miercuri, 6 noiembrie 2013

Cateva ganduri despre asa-zisa epidemie de polio din Siria

Motto: "Nu-ti cer sa gandesti ca mine, iti cer doar sa gandesti!" (The Holistic Doula)

Cateva ganduri despre asa-zisa epidemie de polio din Siria

Cine ne spune asta? De ce ni se spune asta? Este credibil?
~~ autor: Dr. Johann Loibner ~~



In Siria e razboi civil. Domnesc haosul si anarhia. Cu toate acestea, rapoartele despre numarul de cazuri de polio par sa functioneze exact. Cat este de credibil?

Peste 1000 de copii au fost ucisi de bombe, grenade, incendii si actiuni de razboi. Despre ei nu se urla in titluri mari de ziar.

Ca o consecinta a actiunilor de razboi, se raspandesc gaze toxice impreuna cu praful toxic. Asemenea substante provoaca paralizii. De ce nu se gandeste nimeni la asta? Nu, e musai sa fie virusurile de polio. Si-au dat toate intalnire si au plecat la comanda in Siria, ca sa-i paralizeze pe copiii sirieni... ???

De ce "zboara" virusurile de polio tocmai acum si tocmai in Siria?

Europa va fi nevoita sa accepte refugiati din Siria. Masina de propaganda vaccinalista incearca in acest fel sa induca si mai multa panica in populatie. Sindicatul fraudei vaccinale se foloseste de orice situatie de suferinta a unor oameni pentru a-si atinge scopurile murdare.

Polio apare in cele mai multe cazuri vara. De ce, brusc, ar aparea acum inainte de iarna?

Nu va lasati pacaliti! Nu va temeti sa ganditi cu propriul cap!

Dr. Johann Loibner
4 noiembrie 2013

Un comentariu:

  1. Multumesc pt. traducere - dr. Loibner argumenteaza cu atat de mult bun simt exact ce intuiam cand am citit prima oara despre asta.

    RăspundețiȘtergere