vineri, 22 martie 2013

Au cuvantul reprezentantii vaccinarii

S-a facut din nou o emisiune TV locala in Brasov despre vaccinare. Sa nu va mai plangeti de unilateralitatea reportajelor, s-a dat cuvantul si unui reprezentant al majoritatii care sustine ca vaccinarea e buna, inofensiva si necesara.

Ditta Deppner, ca intotdeauna la inaltime, calma si suverana. Pentru aceia dintre voi care nu ati inteles de ce leaga ea cauza poliomielitei de consumul de zahar, completez eu cu explicatia medicului austriac Dr. Johann Loibner:  "poliomielita nu a disparut datorita vaccinarii, ci in primul rand fiindca se schimbasera conditiile de alimentatie a populatiei! Ganditi-va ca dupa razboi principalele "alimente" disponibile erau zaharul si faina alba. Si eu in copilarie mancam zahar de foame... si asta era la ordinea zilei in orasele industrializate. Era mereu lipsa de carne, lapte, paine, legume, fructe. In schimb nu se ducea lipsa de zahar, de inghetata, de sucuri indulcite (apa, zahar, arome si coloranti), toate aceste produse au dus la o distrugere a capacitatii organismului de a metaboliza zaharul si la o permanenta hipoglicemie latenta in populatie. Ei, iar vara, pe caldura, cand oamenii depuneau eforturi fizice si mai faceau vreo boala la care corpul reactioneaza cu febra si cu scaderea (si mai mare) a glicemiei, hop aparea si paralizia, repede diagnosticata ca poliomielita! Poliomielita acuta era comparabila clar cu Polyneuritis diabetica (inflamarea terminatiilor nervoase la diabetici). Dr. Benjamin Pincus Sandler identificase dealtfel acest context si, in zona unde avea el influenta, reusise sa reduca masiv imbolnavirile cu "polio" prin simple modificari ale alimentatiei la pacientii lui (Diet prevents polio, Benjamin Pincus Sandler, 1951, Lee Foundation for Nutritional Research, Milwaukee). Cazurile de "polio" au disparut mai apoi si mai mult dupa ce au aparut frigiderele si congelatoarele si s-a reglat din nou aprovizionarea alimentara!" 
Pentru si mai multe clarificari in ce priveste legatura dintre "poliomielita" (sub diferitele ei denumiri de-a lungul timpului) si consumul de zahar rafinat, hipoglicemie, hipocalcemie, lipsa de fosfat, valori mari de nitrat sau nitrit in organism, lipsa vitaminei B, alimentarea deficitara, vara cu temperaturi ridicate si activitate fizica sustinuta, precum si daca vreti sa aflati de ce "polio" nu a fost eradicata, ci doar cosmetizata si nou-etichetata de catre WHO, va invit sa cititi urmatoarele articole:
http://piersicuta.blogspot.de/2011/03/fantoma-poliomielitei-si-miturile.html
http://www.vaccinationcouncil.org/2011/11/17/smoke-mirrors-and-the-disappearance-of-polio/
Acum la subiect, cat de mult o ador eu pe Ditta, dar in emisiunea asta preferatul meu de departe este directorul Directiei Sanitare Publice Brasov.
Pai cum sa nu-l iubesti cand uite cate perle scoate si isi pune in stralucire incompetenta la modul sublim, servind "cauza" intr-un mod atat de "magistral"?
1) Cunoaste perfect schema de vaccinare:
"Exista la nastere vaccinul antihepatita B, BCG-ul, dupa aceea intra [intra-ti-ar tie un heptavaccin in slanina, sa vezi cum e!] DTP-ul, deci diftero-tetonă-pertussis, antipolio si antitetanic” – Mie imi place mult componenta originala „tetonă“ care, nu-i asa, intra inainte de antitetanic (?!?!?). Sa intre toate, sa fie masa bogata, antitetanicul singur oricum nu e in schema, dar directorul l-ar pune cu drag, ce e in fond unul in plus sau in minus? Asta lasand la o parte ca batranelul asta intelept pare sa nu aiba habar ca definitia oficiala este de vaccin tetanic.

Apoi, daca ati retinut, intrebarea fusese de fapt "cate TULPINI de vaccin i se injecteaza unui copil pana la varsta de 1 an". Ce a enumerat domnul director mai sus este insa doar lista de 6 tulpini pana la 2 luni!!!! Dupa aia mai intra inca 5 tulpini la 4 luni (ca tot ii place domnului director cuvantul INTRA!), dupa aia mai intra inca 6 tulpini la 6 luni, dupa aia mai intra inca 5 tulpini la 1 an, cand mai intra si suplimentarele 3 tulpini de ROR. Facand socoteala, vedem ca raspunsul corect la intrebarea care i se pusese este: "Unui copil i se injecteaza pana la varsta de 1 an un total de 26 de tulpini de vaccin". Uitase intrebarea, sta prost cu matematica sau s-ar ingrozi si el daca ar sti ca dupa schema lor un bebelus trebuie sa primeasca in primul an de viata 26 de tulpini de vaccin si mixturi de mercur, aldehida formica si alte chimicale injectate direct in circuitul sangvin?


Ah, ca veni vorba, si ca tot se sustine "vaccinurile nu mai contin mercur", sa va mai dau un link und puteti vedea ca vaccinul tetanic folosit in Romania contine 3 substante absolut mirifice impreunate - fosfat de aluminiu, MERCUR/tiomersal, formaldehidă: Vaccin tetanic adsorbit

2) Este expert in a dovedi logic siguranta si eficienta vaccinurilor:
„Faptul ca vaccinul se poate face din primele ore dupa nastere, la 24-48 de ore, DEMONSTREAZA ca nu este un pericol pentru copii si faptul ca aceste vaccinuri sunt introduse in timp si s-a putut verifica daca au sau nu efecte asupra copilului demonstreaza … si faptul ca ele se aplica in continuare DEMONSTREAZA ca nu exista un risc pentru copil daca face vaccinul, ci exista un risc pentru copilul care nu face vaccinul“
Ia aici, neamule, o logica aplicata pe el: "Si faptul ca eu pot sa mananc de mult timp slanina de dimineata pana seara demonstreaza ca nu e un pericol pentru mine si faptul ca s-a putut verifica in timp daca slanina are sau nu efect asupra persoanei mele demonstreaza... si faptul ca inca mai mananc in continuare demonstreaza ca nu exista un risc pentru mine sa mananc slanina".

3) Este expert in strategia comunicarii:
“Sigur, acuma, daca vrem sa fim corecti” [dar vrem??? ete, fleosc si voi, puneti botul imediat ca prostii] “trebuie sa spunem ca exista si reactii adverse care sunt destul de rare, depinde de la vaccin la vaccin, depinde de copil, de starea lui imunologica….. dar cu toate acestea noi sfatuim persoanele sa aduca copiii la vaccinat [...]”.

Cu toate acestea, stii care e raspunsul "persoanelor" cand este vorba de sanatatea copiilor nostri, la care atentezi dumneata si asociatii dumitale? MUCLES si mai informeaza-te dracului inainte de a manca atata cacat, vedea-te-as cu 6 seringi de tetonă infipte in gusa!Du-te si fa-ti dumneata rapelurile, cu substantele respective ajustate la propria-ti greutate, injecteaza-te dumneata cu acele otravuri si dupa aceea vino sa ne mai povestesti ce riscuri are un copil nevaccinat!!

11 comentarii:

  1. I-am trimis un mail cu parerea ta despre el,
    poate o sa va ajute la procesele pe care le pregatiti si pe care le-ati anuntat in prima emisiune.

    Saracii copii de 1, 2, 3 ani pe vremea lui 1918, deja ii duceau parintii la prasit pana la epuizare.

    La fel se intampla si in Afganistan, Nigeria si Pakistan unde polio inca mai face ravagii. Copiii sunt epuizati si mananca prea multa inghetata si in nici un caz de la vreun poliovirus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand vei avea tu personal diagnosticele clinice ale TUTUROR copiilor bolnavi de polio pe planeta asta, mai vorbim.

      For your information, NU s-a dovedit de catre nimeni ca polio ar fi fost vreodata cauzata de vreun virus. Marea bulibaseala cu definitiile modificate de-a lungul anilor ale acestei boli si cu diagnosticarea ei complet aleatorie si pierduta de sub control demonstreaza ca medicina nu are habar nici in ziua de azi despre cauzele si "eradicarea" acestei boli.

      Pana atunci, mai informeaza-te despre diversele posibile cauze ale polio:
      http://piersicuta.blogspot.de/2011/03/fantoma-poliomielitei-si-miturile.html
      http://www.vaccinationcouncil.org/2011/11/17/smoke-mirrors-and-the-disappearance-of-polio/

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa le vad eu personal ca nu am pregatirea necesara si nu e obligat nimeni sa-mi arate mie fisa lui personala pentru ca asa cred eu ca virusul e responsabilul cu boala.

      E destul sa arunci un ochi pe situl OMS si vezi acolo ce si cum. Statistici oficiale si nu dezinformari de pe situri si carti obscure.

      Ștergere
    3. Iata ca am intrat si pe situl OMS, iar ei zic ca polio e eradicata in proportie de 99% pe toata planeta, dom'le, numa' in Afghanistan, Nigeria si Pakistan au incercuit-o ca pe Bin Laden si au prins-o cu matza-n sac la lucru, nenorocita.
      http://www.who.int/features/factfiles/polio/en/

      Solutia e simpla: sa mearga marele binefacator bill gates acolo si sa-i vaccineze pe toti, ca doar banii i-ar ajunge. Tot WHO zice ca "exista vaccinuri ieftine si eficiente impotriva poliomielitei, o doza costa in jur de 11 centi". Pai nenea bill plateste asta din pusculita de cafea.

      Deci UNDE ESTE PROBLEMA? Pentru ce sa se vaccineze Gigel din Medgidia, Raoul din Sevilla si toata planeta, cu costuri de mii de miliarde si mii de miliarde, cand se poate rezolva problema vaccinand doar 3 tari? O actiune concertata pe cele 3 tari si gata buba. Asa ar trebui sa gandeasca OMS, daca chiar e convinsa ca vaccinurile eradicheaza polio. Hehe, numai ca OMS tine la fel de mult la ne-eradicarea poliomielitei ca si concernele farmaceutice care produc vaccinul antipolio. Cum sa se renteze sa vaccinezi o singura data 3 tari si sa nu mai vaccinezi dupa aia toata planeta inca 15 ani? Asa ca putem sta linistiti, acel 99% va ramane pe veci in statisticile lor...

      Ștergere
    4. Sunt in cele 3 tari aceleasi conditii similare cu acum 50 ani incat sa tragi concluzia ca de la prea mult zahar, foamete si efort se face poliomielita ca sa poti face o comparatie cu ce sustii? Nu sunt.

      Fundatia Bill si Melinda Gates a facut si inca mai face eforturi serioase privind sustinerea vaccinarii, dar nu e suficient cand cativa teroristi se apuca de impuscat asistente si doctori.

      Atata timp cat mai exista tari endemice, celelalte tari trebuie sa continue vaccinarea anti-polio pentru ca exista riscul importarii cazurilor din Afganistan, Pakistan sau Nigeria asa cum s-a intamplat recent, in 2010, chiar in Europa.

      Desi polio nu este eradicata din cele 3 tari, numarul de cazuri este foarte mic, evident datorat vaccinarii.

      India a devenit in 2012 polio-free, evident datorita vaccinarii si te rog sa nu afirmi ca e datorita imbunatatirii conditiilor de viata, ca stim cum e pe la ei.

      Ștergere
    5. Inca o data fac apel la ganditul cu propriul cap si nu recitarea de bilete de papagal goale de orice continut, cu parole copy&paste din brosurile farmaceutice.

      1) E stiut ca subnutritia duce la imposibilitatea corpului de a metaboliza adecvat "hrana" (daca ceea ce consuma acei copii subnutriti se mai poate numi hrana!!) si asta duce printre altele la spasme si paralizii. Asa apare dealtfel si tetanos neonatorum, daca ai citit articolul dr. Loibner despre Istoria si originea vaccinurilor: "acei bebelusi intra intr-o acidoza de subnutritie; din cauza subnutritiei nu-si pot activa metabolismul necesar pentru vindecarea taieturii ombilicale si eliminarea tesuturilor necrotice"

      However, NU orice paralizie e polio, cum cred oamenii carora li se balangane permanent un drob de sare deasupra capului!

      2) Cum, nici macar "prostii" aia de africani nu sunt recunoscatori marilor "beneficii" ale vaccinarii? ;-)

      3) Daca aveai macar curiozitatea sa mergi pe al doilea link recomandat de mine mai sus ("Smoke, Mirrors, and the “Disappearance” Of Polio") ai fi vazut ca direct pe situl OMS se afla graficul care arata ca exact cu aceeasi "viteza" cu care a fost sanchi "eradicata" polio, s-a ridicat asa-numita "paralizie acuta flasca".
      http://www.vaccinationcouncil.org/wp-content/uploads/2011/11/Rise-of-Acute-Flaccid-Paralysis-AFP-and-Fall-of-Polio.jpg
      Iata explicatia "eradicarii" magice care nu este de fapt nici o eradicare :-( Daca s-ar eradica saracia si subnutritia si conditiile de viata mizere, atunci ar disparea si aceste boli.

      4) Sa discutam despre cazurile de polio din 2010. Au fost raportate 579 cazuri de paralizie acuta flasca (OMS-ul deja sarise la 712, dar statisticile actuale arata doar 579), iar virusul poliomielitei a fost confirmat in 3 sferturi din aceste cazuri (by the way, ultimul sfert la cine s-o fi "molipsit"??) - prima neconcordanta.
      OMS a ajuns la o concluzie deceptionanta: din cei 87 de pacienti cu o istorie a vaccinarii la zi, TOTI primisera inainte vaccinul oral. Ghinion de nesansa la marketingul vaccinului! 76 din ei (87.35%) primisera trei sau mai multe doze, iar 11 (12.64%) primisera una sau doua doze. Gandindu-ne ca cei mai multi dintre pacienti fusesera copii sub 5 ani, era clar ca nu trecuse mult timp de cand isi primisera vaccinurile - a doua neconcordanta. De ce nu o fi fost protejat nici macar unul singur din 87?
      In mod "inexplicabil" (fiindca nu e considerat a fi simptom de polio), aprox. 19% din copiii "infectati" au dezvoltat si paralizii faciale. In acelasi timp, 2 factori tb. luati in considerare: un nivel inalt de poluare agricola si industriala, precum si inundatii majore in zonele respective, in urma unor ploi grele. Acolo unde unul singur din acesti factori lipsea, nu a existat nici un caz de boala - a treia neconcordanta.
      Fabrica metalurgica Takob se afla in partea de sus a raului Varzob si revarsa in acest rau cantitati enorme de zinc si plumb. Se stie ca rezervoarele industriale sunt nesigilate si neizolate, deci e logic ca in timpul inundatiilor aceste metale au patruns in apa raului intr-o concentratie imensa, astfel ajungand si in organismele locuitorilor.

      Mai rog la luarea in considerare a urmatorului fapt logic: nici un virus nu cauzeaza paralizie (nu s-a putut reproduce in laborator chestia asta, a ramas doar "descoperirea" din 1908 a lui Landsteiner care injectase supa din maduva de maimuta in creierul altor maimute si declarase ca asa a descoperit cauza poliomielitei, alt escroc care a vazut cu ochii lui un virus inainte de descoperirea microscopului electronic - mai pune mana pe niste carti de istoria medicinei). Paralizie nu poate produce decat o otrava, iar metalele grele si pesticidele sunt otravuri pentru organism.

      I rest my case (for now ;-)).

      O rugaminte: hai, fa-ti si tie si mie un bine si economiseste-ti timpul si energia si nu mai veni cu asemenea argumente puerilo-demagogice provaccinare pe blogul meu!

      Ștergere
    6. Comentariu anonim sters din motiv de atac la persoana.

      Ștergere
    7. Faci valuri multe, e normal sa primesti si asemenea comentarii cu atacuri la persoana, neputinciosii cand nu au argumente lovesc sub centura. Da' las ca nu te darama pe tine asa ceva.
      Gina

      Ștergere
  2. Feli, cum adica sa-si faca el rapelurile cu substantele ajustate la propria greutate? Pai nu-ti dai seama ca face apoplexie pe loc? La bebelusi merge, INTRA, vorba lui nenea directoru', dar la adulti cum sa le facem asa ceva?
    Iti inteleg atat de bine furia.
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  3. Se mai face un rapel la DTp si la clasa I.L-a facut fetita mea.Nici o reactie, nimic.Ca si cum nu ar fi fost facut.Probabil imunizare buna anterioara. Ai un blog interesant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa spui ca fetita ta nu a avut nici o reactie vizibila, dar nu stiu daca ai cunostinta de conceptul de reactivitate incrucisata si posibilitatea ca multe reactii si boli autoimune grave sa apara si la cativa ani de la o vaccinare, avand in vedere gradul mare de suprapunere intre proteomul viral si cel uman:
      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=kanduc

      Daca stii toate astea si iti asumi raspunderea, nopti linistite iti doresc!

      Ștergere