joi, 1 mai 2014

Saptamana propagandei vaccinurilor

Direct din DEX, cu dedicatie pentru noi, parintii:

"INTUÍTIE, intuitii, s. f. 1. Capacitatea constiintei de a descoperi, pe cale rationala (in mod spontan), esenta, sensul unei probleme, al unui obiect.
* Principiu didactic conform caruia procesul predarii si insusirii cuno
stintelor trebuie sa porneasca de la reflectarea senzoriala nemijlocita a obiectelor si fenomenelor studiate. 2. Descoperire brusca, neasteptata, a unui adevar, a unei solutii etc.
* Inspiratie, presentiment.
* Patrundere instinctiva în esenta unui lucru."
Dragi parinti, AVETI INCREDERE DOAR IN INTUITIA VOASTRA, ea va duce intotdeauna direct la esenta si adevarul lucrurilor!!! 

Mercenarii sistemului care ne vrea bolnavi cronic si clienti pe viata ai industriei medicamentelor au iesit iar la atac in haita cu propaganda fricii... Deh, saptamana europeana a vaccinarii trebuie mediatizata la greu, caci expira vaccinurile prin depozite si scad vertiginos cifrele la vanzari in industria farmaceutica!

Circula zilele astea tot felul de articole panicarde despre bau-baul cu poliomielita... paralizii... droburi de sare... virusul cel rau care "a fost găsit într-un canal de scurgere din Cairo în decembrie si presupune un risc pentru tot Orientul Mijlociu" - haideti sa-i otravim celular pe toti din zona, sa-i decimam si pe cei care au scapat de crimele de razboi si de atacurile cu arme chimice!!



Au fost "diagnosticati" pana acum vreo cativa zeci de indivizi cu "virusul" polio (ala neizolat si nefotografiat si necaracterizat biochimic nicaieri pana acum!!), DAAAR evident ca despre MIILE de copii ucisi si paralizati in zona Siria prin atacurile cu GAZ nu mai urla niciun ziar, ca asemenea detalii nu provoaca pandemii de panica la nimeni. 

Citez dintr-un alt articol din presa romaneasca (nu dau link, nu vreau sa le fac trafic suplimentar acestor scarbe corupte): "A început să scadă rata de acoperire (a vaccinurilor, n.r.), în primul rând din cauza refuzului, pe care l-am constatat la persoane educate, cultivate, cu acces la informaţie, aici au apărut refuzurile", a spus Alexiu," - hahaha, da, tanti Alexiu, ai priceput perfect, nu te mai mira atat, TOCMAI persoanele educate si cultivate au inceput sa se trezeasca din hipnoza fraudei colective - unde o fi paradoxul, ca eu nu-l vad...

Articolele astea sunt tragicomice, pe bune, dragilor, eu sunt atat de detasata de minciunile astea transparente incat rad in hohote cand citesc asa ceva... In alta relatare mai era faza cu "virusul a fost gasit liber in Israel" (aoleu, n-avea viza??), aia m-a terminat...


Pai cum sa nu pui botul la minciuni daca nu stii ca vaccinul antipolio este cauza nr. 1 a diagnosticelor de polio puse in prezent??


Pe o alta pagina provaccinare (sponsorizata de producatorul de vaccinuri) suntem asigurati ca, desi exista polio din cauza vaccinarii, daca va vaccinati antipolio atunci vaccinul va va proteja si impotriva "virusului" salbatic si impotriva virusului din vaccin... ioi, ce fain!! Si evident, intrucat la fiecare vaccin se mai introduce in corp alt virus sintetic, care si ala are sanse sa provoace o polio postvaccinala, va mai trebuie alt vaccin care sa va "protejeze" si impotriva acelui al doilea virus vaccinal... si uite-asa, caruselul se-nvarteste si nu se mai opreste... frunza verde de smochin, luati de-nfigeti un vaccin... mai mai...
 
Comentariu bestial de la unul din articolele astea (you made my day, Sorinel, whoever you are):
"Imediat ma duc sa ma asez la coada la farmacie, sper sa prind si eu pe luni-marti un vaccin, pana atunci merg la croitorie sa-mi puna un fermoar la gura!" - asta fiindca se pare ca virusul intra pe gura si iese pe kur (ma scuzati de vulgaritate, dar la situatia asta demna de Caragiale se impune o spunere a lucrurilor pe nume)...

Cica
"până la sfârşitul lui 2013, 42 de persoane care răspândesc poliovirusul prin fecale. Niciuna dintre acestea nu prezenta simptomele paraliziei şi toate au fost vaccinate cu vaccin polio inactivat (VPI), care este folosit în imunizările de rutină şi care protejează de toate tulpinile".

In traducere libera:
in 2013 s-au mai gasit 26,41 persoane care au tusit pe stanga virusul de pertussis catre 44,5 persoane neinfectate cu virusul difteric, de unde rezulta ca cele 33,86 persoane din acea grupa care fusesera vaccinate deja cu antitetanosul au capatat o protectie prea slaba impotriva pneumococului si ca atare se recomanda inceperea unei laaaargi campanii de revaccinare cu BCG-ul facut din tulpina Cantacuzino impreunata cu tulpina daneza si crescute pe creier de soarece virulent...

* * * * *

Va mai las cateva linkuri, sa recititi ce-a scris Dr. Loibner despre baubaul poliomielitei pe contextul Siria, ce se mai intampla si prin alte tari in care se practica genocidul prin vaccinare, cititi in liniste si ce-a scris biologul Stefan Lanka despre polio, oxidul nitric si otravirea celulara... ca sa vedeti cum se aseaza toate bucatile de puzzle!


Cititi si ganditi... sa vedeti cum frica de "epidemii" fabricate la comanda prin ziare dispare ca prin minune!

Toate bune va doresc si nu va lasati coplesiti de frica, dragi parinti, asta e singurul lor instrument, noi avem de partea noastra ratiunea si adevarul!!

9 comentarii:

  1. Cel mai tare m-am distrat cand am vazut pe un post TV cum discutau niste cucoane afectate ca "mame isterice" nu-si mai vaccineaza copiii si se scandalizau toate cum este posibil sa amestecam in scoli si gradinite copii vaccinati si nevaccinati. Pai fratilor, daca sunt atata de vaccinati si imunizati, de ce le e frica de cei nevaccinati? Nu se presupune ca cei vaccinati au acuma o imunitate beton? Lasa-neeee, lasa-neee!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Pronia Cereasca ar face ca bibelouashul dvs. sa fie imuno-deprimat si sa nu fie eligibil pentru vaccin, iar in acelasi timp sa contacteze o boala cu consecinte fatale din cauza unei proaste sau unui prost care refuza sa-si vaccineze copilul, ati vorbi altfel. Cu respect, un viitor medic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, daca aceeasi Pronie Cereasca v-ar putea ajuta sa iesiti din paradigma alopata care se practica la Medicina si sa va informati mai bine inainte de a face asemenea afirmatii, ati vorbi altfel si ati fi pe cale de a deveni un medic cu adevarat valoros.

      In primul rand, se spune "sa contracteze" o boala. In al doilea rand, va inteleg reactia din moment ce copiii nevaccinati sunt mult mai sanatosi, deci va e teama ca nu veti avea suficienti clienti la cabinet pt. mai tarziu, dar aroganta cu care jigniti parintii informati care refuza vaccinarea va descalifica automat pt. aceasta profesie nobila.

      Haideti, incercati sa va vedeti putin lungul nasului si sa intelegeti ca cei cativa ani de facultate in care invatati pe de rost din manuale care mai nou sunt sponsorizate de industria farma nu va transforma brusc intr-o zeitate cu capacitati intelectuale supranaturale. Stati linistita, avem si noi, parintii, diplome universitare, avem si noi discernamant, avem si noi acces la informatii furnizate de mii de medici independenti, care au avut curajul sa iasa din sistemul corupt si care nu se tem sa spuna adevarul despre pericolele vaccinarii.

      Ștergere
    2. Cat despre "imuno-deprimare", ma deprimati cu aberatiile. Citez din alt articol al meu (http://piersicuta.blogspot.de/2014/04/dragi-parinti-sunteti-mintiti.html):

      Unul din cliseele vehiculate ca biletele de papagal despre imunitatea de turma este ca -daca noi am accepta sa fie injectati copiii nostri cu substante cancerigene vandute cu eticheta de "protectie"- asta i-ar proteja si pe copiii "imunocompromisi". Mai, ce-mi place expresia asta, care apeleaza atat de subtil la mustrarile de constiinta pe care ar trebui sa le avem... Dar iata, cum intram pe pagina CDC si cautam recomandarile oficiale pt. vaccinarea persoanelor imunocompromise, gasim urmatorul text (http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00023141.htm):
      "Vaccinurile inactivate sau "moarte" nu reprezinta un pericol pentru persoanele imunocompromise si in general ar trebui administrate in acelasi mod in care sunt recomandate persoanelor sanatoase. Pentru situatiile imunocompromitatoare specifice, [...] vaccinuri suplimentare, [...] sunt recomandate […] si pot fi necesare doze mai mari sau rapeluri mai frecvente [...]."

      Deci sa ma lamureasca si pe mine un expert, va rog! Ni se spune ca ai nostri copii nevaccinati ar fi un risc pentru "imunocompromisi" cand CDC-ul declara ca vaccinurile inactivate NU reprezinta niciun pericol si deci imunocompromisii trebuie sa se vaccineze chiar cu doze mai mari sau mai des decat restul populatiei?? Pai atunci sa se vaccineze cine vrea!
      OK, dar cum ramane cu DTaP/TDaP, vaccinurile antigripale, pneumococicele, HepB, meningococicele si celelalte?
      "Copiii care sunt imunocompromisi in mod sever sau care sunt infectati cu HIV, vaccinul DTP este indicat conform aceleiasi scheme si in aceleasi doze ca si pentru copiii imunocompetenti.[...]."
      "Intrucat gripa poate provoca imbolnaviri grave si complicatii pentru persoanele imunocompromise, se recomanda vaccinarea[...]."
      "Vaccinarea de rutina cu vaccinul meningococic cvadrivalent este recomandata pentru anumite grupuri de risc inalt[...]."
      "Alte vaccinuri care contin antigeni atenuati [...] nu reprezinta niciun risc pentru persoanele imunocompromise si trebuie administrate dupa aceleasi indicatii ca si la persoanele normale dpdv imunologic."

      OK, deci cu asta e clar ca nevaccinatii NU trebuie vaccinati ca sa-i "protejeze" pe imunocompromisi (deoarece acestia pot fi vaccinati ei insisi cu tot tacamul de vaccinuri!), dar haideti sa vedem cum stau lucrurile si cu vaccinurile vii sau persoanele cu HIV?
      "Vaccinul ROR este recomandat pentru toti copiii si adultii cand este indicat, indiferent de statutul HIV."
      De ajuns, cred ca v-ati lamurit si cum e cu minciunica asta cu "imunocompromisii", da? CDC-ul recomanda inclusiv vaccinarea copiilor cu cancer, deci din partea mea sa se vaccineze cine doreste, eu nu stau in calea fericirii sau "imunizarii" nimanui. DAR nu accept sa fiu agresata pentru a pune in pericol sanatatea copilului meu pe baza basmelor de marketing create de big pharma.

      Ștergere
    3. Dra Manuela Goia, din dispretul pe care-l simt in spatele expresiei "bibelouash" deduc ca habar nu aveti ce inseamna sa fii mama si habar nu aveti ca o mama este mai competenta pt. propriul copil decat ati fi dvs. dupa 5 facultati!!

      In plus, iata ca autoritatile medicale sunt de parere ca nu prea exista "bibelouashe" imuno-deprimate si nici ne-eligibile pt. vaccin, ci dimpotriva, se sustine ca toti copiii trebuie vaccinati la greu, uneori MAI ALES si MAI FRECVENT tocmai cei imunodeprimati! Asa ca lasati-o mai moale cu drobul asta de sare, ca s-a tocit placa.

      Fie mergeti cu "respectul" asta in alta parte, fie cititi mai multe pe acest blog incat sa intelegeti ca aici nu se accepta tutelare nici de la medici, nici de la studenti spalati pe creier. E atat de trist ca tineretul studios din ziua de azi nu mai este capabil sa judece cu propriul cap... si cand ma gandesc ca astia sunt medicii de maine, care vor "trata" pacientii prin aplicarea de protocoale sablonizate in computer si dictate de big pharma... vai de societatea asta!

      Ștergere
    4. Am citit cu multa atentie tot ceea ce ati scris si sincera sa fiu sunt foarte speriata.Am un baietel de 11 luni,pana acum i-am facut 2 vaccinuri si saptamana viitoare ar trebui sa-l faca pe al 3-lea.Tot ceea ce citesc pe internet impotriva vaccinarii imi da fiori si intrebarea mea e : sa ii fac vaccinul sau nu????

      Ștergere
    5. @Anonim: sfatul meu este sa amani vaccinul pana cand te informezi suficient incat sa nu mai fii speriata, ci sa iei decizia care sa te ajute sa scapi de frica. Te asigur ca daca te informezi cat poti de bine din surse independente si neplatite de industria farmaceutica, vei ajunge si tu la aceleasi concluzii care m-au determinat pe mine sa decid ca al meu copil nu va fi niciodata injectat cu otravurile din vaccinuri.
      Toate bune si spor la studiu, pe blogul meu gasesti multe surse bune!

      Ștergere
  3. Am fost nu demult la pediatra fetitei mele de 7 ani(precizez ca e antivaccin). Ea spune ca riscul copiilor nevaccinati e sa faca bolile copilariei(oreion, rubeola si pojar) la virsta adulta, cind formele sunt mai grave decit daca le-ar fi facut in copilarie. Ea imi recomanda un vaccin homeopatic, dar nu cred ca are efect. Din pacate pe vremuri totul era normal: faceam bolile astea la virsta cind e normal sa se faca si gata...Acum din cauza vaccinarii, le fac adultii.
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am prea inteles: pediatra e antivaccin, dar recomanda vaccin homeopatic? ORICE fel de vaccin este frauda, organismul nostru functioneaza altfel. Un homeopat care recomanda vaccinuri este dupa parerea mea un sarlatan.

      Ștergere