceea nici nu a existat si nu va exista vreodata o epidemie fara americani! Orice actiune mondiala de propaganda si panica regizata in fata "virusurilor ucigase" ii are la pupitrul de comanda pe americanii din CDC si EIS.    

CDC-ul (care este partial sub conducerea Pentagonului, deci militarizat la greu!) detine un patent pe "virusul" Ebola. Pardon, tulpina RUN - de la run for your life de asemenea inselaciuni, evident... Ei bine, e interesant de stiut ca un patent pe o asemenea "boala" iti da dreptul legal sa posezi toate patentele pe toate "tratamentele" medicamentoase impotriva acelei "boli". Ce misto, nu?

Concomitent, se pare ca (la cererea publicului isterizat!) FDA-ul ar fi aprobat punerea pe piata a unui medicament inca netestat (de-aia se declara epidemie, ca sa sarim etapele de testare!!) al unei firme canadiene, Tekmira Pharmaceuticals, ale carei actiuni acum au spart tavanul. Ah, am mentionat ca unul din actionarii de la Tekmira este MONSANTO?

Cu alte cuvinte, MONSANTO a investit cam un miliard de dolari in dezvoltarea si patentarea de medicamente impotriva "Ebolei". Perfect timing pentru o epidemie! Mai conteaza ca medicamentele nu au fost testate si aprobate?? Mai conteaza ca FDA-ul stopase primul studiul clinic pe oameni??? Ete-na, si voi acum, va impiedicati de formalitati din astea jenante.

Experimente genetice pe africani?

Revista Spiegel Online scrie: "Medicament experimental - SUA aproba utilizarea unui posibil remediu impotriva Ebolei in Africa de Vest".

Pe langa MONSANTO, ni se explica in articolul de mai sus ca acest medicament experimental a fost dezvoltat in colaborare cu Pentagonul, iar firma Tekmira a incheiat un contract de 140 de milioane de dolari cu guvernul american pentru dezvoltarea acestui medicament.

Daca vrem sa ne apropiem si mai mult de adevar, examinam cu si mai mare atentie ce se ascunde cu adevarat  in spatele acestui tip de medicament produs de Tekmira.

Si citim la Tekmira pe homepage:

Medicamentele pe baza de RNAi au potentialul de a trata un numar larg de boli umane prin "reducerea la tacere" a genelor care cauzeaza boli. Inventatorii RNAi, un mecanism folosit de celule pt. a reduce la tacere genele, au primit in 2006 premiul Nobel pt. fiziologie sau medicina.

Studii clinice?? Nu se egzista, nu e nevoie. Strategia e exact ca la gripa porcina, unde au fost vandute milioane de vaccinuri si doze de Tamiflu: demaram o "epidemie" de toata frumusetea, cu mass media pe post de megafon al panicii, inscenam si cateva tragedii cu pacienti albi (ca negrii deja nu mai sensibilizeaza atat de tare), dupa care sa vedeti cum se roaga fraierii de africani sa fie testati si omorati cu zile de chimicalele patentate! Astfel nu mai e nevoie de studii clinice cu americani, le facem cu africani, ca e mai ieftin si ne mai scapa si de stress la urmatorul recensamant prin Africa, avem mai putini de numarat.

De exemplu, chiar acum, cand scriu acest articol, aflu ca avem si noi romanii propriul nostru suspect de Ebola. Oh, dar nu va faceti griji! Rata mortalitatii este intre 25-90% (numai medicina alopata trage la tinta cu asemenea "precizie"), pe de o parte OMS zbiara ca epidemia de Ebola este "o urgenta de sanatate publica la nivel mondial", DAAAAR (citat din articolul de mai sus): "tot vineri, Ministerul Sănătăţii informa că probabilitatea apariţiei infecţiei de febră hemoragică de tip Ebola pe teritoriul României este scăzută, iar statul român are capacitatea medicală de a acţiona în cazul apariţiei unor cazuri de infectare cu febra hemoragică de acest tip." Pe buneee?

Hei, dar sa nu uitam nici de firma MAPP Biopharmaceutical (si ei cu un profit proaspat la bursa de vreo 50%!!), care au produs un "ser magic" (de asemenea netestat si neaprobat ca medicament!!) cu numele ZMapp, ser care este atat de "magic" incat un doctor american care intr-o zi era in stare "dramatica" si se dadea pe moarte, a doua zi deja facea dus si era vesel-cintezoi!

Cu alte cuvinte: Aoleu, mor mamicule... oh, stati putin... ia dati-mi serul ala secret... oh, stati putin, nu mai mor... oh, stati putin... hai sa-mi fac un dus... oh, stati putin sa citesc si stirile... oh, ia te uita ce surpriza, pe 30 iulie Agentia Americana de Aparare si Reducere a Amenintarilor (care raspunde de "amenintarile chimice, biologice, radiologice, nucleare si prin explozibile") a alocat fonduri suplimentare companiei MAPP Biopharmaceutical bazandu-se pe "rezultatele promitatoare" ale acesteia. 

Chiar ca promitatoare! L-au testat la cateva maimute, gata, e numai bun de experimentat pe africani! Pai sa-i zmapuim atunci pe toti africanii!

Photo: AP/epa

O parte din procesul de productie al medicamentului ZMapp are loc la Kentucky Bioprocessing. O alta simpla coincidenta: si acest proiect este finantat de Pentagon. Pe homepage-ul acestei firme, se relateaza despre tratamentele experimentale. Autoarea (cu adresa de email la US Army!) este purtatoarea de cuvant a Institutului Armatei Americane de Cercetare a Bolilor Infectioase. Tot acolo au avut loc si experimentele cu ZMapp pe maimute.

Iar la OMS, responsabilii cu propaganda epidemiei sunt ACEIASI actori de la gripa porcina, care au ajutat mafia farma in 2009 sa incaseze fraudulos venituri de miliarde de dolari: Margaret Chan si Keiji Fukuda. Fukuda - fost ofiter EIS, cu grad de maior.

Oare toate acestea sunt chiar simple coincidente?

Testele Ebola

Alta bucata de puzzle este ca saptamana asta a fost aprobata si utilizarea la scara larga a unui test de diagnosticare a "infectiilor" cu Ebola, test dezvoltat de armata americana (atentie!!). Testul ar fi fost conceput initial pentru militari si voluntari si urmeaza acum - daca tot avem "epidemie" - sa fie folosit "la persoane care manifesta simptome de Ebola sau care au fost expuse pericolelor unei infectii".

Asta mi-aduce aminte de un cercetator din documentarul The Emperor's New Virus (despre frauda HIV si SIDA) care a inceput sa rada de unul singur cand si-a dat seama singur ce rahat manca atunci cand a fost nevoit sa precizeze ca "testul se face pe criterii de diagnosticare... stabilite de producator"!Deci, exact ca si la parodia cu gripa porcina, CDC-ul are acum deja monopol pe TESTELE cu care este "identificat" asa-zisul "virus", ca atare are monopol pe diagnosticare si pe decizia despre ce e Ebola si ce nu, cine este bolnav si cine nu, ce este epidemie/pandemie si ce nu.

Avand in vedere ca -exact ca si la SIDA si ca la gripa porcina- foarte multi oameni reactioneaza intotdeauna pozitiv la asemenea teste aleatorii si nestandardizate stiintific, e suficient un singur "expert" care la locul potrivit sa strige "Ebola!", iar pentru tara respectiva unde se declara "focar epidemic" asta deja inseamna o presiune politica si mai ales economica imensa!! S-a vazut cu niste ani in urma la frauda cu SARS: pe toata perioada panicii regizate cu "epidemia" de SARS, exporturile din China au avut enorm de mult de suferit. Ceea ce evident se si urmarise.

In Siria, alta tara "antipatica", au declarat epidemie de polio (care acum a disparut brusc in uitare, ca Ebola a devenit vedeta zilei), "polio" care evident nu avea nici ea de-a face cu virusul cat mai ales cu paraliziile cauzate de gazele de lupta.

Apropo de asta, in oraselul nostru se construiesc zilele astea niste "containere" pt. a gazdui niste familii de refugiati din Siria. In octombrie vor sosi. Abia astept sa-l iau pe David si sa mergem acolo in vizita, sa le uram acelor oameni bun venit intr-o tara fara razboi, sa le ducem de mancare si o multime de jucarii pentru a le darui copiilor din acele familii. Si nu, nu ma tem de "virusul" polio. Ba chiar ma bucur ca voi avea ocazia sa aflu la prima mana detalii despre situatia reala din Siria. O sa va informez.

Cine stie, poate mai apar intre timp niste "experti" care sa detoneze in presa o epidemie de Ebola si in Iran - luam la rand toate tarile care s-au pus rau cu americanii sau care deranjeaza dpdv economic pe cei din elita care ne vor imputinati pe planeta asta (ca deh, s-a ajuns la limitele cresterii, bietii africani nu au voie sa mai "creasca" din punct de vedere economic, ei oricum consuma prea multe resurse - resursele proprii, sa ne intelegem, pe care li s-a interzis sa le exploateze de cand cu frauda incalzirii globale!- si de aceea ei nu mai sunt "sustenabili" pentru elita!). 

CDC-ul s-a autoproclamat deci din nou director de pandemii mondiale, peste OMS si peste toate celelalte autoritati medicale din toate tarile, ca atare papusarii din spatele guvernului american detin in principiu puterea de a declara oricand orice tara ca focar de "epidemii" sau chiar "pandemii". Se repeta scenariul deja cunoscut de la gripa porcina.

Se dezbate aprins si dezvoltarea unui vaccin.  Daaar, "in cazul virusului Ebola, exista o piata globala mica, ceea ce nu reprezinta un stimulent pentru o companie farmaceutica mare sa faca un vaccin pentru Ebola, deci finantarea de la guvern este necesara." - si evident marirea pietei globale printr-o epidemie-caracatita care sa inghita cat mai multe tari din Africa!! Bingo!

De exemplu, Nigeria este una din tarile unde americanii au mare interes sa-si vanda otravurile si in acelasi timp sa le mai franeze si PIB-ul, ca sa nu-si ia nasul la purtare negrii astia tupeisti cu dezvoltarea economica. Pai Nigeria a fost in 2013 una din tarile cu cea mai mare crestere economica din lume. Nu era cazul sa le dam putin la cap??

In plus, in Nigeria anul viitor sunt alegeri. Presedintele tarii va candida din nou, desi nimeni nu-l vrea. El a declarat stare de urgenta printre altele si pentru a mai incasa niste milioane de dolari ca "ajutor umanitar" de la OMS, dar sa nu cumva sa credeti ca acesti bani vor ajunge -cum ar trebui- in aprovizionarea populatiei cu apa curata! Nu, ei vor aluneca elegant in buzunarele firmelor farmaceutice (care cu siguranta vor cotiza si ele olecuta la negru la campania prezidentiala), ca atare toate milioanele se vor duce pentru achizitionarea de kituri de testare si pentru "tratamentul" cu medicamentele netestate si neaprobate!! Cu alte cuvinte, africanii sunt si cobai pentru medicamente si vaccinuri experimentale si mai si platesc din greu pentru propriul genocid.

Va las sa va ganditi putin la toate aceste implicatii, sa trimiteti niste ganduri bune spre univers pentru destinul bietilor oameni din Africa si inchei cu rugamintea sa raspanditi aceste informatii, pentru a deschide ochii oamenilor la toate aceste fraude.

Va doresc sanatate si intelepciunea de a ramane imuni la aceasta noua panica orchestrata de sarlatanii epidemiilor mincinoase!

17 comentarii:

 1. Intotdeauna o placere sa-ti citesc articolele. Multumim, draga Feli :)

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.jimstonefreelance.com/ebola.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Gasisem si eu articolul asta, DAR nu m-a convins partea cu "virusul" ca si cauza.
   Ce-i drept, vitamina C nu are cum sa dauneze acelor oameni. Dar ce te faci ca nu poate fi patentata?

   Ștergere
 3. Felicia, ești o femeie de toată isprava! Am forwardat articolul tău unei prietene stabilită în SUA, care crede că tot ce zboară prin mass media americană se mănâncă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, Ariel, iti intorc complimentul! Si sa-i spui prietenei tale din SUA sa returneze masca si costumul de protectie ;-)

   Ștergere
 4. Incantata de cunostinta! Ma bucur cand intalnesc oameni care nu inghit orice "galusca' media si nu cred toate stirile catastrofale de la televizor. Si mai ales ma bucur cand intalnesc mamici care se informeaza si nu cred ca vaccinurile sunt darul lui Dumnezeu pentru sanatate pruncilor lor, pe care tot ele ii otravesc cu nicotina, alcool, mancare fast-food si alte chestii frumos colorate de pe rafturile hipermarketului. Eu lucrez intr-o maternitate si mor de ciuda cand sunt nevoita sa-i administrez doua vaccinuri unui copil abia nascut si ma bucur ca o proasta ca acum e criza de vaccin, am scapat (temporar) de antihepatiticul de la nastere iar unii scapa si de vaccinul BCG fiindca nu se mai intorc pentru vaccinare. Felicitari pentru documentare si multumesc pentru sursa de informare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Adelina, daca tu esti incantata de cunostinta, eu sunt DUBLU incantata!! Mai rar oameni care lucreaza in sistemul medical si au coloana vertebrala si constiinta. Ce bine ar fi daca ai avea posibilitatea (fara sa-ti periclitezi slujba, daca tii la ea!) de a le "ajuta" cumva pe proaspetele mamici sa se informeze bine inainte de a semna ca sunt de acord cu vaccinurile. Macar o copie a prospectului sa ajunga la ele, you know what I mean ;-)
   Dar vaaai, ce veste minunata imi dai cu criza de vaccinuri, sa dea Dumnezeu sa tina cat mai mult. Din partea mea, statul roman sa cheltuie bugetul respectiv pe medicatia de "Ebola", s-o ia adultii pe propria lor raspundere, astfel scapa copilasii nevinovati de vaccinuri!
   Numai bine iti doresc si sper sa poti ajuta si tu mai departe!

   Ștergere
  2. bine ai venit, Adelino, pe frontul lui Feli :)
   (eu am mai desbatut problema vaccinarii de tbc si hep B cu Adelina).

   Ștergere
 5. "cine striga mai tare virus!!! primeste mai multi bani" .Genial.Spitalul de boli infectioase Cluj e deja pregatit sa devina centru de tratare ebola. E deja varf de lance in tratamentul borelioze capusoase. Rapizi nu? Au o sponsorizare Roche ,Abbott, etc
  de toata frumusetea. Mai bine tac , ca ma ascund astia.

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna Feli! Pe langa felicitari pentru acest articol.Esti o comoara!!!
  Eu deja nu mai pun botul la balariile astora de la tv.Din partea mea sa se vaccineze toti..ma doare undeva.Am devenit foarte egoista de la o vreme.Nici nu ma mai obosesc sa epxlic cuiva batut in cap ca vaccinurile nu sunt altceva decat otravuri.Sa bea ser cu cana..ca sa fie mai protejat.
  Bun...acum off topic : ce se mai aude de Sophie? nu mai stiu nimic despre caz si sunt oarecum curioasa sa stiu daca a resuit sa scape de acolo.A fost un caz care m-a afectat si am pastrat in suflet pe copilul ala,chiar daca nu il cunosc.Sper sa fie bine.Poate vei mai scrie un articol.
  Te pup!

  Georgi.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ai creierul varza, draga fata. Tu te bazezi pe ceva cand scrii astfel de lucruri sau doar vrei sa citeasca oamenii si sa te prea-slaveasca? Cred ca vrei sa fii putin in centrul atentiei. Pe ce te bazezi cand spui: ebola este de fapt o boala provocata de apa, mizerie si contaminare; poliomelita este de fapt o paralizie provocata de gazele de lupta s.a.m.d.?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si tu ai creierul cam odihnit, draga Edi :-)
   Te deranjeaza ca sotia ta sustine aceleasi idei ca mine si nu indraznesti sa ataci acolo, asa ca ma ataci pe mine? Te deranjeaza ca nu te prea-slaveste pe tine? Pai daca ti-ai da silinta sa te informezi si sa gandesti cu creierul tau (hai, ca stiu ca nu e varza!), poate te-ar prea-slavi si pe tine ;-)
   In rest, uite pe ce ma bazez (citeste si gandeste):
   http://piersicuta.blogspot.de/2014/08/ebola-analiza-istorica-fraudei.html

   Ștergere
  2. Draga fata:
   1."dispute" pe tema asta am si cu sotia mea;
   2.i-am spus si ei ce ti-am scris, inainte sa apara comentariul meu pe blog.
   Nu este vorba de atac, este vorba sa nu mai credeti ca toata lumea conspira, in fel de fel de moduri, pe care mintea voastra le scorneste cu privire la subiectele ce apar mereu (virusuri, tratamente, razboaie etc). Nu spun ca nu aveti si voi parte de adevarul vostru, nu spun ca nu se castiga bani multi (putere) din anumite industrii sau din razboaie mai mult sau mai putin vrute, dar parca unii dintre voi vor sa castige mai mult decat banii pe care ii castiga cealalta parte. Spune-mi, te rog, in momentul in care te-ai intoarce dintr-o zona cu risc, ai avea simptomele ce se vehiculeaza si medicii te-ar diagnostica avand "ebola", ai lua tratamentul (experimental, nociv samd)? Dar toti acesti oameni care iti dau dreptate pe blog?
   Scuze pentru limbajul din postarea precedenda...

   Ștergere
  3. Edi, tu te auzi vorbind? Pe bune acum... Hai, ca mai tii minte ca nici Tina Turner nu-ti placea pana cand nu ti-ai deschis inima altfel ;-)
   Tu ai citit despre istoria cu Ebola? Ai inteles contextul politic de atunci? Ai prins dedesubturile? Nu scorneste nimeni nimic, totul este in documentele lor, trebuie doar sa stii sa citesti si sa intelegi ce citesti.

   Cum adica "unii dintre voi vor sa castige mai mult decat banii pe care ii castiga cealalta parte"?? Eu sunt eu, nu fac parte din niciun "voi". Asta e argumentul tau cu care vrei sa demontezi ce am scris?? E slabut...
   Ah, si indirect admiti ca de fapt e vorba despre bani, nu? Follow the money, Edi, asa iti dai seama cine (nu) iti vrea binele. Conspiratia profitului rulz :-(

   Cum naiba sa fiu tampita sa iau "tratamentul" din moment ce prin articolele mele am demontat mitul "virusului" Ebola?

   Ștergere
 8. ma uitam deunazi la un reportaj din tarile africane "lovite" de cea boala ebola si m-a surprins faptul ca OMS a "delegat" voluntari ,din randurile africanilor "sanatosi" ,persoane care sa scotoceasca casa cu casa prin cartierele mizere ale bietilor oameni in cautare de persoane infectate si ascunse de "loved ones" ... oare or sti bietii de africani ceva dar nu stiu cum sa reactioneze sau sa protesteze?

  RăspundețiȘtergere
 9. Genial articol... pana si umorul negru e reusit! Iata ca Ebola s-a dat la fund, pojarul s-a dat in carusel la Disneyland si acum a aparut o noua vedeta pe scena: difteria. Sunt curios cat tine si acest spectacol si care o sa fie urmatoarea teapa.

  RăspundețiȘtergere