joi, 11 septembrie 2014

Ebola: minciuna generalizata

Carantina, interdictii de calatorie, zboruri anulate. Guvernul american are patent pe Ebola si doua concerne au inventat un asa-zis medicament-minune.

   Am mai scris ca Monsanto si Pentagonul american detin actiuni ale unui concern farma care incearca sa castige niste miliarde cu "tratamentul" pentru Ebola. In continuare, un articol preluat si adaptat de pe Africa24monde din 27 august 2014. Ca intotdeauna, vin cu rugamintea sa va faceti propria parere dupa ce lecturati si verificati informatiile din acest articol.


Ebola: o minciuna epidemica

 

   Ne confruntam din nou cu valuri de manipulare si panica din partea mass media in ce priveste reportajele despre Ebola? J.M. Dupuy sustine ca da.


   In timp ce revista Le Monde scrie zilnic despre „haos“ si „catastrofe“, asa-zisa epidemie de Ebola are in realitate dimensiuni foarte modeste.
   Presa vorbeste de 1.229 de decese intre martie si august 2014 in intreaga Africa, insa acestea nu sunt cifre exacte. Daca ne uitam pe site la OMS, constatam ca formal doar 778 de cazuri au fost identificate ca si "cazuri de Ebola". Restul sunt doar cazuri "suspecte" sau "probabile" [s-o cheme pe mama Omida, sa le dea informatii mai precise - n.m.]. Sigur, avem de-a face cu 788 de morti, dar de ce nu se cutremura toata planeta legat de cei peste un milion de oameni care mor in Africa in urma complicatiilor malariei sau cei 250.000 de morti anual din cauza complicatiilor gripei normale? [precizare: pt. mine complicatii se traduce prin tratamente gresite, deci decese din cauze iatrogenice - n.m.]. 

Contagiozitate: jenant de mica

 

   Fotografiile cu personalul medical, toti imbracati ca si cosmonautii, cu costume si masti, sunt complet lipsite de sens si par a fi preluate dintr-un film science fiction de proasta calitate. Pana si dogma alopata sustine ca "virusul" Ebola nu este asa usor de "luat", se sustine ca e nevoie de contact direct cu lichide corporale (sange, fecale, vomismente). Profesorul Bruno Marchou, seful departamentului de boli infectioase si tropicale al clinicii Prupan din Toulouse, declara: 
Nu exista transmitere prin aer. Asta inseamna ca nu se raspandeste niciun virus Ebola atunci cand cineva vorbeste sau tuseste.
   Cu alte cuvinte, pana si din perspectiva alopata "virusul" Ebola se raspandeste cam la fel de greu ca si "virusul" HIV. Dar fara acele costume cu masti nu mai are presa aceleasi imagini spectaculoase cu care sa ne bage spaima in oase.

   Dupa profesorul Bruno Marchou, virusul Ebola...
„… nu va ajunge la nivel pandemic. In Conakry (capitala republicii Guinea), au aparut mai intai cazuri printre membrii personalului medical. Prin implementarea unor masuri simple de igiena standard, s-a reusit stoparea transmiterii virusului.” [probabil doar Pinocchio mai crede ca personalul medical se "infectase" cu adevarat cu "Ebola" - n.m.]
   Masurile de protectie nu au nimic magic:
Cand ne ocupam de un pacient, purtam manusi. Cand un pacient vomita, purtam si masti. Asta e metoda simpla, asa procedam zi de zi”, a continuat el.

„Mortalitate in 20 – 90% din cazuri”

 

   Intrebata de ziarul Le Monde, Sandrine Cabu de la Medici fara Frontiere a explicat ca "virusul Ebola ar cauza moartea in 20-90% din cazuri". De unde aceste cifre? Simptomele sunt periculoase daca raman netratate, bolnavii mor din cauza deshidratarii sau din cauza sangerarilor interioare [simptome care pot avea o multitudine de cauze - n.m.], de aceea tratamentul corect trebuie sa fie bazat pe hidratare sau cel mult transfuzie de sange, dar in niciun caz pe administrarea de vaccinuri sau medicamente ipotetice.


In industria farma, care dupa pacaleala cu Tamiflu din 2009 ar vinde guvernelor si ulei de sarpe, nu merita sa avem niciun dram de incredere.

   „Medicamentele de care se vorbeste acum nu sunt solutia impotriva simptomelor denumite Ebola”, declara un expert in boli infectioase. Solutia este -ca intotdeauna cand ne ascultam discernamantul rational- bazata pe masuri simple de igiena, o alimentatie sanatoasa, vitamina D si vitamina C.
   Pentru Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase din SUA, cea mai buna arma impotriva simptomelor de Ebola consta in ingrijirea corecta a pacientilor.
   „Prioritatea reala trebuie sa fie crearea de infrastructuri medicale in tarile afectate, care sa garanteze ca bolnavii pot beneficia de masuri de baza cum ar fi hidratarea si transfuziile de sange.” 

   Aceste aspecte ar avea o influenta mult mai mare asupra sanatatii decat raspandirea arbitrara a unor medicamente experimentale. 

   Nu exista absolut nicio sansa ca Ebola sa se transforma intr-o pandemie in Africa, iar in restul lumii nici atat. Dar nu exista pe de alta nicio indoiala, ca aceasta psihoza este regizata pentru a servi intereselor financiare a celor implicati. 

Panica: o afacere lucrativa

 

   Panica intretinuta cu privire la Ebola aminteste in mod transparent de gripa aviara din 2005 si gripa porcina (H1N1) din 2009.

dpa / Uwe Zucchi
   Aceste „pandemii” au reusit pe atunci sa manipuleze in asa hal opinia publica, incat a avut loc o campanie criminala de vaccinare in masa, care a avut efecte extrem de grave, inclusiv foarte multe cazuri de narcolepsie.
   In 2009, cuprinsa de aceasta febra a vaccinarii in masa, OMS pronosticase sumbru ca o treime din populatia globului ar putea fi afectata de fictivul H1N1.

   Ministra sanatatii din Franta, Roselyne Bachelot, nu a ezitat sa comande 94 milioane de doze de vaccin! Dintre francezi nu s-au vaccinat insa decat 6 milioane [e totusi o cifra ingrozitoare!! - n.m.], iar din ianuarie 2010 dna Bachelot a anulat comanda de vreo 50 milioane de doze.

   Statul francez a platit astfel 48 milioane de euro despagubire firmelor farma. 
 
   In Germania, guvernul a aruncat pe apa sambetei 239 de milioane de euro pt. aceasta frauda sinistra!

   In Romania, guvernul a investit in productia de 5 milioane de doze de vaccin (apropo, ca si la Ebola, "tulpina de virus" folosita pt. dezvoltarea vaccinurilor a fost furnizata tuturor tarilor de catre OMS!!! Am mai explicat in alt articol cum este cu furnizarea asa-ziselor tulpini de "virus" care in realitate nu au fost niciodata izolate!

   De asemenea, guvernul corupt din Romania a mai importat si 500.000 de doze de vaccin (produse de GSK) refuzate de Polonia!

   Polonia a fost singura tara din lume care nu a pus botul la frauda: no vaccines, no swine flu!

   In ce priveste celebrul "medicament-minune" Tamiflu, un studiu britanic a descoperit de curand ca singurul efect al acestuia a fost bascularea in WC a 500 milioane de lire sterline


   In realitate, sezonul de gripa din 2009 s-a dovedit in final chiar mai putin serios ca de obicei, in ciuda trambitatei gripe porcine. Ulterior a mai iesit la iveala ca multe asa-zise cazuri de gripa porcina nu fusesera altceva decat simple raceli, ceea ce aminteste de cazul de "Ebola" din Berlin, care in final s-a dovedit a fi o problema de natura gastroenterologica.

Jocul cu focul

 

   In acest teatru de prost gust, titlurile panicarde din presa mondiala sunt cele mai periculoase!
O epidemie fara precedent, iesita de sub control ,” Medici fara frontiere, 30.07.2014
Virusul Ebola continua sa faca ravagii in Africa de Vest“, Le Monde, 15.08.2014
OMS declara stare de urgenta mondiala“, France 24, 20.08.2014
   Aceasta psihoza generalizata va crea mult mai mult haos in Africa, in tarile unde guvernele sunt pe punctul de a inchide granitele, de a mobiliza armata pentru a suprima revolta populatiei si pentru a izola cu forta, fara motiv, zeci de femei, copii si batrani cum s-a intamplat in acel ghetto din Liberia, unde oamenii au fost fortati sa ramana in carantina, partial fara hrana sau apa.

Starea vremii: se preconizeaza impuscaturi

 

Pe 24 august aflam din Sierra Leone:

   Parlamentul a elaborat un proiect de lege care interzice populatiei sa gazduiasca bolnavi. Cine incalca prevederile risca doi ani de inchisoare.

Pe 25 august:

   Guvernul liberian a ordonat trupelor sa traga in cei care "incearca in mod vizibil" sa treaca granita - vezi Doamne pentru a impiedica raspandirea epidemiei!

   Este mai mult decat clar ca toate aceste reactii perverse pot cauza o catastrofa umanitara mult mai grava decat ceea ce ar face "virusul" Ebola.

„Pe plan international, cetatenii tarilor afectate devin obiecte de carantina cu masuri tot mai stricte de inchidere a granitelor, cu anularea majoritatii zborurilor, cu trimiterea acasa a apartinatorilor personalului diplomatic din diverse tari, anularea tuturor conferintelor internationale si mutarea diverselor evenimente sportive in alte tari etc.” Rue 89
   In Coreea deja au inceput manifestarile rasiste impotriva africanilor, carora deja li se interzice sa intre in anumite magazine!
 
   Daca luam in serios strigatele isterice de la autoritatile si mass media, mai ca incepem sa credem ca urmatoarea statie a "virusului" Ebola este Europa, usile pe stanga. Ar fi suficient sa soseasca un african "infectat" cu avionul. Se conteaza pe faptul ca "boborul" pune botul la toate ineptiile si nimeni nu descopera minciuna.

   Haideti totusi sa nu cadem in psihoze de natura rasista si sa sustinem din nou setea nepotolita de profit a industriei farma, care prin lobby face presiuni enorme asupra guvernelor ca sa-si vanda medicamentele experimentale fara a mai trece prin procedurile stricte de admitere pe piata! 

   In Nigeria de exemplu, dupa cum relateaza Revista Medicala din Germania, urmeaza deja sa se inceapa administrarea de Favipiravir (Avigan®) din Japonia. Guvernul nigerian s-a declarat de acord ca populatia nigeriana sa participe si la doua studii experimentale. Asa se intampla cand propaganda si coruptia guvernelor au succes pe toata linia. Trist.

   Multa sanatate si intelepciune va doresc!

Un comentariu:

  1. De ceva ani am inlocuit traditionala urare : multa sanatate cu: "Hai sus, numai bine".
    Frica e cel mai bun instrument de control al oamenilor.

    RăspundețiȘtergere