luni, 19 octombrie 2009

Pandemrix - var secundar cu Asterix

Mai, se trezesc nemtii la realitate de cand cu circul asta de pandemie. Pediatrii se revolta si ei. Ginecologii previn gravidele sa nu cumva sa se vaccineze, ca vaccinurile nu au fost (inca?!?!) testate pe gravide. Toata lumea pe care o auzi spune ca e convinsa de inselatoria care ni se vinde, toti stiu ca prea e cu ochi si cu sprancene. Cred ca e la moda sa afirmi ca i-ai demascat pe nenorocitii care vor doar sa faca profit de pe urma noastra... Pai, fratilor, nu a fost asa la TOATE vaccinurile? TOATE au fost inselaciuni, propaganda mincinoasa, raspandirea panicii, coruptie, statistici falsificate... Numai ca pe atunci nu exista internetul si lumea nu se prea informa, ca toti aveau incredere oarba in medici si in farmacisti.

Conform revistei Spiegel, Wolf-Dieter Ludwig, seful oncologiei din clinica Helios din Berlin, se exprima precaut: "Suntem foarte nefericiti cu aceasta campanie de vaccinare. Exista mult prea multe probleme, iar eficacitatea e total sub semnul intrebarii." Si asta, vai, tocmai in perioada cand prietenii nostri de la GlaxoSmithKline inunda piata cu 50 de milioane de doze de vaccin cu numele extraordinar de ingenios Pandemrix (o fi var cu Asterix, dar ce folos daca nu canta la harpa). 600 milioane euro din buzunarul statului si al asigurarilor medicale costa toata distractia asta!! Vorba neamtului, lasa suma asta sa ti se topeasca pe limba...

In plus, scandal mare pe aici pe la teutoni pe motiv ca _cancelareasa, demnitarii de varf si Bundeswehr-ul urmeaza sa primeasca (impotriva fictivei gripe porcine, nota mea) vaccinuri fara aditivi! Cum, va veti intreba, nu le convine o lingurita de mercur in portia de vaccin? Angela Spelsberg de la initiativa anti-coruptie Transparency International e indignata: "Treaba asta pute urat de tot." Purtatorul de cuvant al guvernului, Ulrich Wilhelm, a pus punctul pe i negand ca guvernul ar fi comandat pentru membrii sai vaccinuri "mai bune" decat pentru restul populatiei. Citat: "Nu exista vaccinuri mai bune sau mai rele".

Are dreptate dumnealui! Din moment ce oricum totul e o farsa, ce mai conteaza daca cineva isi injecteaza si o portioara de mercur in plus fata de celelalte componente "efective" ale vaccinurilor: proteine de pui crescute pe rinichi de maimuta si resturi de fetus uman (uite ce bine mare fac omenirii femeile care avorteaza, contribuie la productia de vaccinuri ;-((), formaldehida, hidroxid de aluminiu, fosfate de aluminiu, sulfat de amoniu, phenoxyethanol (narcoza pentru pesti), ser fetal bovin, sorbitol, formalina, gelatina, glutamat de sodiu, tesuturi animale cum ar fi creierul de iepure si embrionul de rata, monofosfate si difosfate de potasiu si muuulte alte substante cu Y si X si TH prin ele. Cum, nici acum nu v-ati suflecat maneca?

Am sa revin cu un articol tradus pe aceasta tema, de indata ce voi avea mai mult timp la dispozitie. Daca macar o singura mamica se trezeste la realitate si nu-si mai supune copilul experimentelor in masa si fraudei pe care o reprezinta vaccinarea, inseamna ca merita efortul.

Un comentariu:

  1. Pe ARTE a inceput un documentari despre schweinegrippe. Il da in reluare pe 23 octombrie.

    RăspundețiȘtergere