luni, 22 iunie 2015

Chimioterapia esueaza in 97% din cazuri - DE CE mai este administrata?

Cine nu cunoaste Noua Medicina Germanica probabil ca inca se teme de cancer.

Sursele de propaganda platite de industria farmaceutica ne tot bombardeaza cu campanii de frica pentru a ne convinge ca 1) oricine se poate imbolnavi peste noapte de cancer, ca 2) practic nu mai exista oameni sanatosi ci doar oameni care inca nu si-au facut analizele de rigoare si ca 3) un cancer este practic o sentinta la moarte. Cu aceste credinte gresite, omul modern se duce de bunavoie la moarte.

Autoritatile medicale nu ne vor informati, ci speriati! Atunci suntem usor de manipulat! Omul care nu intelege ca sanatatea radianta vine doar din interiorul nostru este prins intr-o gramada de frici si va deveni un pacient ideal pentru protocoalele de citostatice ("prajiturica", dupa cum li se spune in jargon oncologic, probabil fiindca te prajeste pe dinauntru).



In primul video de mai jos, Peter Glidden, doctor naturopat, citeaza un studiu publicat in Journal of Clinical Oncology, care a descoperit ca pe o perioada de 14 ani chimioterapia a esuat in 97% din cazurile de cancer la adulti.

De fapt, ar fi corect sa precizam ca "tratamentul" cu chimioterapie nu numai ca "esueaza" (asta ar implica tacit ca pana la urma tot cancerul ar ucide oamenii), dar deja se stie acum ca tocmai chimioterapia contribuie activ la moartea oamenilor diagnosticati cu cancer!


Daca deci pana si in studiile oficiale se admite ca chimioterapia esueaza in 97% din cazuri, de ce mai este folosita???  "De ce se foloseste chimioterapia? Exista un singur motiv, unul singur: BANII", ne explica Peter Glidden.



Dr. Glidden subliniaza ca -daca medicii nu au avantaje financiare directe atunci cand prescriu medicamente (desi noi stim ca avantajele "indirecte" sunt uneori chiar luxurioase!)-, ei bine, citostaticele se bucura de un statut unic, caci medicii le cumpara de la firmele farmaceutice si le vand pacientilor, facand si ei profit din asta!!

Citostaticele sunt singurele medicamente de pe urma carora medicul care le prescrie are si el un profit direct”, explica Glidden. “Singurul motiv pentru care chimioterapia este prescrisa este acela ca doctorii fac bani din asta — punct. Nu functioneaza in 97% din cazuri. Daca firma Ford ar construi un automobil care ar exploda in 97% din cazuri, oare ea ar mai fi pe piata? Cu siguranta ca nu."

Acesta este doar varful aisbergului in ce priveste controlul pe care cartelul farmaceutic il are asupra noastra”, spune Glidden. “Medicina [...] este o industrie pentru profit. Majoritatea oamenilor nu constientizeaza acest lucru, majoritatea oamenilor se inchina la altarul medicinei high-tech controlate de doctori si farma.”

Dealtfel, chimioterapia nu numai ca nu ajuta oamenii, dar chiar agraveaza cancerul!

In al doilea video, doctorul naturopat Leonard Coldwell explica un punct de vedere similar, numind chimioterapia "agentul Orange al profesiei medicale.



"Daca ai o gradina cu flori, tufisuri, copaci, iarba si ceva buruieni si arunci agentul Orange si ucizi TOT, atunci moare totul, iar tu ramai cu speranta ca doar ceea ce era bun isi va reveni", afirma Coldwell. "Ei bombardeaza intregul organism si apoi sustin ca vezi Doamne cancerul ar fi in remisie."

Coldwell arata ca statisticile despre eficienta protocoalelor oncologice se refera la ratele de supravietuire pentru cinci ani. "Practic distrugi orice functie bioelectrica si biochimica in organism pe care o poti distruge fara sa ucizi omul (dar adesea ucizi si omul!), iar dupa aceea vreo trei ani nu mai functioneaza nimic in corp, ti se spune >vezi? cancerul n-a mai crescut, nu mai ai cancer, esti vindecat<. In maximum cinci ani esti mort, dar altfel esti vindecat."

Coldwell sustine ca radioterapia poate cauza vatamari similare. “Este un atac cu o arma fatala”, spune el. “Cand iradiezi pe cineva, acest lucru produce cicatrici. O cicatrice nu se mai transforma la loc in tesut sanatos. [...] O persoana care face radiatii arata pe dinauntru asa cum arata pe dinafara o persoana care a fost arsa.”

Problema, conform lui Coldwell, este modul cum sunt pregatiti doctorii. "Nici un medic nu invata despre cum sa vindece ceva. Ei invata despre interventii chimice sau chirurgie pentru a suprima simptomele. Nu merg la cauza bolilor."

Coldwell subliniaza ca medicii au cam cea mai mare rata de sinucidere din toate profesiile (!!!). Un studiu publicat in JAMA a descoperit ca rata de sinucidere la medicii de sex masculin este cu 70% mai mare decat la celelalte profesii. La femei-medici, rata de sinucidere este chiar cu 250-400% mai mare decat a altor profesii! Doctorii au de asemenea o rata foarte mare de abuz de alcool si de droguri. "Saracii de ei ajung in timp sa-si dea seama ca nu au niciun fel de instrumente de vindecare si ca de fapt isi omoara (si si-au omorat) pacientii", afirma Coldwell. "Ei sunt oameni buni cand intra in profesia medicala. Intri in profesia medicala, in primii doi ani esti entuziasmat, esti plin de elan, dai tot ce poti, pana iti dai seama ca -indiferent ce faci tu- starea pacientului se inrautateste... sau pacientii se vindeca singuri. Acestia sunt doctorii care constientizeaza ca nu au cu ce sa ajute. Profesia medicala este o religie."

Daca doriti sa cititi din experientele directe tragice ale oamenilor distrusi de chimioterapie, aruncati un ochi AICI.

* * * * *
Sursa

Un comentariu:

  1. "Aprob pozitiv!"
    Mulțumim pentru articolele care ar trebui citite de orice om căruia îi pasa de sănătate.

    RăspundețiȘtergere