joi, 29 octombrie 2009

Unde nu-i cap, vai de kur

Am salmoneloza.

Ieri am facut magistrala tampenie de a merge la macelarie inainte de a ajunge cu David la doctor si de a-mi cumpara o portie de salata de carne (Fleischsalat, cu maioneza, yuk!). Punga cu achizitia a stat in carutul lui David, pe holul cabinetului, la 15-16° [emoticon care-si trage cu bata de baseball in cap]. Pana am ajuns acasa, au trecut deci 2 ore. Abia apoi am pus rahatul la frigider si l-am mancat pe la ora 15:45, dupa ce Daviducul adormise cu chiu cu vai (parca voia sa ma tina langa el ca sa ma protejeze). Of, Doamne!

Aseara am uitat sa mananc, in plus m-a pocnit si raceala pe care am tot crezut ca am reusit s-o evit in ultima saptamana, iar azi dimineata s-au desfundat tevile posterioare, nenica, de nu vreti sa stiti! Am avut mai intai o cadere de tensiune, ma luase o ameteala de zile mari... M-am intins in pat. Bogdan mi-a facut o chifla cu unt si miere, am molfait putin 2-3 inghitituri si apoi am scuipat painea ramasa fada... L-am rugat pe Bogdan sa ramana acasa, ca mi-era deja rau si de la cap, ma dureau si gatul, umerii, bratele, ma simteam de parca aveam 15 seringi in diverse vene prin care mi se extragea sangele...

Acum, seara, sunt la fel de ametita, in plus am si frisoane si imi sunt ochii impaienjeniti. Ma spal pe maini la fiecare sfert de ora, am mancat pana acum numai sticks-uri sarate si miere si am baut multa, multa apa.

Nu-mi mai trebuie Fleischsalat cat oi trai!

4 comentarii:

  1. multa, multa sanatate si refacere cat mai usoara...
    imi place mult felul in care scrii, numai bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,

    va dorim sa treceti repede peste aceste stari total nedorite,neplacute si care te storc de orice farama de energie.
    Sa aveti parte de sanatate!
    Citesc cu placere randurile scrise de tine si informatiile oferite.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere