luni, 9 martie 2015

Copil mort de pojar? - Denunt la procuratura impotriva medicilor

Am mai scris despre copilul decedat in Berlin AICI.

In Germania mai exista oameni cu coloana vertebrala !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Data plangerii: Joi, 5 martie 2015

Denunt 

Wolf-Alexander Melhorn
Practician holistic
(Heilkpraktiker)
Dipl. rer.pol.

[........]
73479 Ellwangen


Catre
Politie si Procuratura
73479 Ellwangen 

Prin prezenta petitionarul W.-A. Melhorn fac denunt pentru infractiunea de vatamare corporala cu consecinte fatale, impotriva medicului pediatru care a vaccinat copilul decedat in Berlin si impotriva persoanei sau persoanelor necunoscute care l-au tratat pe baietelul bolnav si care nu au administrat sau au administrat prea tarziu tratamentul adecvat cu vitamina A, in conformitate cu standardele terapeutice ale OMS pentru tratamentul rujeolei.

Wolf-Alexander Melhorn
Practician holistic
Copilul decedat avea la momentul decesului varsta de 18 luni si locuia in Berlin. In mass media s-a scris foarte mult pe aceasta tema. Conform mass media, copilul avea inca de la nastere o afectiune cardiaca.

Faptele:

1. Conform recomandarilor STIKO, copilul decedat primise deja prima doza a vaccinului ROR si, potrivit unor surse apropiate familiei, urma sa primeasca a doua doza de ROR in urmatoarele saptamani.
Schema de vaccinare implica primovaccinarea ROR cu "vaccin viu". Datorita riscului de imbolnavire cu rujeola postvaccinala, principiul lege artis presupune vaccinarea numai in cazul cand copilul este perfect sanatos.
Proba: Martor expert

2. Copilul despre care in presa s-a anuntat ca ar fi murit de pojar nu era sanatos, avand o afectiune cardiaca inca dinainte de administrarea vaccinurilor.
In cazul specific al acestui copil, vaccinarea ROR nu era o necesitate sau o urgenta, deoarece potrivit informatiilor altor parinti cu copii la aceeasi gradinita, in gradinita respectiva nu se inregistrase absolut niciun caz de pojar.

De aici rezulta ca acel copil ar fi avut voie sa fie vaccinat doar in cazul in care pediatrul s-ar fi asigurat ca baietelul nu va suferi nicio vatamare de pe urma vaccinarii.

In mass media se propaga din partea medicilor teoria complet gresita ca vaccinarea este o procedura in principiu inofensiva, deoarece de foarte multe ori chiar la cateva zile dupa un vaccin apare febra etc. In realitate, o asemenea reactie la vaccin este expresia unui corp sanatos, care -prin febra- se apara la injectarea unor substante straine. O asemenea reactie este chiar benefica, atunci cand febra nu este suprimata medicamentos.

La extrema opusa se afla reactia unei vatamari postvaccinale care de regula apare la saptamani sau luni dupa vaccin  si este constatata de exemplu la unul din controalele pediatrice ulterioare, deoarece este nevoie de ceva timp pana cand adjuvantii toxici din vaccinuri ataca in mod dovedit neuronii in plina dezvoltare ai bebelusilor, astfel incat se observa probleme neurologice sau de dezvoltare. Vatamarile postvaccinale se manifesta sub forme diferite si nu sunt previzibile. Unii copii vatamati de vaccinuri regreseaza si pierd niste capacitati mentale abia dezvoltate; alti copii arata deja simptome neurologice cum ar fi distonia, convulsiile, spasmele sau tulburarile motorice de spectru larg; alti copii capata tulburari vizuale si auditive. Toate acestea sunt tulburari neurologice care afecteaza frecvent copiii si familiile lor pe termen lung. Alte vatamari sunt mai usoare si pot fi constatate in legatura temporala directa cu administrarea vaccinurilor, desi medicii -in calitate de faptasi pasibili de daune- nu au nici cel mai mic interes sa actioneze autocritic. Nu trebuie uitat nici ca vaccinarea este din punct de vedere juridic un act de vatamare corporala, care este efectuat adesea doar la recomandarea sau la presiunea doctorilor.
Proba: Marturie expert

3. Medicul care a administrat vaccinul, in calitate de factor decisiv al traumatismului, are un rol semnificativ, in ciuda faptului ca el nu raspunde legal decat in cazul in care se face vinovat de malpraxis. Acest medic, din pacate, se bazeaza intotdeauna pe bunavointa autoritatilor medicala fata de actele lui, caci statul si autoritatile se pozitioneaza din propriile lor interese economice de partea medicilor cand vine vorba de vaccinare; nu trebuie uitat ca recunoasterea medicala oficiala a unui caz de vatamare postvaccinala declanseaza un proces de plata a unei posibile rente viagere din bugetul statului pentru persoana vatamata. Este deja cunoscut faptul ca autoritatile responsabile iau extrem de rar decizia de a recunoaste oficial cazurile de vatamare postvaccinala.

4. In cazul de fata, politicienii implicati au comunicat in presa doar ca acel copil ar fi murit "de pojar". Prin aceasta campanie, s-a ascuns intentionat fata de public informatia ca acel copil in realitate murise datorita faptului ca, peste o afectiune cardiaca, fusese vaccinat cu asa-zisul vaccin viu, ceea ce este in mod clar un act de malpraxis din partea medicului care vaccinase. Acest malpraxis a dus la o vatamare postvaccinala, iar pe fondul afectiunii cardiace declansarea pojarului a dus la decesul copilului. Un examen temeinic al starii de sanatate a copilului si al gradului de toleranta pentru vaccinul in chestiune ar fi dus la concluzia ca acel copil nu ar fi trebuit sa primeasca niciun vaccin, datorita gravei afectiuni cardiace pe care o avea deja - dupa cum demonstreaza si deznodamantul acestei tragedii. 
Proba: Marturie expert   


Deja informatiile din prospectul vaccinului in chestiune demonstreaza tot ce era de demonstrat, cu toate ca o certitudine clara nu poate fi obtinuta, avand in vedere ca la admiterea pe piata a vaccinurilor -sub pretextul secretelor industriale- autoritatile medicale nu iau la cunostinta niciodata compozitia exacta a vaccinurilor, care ramane in continuare secreta in laboratoarele din Londra.
Proba: Marturie expert 

Niciun vaccin administrat in prezent in Germania nu a parcurs studii clinice dublu-orb controlate cu placebo pentru a i se confirma eficienta si siguranta. Astfel, prin studii nestiintifice in care se testeaza un vaccin contra altui vaccin, grupele de interes ale medicinei alopate pot oricand nega pericolele grave ale administrarii oricarui vaccin, insa aceasta situatie nu anuleaza raspunderea unui pediatru care vaccineaza. In mod special la contraindicatii cum ar fi malformatiile cardiace, un pediatru trebuie sa renunte la acel vaccin, din cauza riscurilor enorme ale vaccinarii in asemenea conditii. In anul 2014, in intreaga Germanie au existat doar 2 cazuri de deces corelate cu simptome sau complicatii de la pojar, astfel incat raportul risc-beneficiu la copilul decedat acum in Berlin era in mod evident impotriva vaccinarii. 
Proba: Marturie expert  

5. Copilul care deja suferea de o afectiune cardiaca poate la fel de bine sa fi murit datorita sinergiei substantelor totale din vaccin, precum si datorita efectelor unei singure substante din cele injectate in acel complex vaccinal. Din datele publicate pana acum, lipsesc aceste clarificari si ele trebuiesc investigate.

6. De asemenea nu s-a publicat si nici nu s-a investigat posibilitatea ca acel copil cu o malformatie cardiaca sa fi suferit deja de la adjuvantii toxici din vaccinul anterior o serie de vatamari postvaccinale grave. Copilul s-a imbolnavit de pojar (prezentat in mass media ca si cauza a decesului) la cateva saptamani dupa ce fusese vaccinat impotriva pojarului, iar alte mame cu copii in acea gradinita au fost informate abia dupa decesul copilului ca ar exista cazuri de pojar in acea gradinita. In concluzie, este vorba de un caz clasic de vatamare postvaccinala: prin administrarea vaccinului si prin actiunea toxica a componentelor vaccinului, organismul copilului cu malformatii cardiace a fost slabit in asa masura, incat a dezvoltat simptome de pojar (eventual chiar pojar postvaccinal), care au dus in final la deces.
Proba: Marturie expert 

Prin adjuvanti intelegem aici mercur si aluminiu. Ambii adjuvanti sunt toxici, motiv pentru care in anul 2010 compusii de mercur cu denumirea Thimerosal ar fi fost exclusi din vaccinuri, insa mercurul - fara de care nu pot fi produse vaccinurile multivalente - este acceptat in continuare in vaccinuri, cu denumire modificata.
Proba: Marturie expert 

Hidroxidul de aluminiu, la fel de periculos din punct de vedere neurologic, este utilizat sub diverse forme, din acelasi motiv ca si mercurul. 
Proba: Marturie expert


7. Conform publicatiilor oficiale ale OMS, pojarul nu reprezinta de regula niciun pericol pentru copiii care dispun de suficienta vitamina A. In cazul de fata, nu se stie daca baietelul decedat a primit vreun tratament cu vitamina A. De aceea, orice neglijenta de a administra vitamina A unui copil cu simptome de pojar, ca prima masura terapeutica recomandata de OMS, reprezinta un caz de malpraxis si poate constitui o explicatie suplimentara pentru decesul copilului.
Proba: Marturie expert


8. Rezumat

S-a declarat ca acel copil bolnav ar fi murit de pojar, desi era vaccinat conform schemei de vaccinare oficiale. Datorita afectiunii cardiace (congenitale?), faptul ca medicul a administrat totusi vaccinul trebuie investigat ca si potential caz de malpraxis. Acel medic a vaccinat fara sa verifice contraindicatiile pentru acel copil, cu toate ca acel vaccin - in lumina tragediei ulterioare - nu ar fi fost in niciun caz indicat in momentul in care a fost administrat. Medicul a actionat din simpla rutina, fara a-i informa in detaliu pe parinti despre riscurile vaccinarii. In caz contrar, ar fi fost de asteptat ca macar parintii sa se pronunte cel putin pentru amanarea vaccinului.

Chiar in conditiile unei informari corecte si cu acordul parintilor, daca ar fi cantarit obiectiv riscurile vaccinarii pentru un copil bolnav de inima, medicul nu ar fi avut voie sa vaccineze, caci in acele conditii -dupa cum s-a vazut in rezultatul final- nimeni nu putea fi sigur ca acel copil nu va fi vatamat de vaccin.
Proba: Marturie expert

semnat: Wolf-Alexander Melhorn

4 comentarii:

  1. Feli, dar care este pana la urma adevarul cu privire la copilul acela?
    A fost vaccinat sau nu?
    Spitalul Charite spune ca nu a fost vaccinat.
    Tu zici ca a fost.
    Presupun ca parintii s-au dus cu documentele medicale (exista ceva gen carnet de vaccinare in Germanai)?

    Si atunci? Cum ramane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clinica Charité a adus la cunostinta presei pe 24 februarie raportul INTERIM despre rezultatele autopsiei, in care se preciza (spre deosebire de primele urlete din ziare, unde fusese vorba doar de pojar!!) ca baietelul avusese si o afectiune cardiaca "fara de care nu ar fi murit".
      Asta una.
      Clinica Charité NU a spus ca nu era vaccinat.
      Asta a doua.
      Parlamentarul Czaja a afirmat in presa ca acel ar fi primit toate vaccinurile, dar nu ar fi fost vaccinat de pojar (dupa ce initial anuntase ca copilul nu avea niciun vaccin - deci deja mintise o data!!).
      Asta a treia.
      Hai sa asteptam sa vedem ce mai iese la iveala dupa ce investigheaza si procuratura.

      Ștergere
    2. Pai clinica ce a facut autopsia nu ar fi avut ce sa vorbeasca de vaccin, era irelevant pentru deces. Ce era relevant era rujeola.

      Ștergere
    3. Nu tocmai.
      Nu intelegi sau doar te faci ca nu intelegi?
      Relevanta era afectiunea cardiaca fara de care nu se ajungea la deces.
      Relevant este si faptul ca -pe fondul afectiunii cardiace- baietelul avea TOATE vaccinurile din schema facute pana atunci!
      Hai sa asteptam sa vedem ce mai iese la iveala dupa ce investigheaza si procuratura.

      Ștergere