marți, 29 martie 2016

VAXXED - De la musamalizare la catastrofa

Motto:
"Singurii oameni care nu vor ca adevarul sa iasa la iveala sunt cei care au ceva de ascuns."
- Barack Obama - 


Despre ce este vorba?

Dragilor, in curand vom putea viziona un documentar de exceptie ("VAXXED - De la musamalizare la catastrofa") regizat de dr. Andrew Wakefield!

Precizez ca este vorba de DOCTORUL Andrew Wakefield si nu "fostul medic" Andrew Wakefield, cum scriu anumite ziare! Oricat ar incerca masinaria de discreditare a cartelului farma, NU i se poate anula unui doctor titlul pe care l-a obtinut in urma studiului si a lucrarii de doctorat. Nu au reusit sa-i ridice decat dreptul de a profesa ca si medic, dar NU si titlul de doctor! Deci atentie din nou la dezinformare :-)

In al doilea rand, tot apropo de dezinformare, NEWSFLASH: documentarul "VAXXED - De la musamalizare la catastrofa" NU este un film antivaccinare! Documentarul se bazeaza pe documente oficiale si are ca subiect musamalizarea legaturii dintre vaccinuri si autism asa cum a fost ea documentata oficial de doctorul William Thompson de la CDC, care a relatat printre altele cum autorii studiului falsificat in 2004 si-au dat intalnire pentru a DISTRUGE materialele si informatiile neconvenabile industriei farma!


Documentarul urma sa fie prezentat in premiera in aprilie in SUA la festivalul TRIBECA! Soc mare pentru comunitatea de vacacinisti!

Robert de Niro declarase in vinerea Pastelui ca si el are un copil autist (detaliu pe care niciodata nu-l facuse public pana acum!!) si de aceea - desi el personal nu este antivaccinare - doreste ca acest subiect sa fie DISCUTAT:
“Grace si cu mine avem un copil cu autism si noi credem ca este esential ca toate aspectele legate de cauzele autismului sa fie discutate in mod deschis si examinate. […] Este foarte personal pentru mine si familia mea si vreau ca acolo sa fie o discutie, motiv pentru care vom rula VAXXED. Eu personal nu sustin filmul si nici nu sunt anti-vaccinare; sunt doar pentru oportunitatea unei dezbateri in jurul problemei.”
Nota bene: Dupa ce anuntase ca documentarul VAXXED va fi prezentat la TRIBECA, incepusera imediat presiunile, ceea ce a condus la declaratia lui de Niro de mai sus, DUPA ce vorbise cel putin o ora la telefon cu senatorul Bill Posey despre autism si vaccinuri, mai ales ca acesta si echipa lui il cunoaste bine pe dr. William Thompson de la CDC si iesise in public chiar in congresul american ca sa vorbeasca despre FRAUDA guvernamentala menita sa musamalizeze legatura dintre vaccinuri si autism descoperita de whistleblowerul Dr. William Thomson de la CDC.

Senatorul Bill Posey a solicitat o investigatie guvernamentala in problema studiului falsificat. Ce credeti ca se va intampla?

Risc de autism de 340 de ori mai mare la baietii de culoare care primisera vaccinul ROR conform schemei: acesta este rezultatul REAL al studiului, iar autorii studiului au falsificat date si au distrus documente pentru a musamaliza acest rezultat!
Cu alte cuvinte, sa fim seriosi, nu se poate afirma ca Robert de Niro nu se informase dinainte despre ce este vorba in acest film! Dupa ce vorbise cu senatorul Posey, de Niro decisese ca filmul va fi prezentat si el personal urma sa-i faca introducerea live, pe scena.





Big pharma vrea sa musamalizeze si musamalizarea 

Bietul de Niro ... nu avea habar in ce cuib de viespi a bagat mana! Presiunea publica crescuse exponential in 2 zile! Cu alte cuvinte, filme gen "37 de moduri de a folosi o oaie moarta" (2006) sau "American canibal (The road to reality)" nu au fost cenzurate la Festivalul de la tribeca, DAR vaaai, un documentar despre o frauda guvernamentala DOVEDITA, cu privire la riscul de 340% mai mare de a dezvolta autism dupa vaccinul ROR administrat conform schemei trebuie cenzurat??

Dupa anuntul din vinerea Pastelui, a urmat o furtuna de atacuri si mai furibunde, atat in public cat si (mai ales) in culise. Doua zile mai tarziu Robert de Niro a executat flip-flopul complet al unui om care nu vrea sa sfarseasca precum Dr. Jeff Bradstreet si a cedat presiunii, a anuntat ca s-ar fi consultat cu niste membri ai "comunitatii stiintifice" si ca retrage filmul din cadrul festivalului. Buna ziua, la revedere!

Dupa cum spune si jurnalistul Jon Rappoport:

"L-au invatat o lectie. Nu te pui cu cartelul medical. Tine-ti gura. Sufera in tacere.
Ganditi-va asa: se poate vedea un film despre cum dronele americane ucid civili nevinovati. Se pot vedea filme despre cum CIA-ul rastoarna guverne straine. Se pot vedea filme despre corporatii care pulverizeaza chimicale peste zone unde copiii se nasc cu malformatii si adultii mor de cancer.
DAR nu poti vedea un film care sugereaza ca vaccinurile ar putea cauza autism.
Asta e prea fierbinte.
Asta dezvaluie un secret prea mare.
Asta torpileaza un monopol care trebuie protejat cu orice pret."

„Am fost martori la inca un exemplu despre cum puterea si interesele corporatiste cenzureaza libertatea de exprimare, arta si adevarul“, au transmis, intr-un comunicat de presa, dr. Andrew Wakefield si producatorul Del Bigtree.

Reactia isterica a publicului (inclusiv medici, mass media, toti postacii etc.) demonstreaza ca acest documentar este DINAMITA PURA pentru toti cei care inca mai au incredere in studiile falsificate ale guvernului american! Caci, nu-i asa, autoritatile sustin dupa DECENII intregi de cercetare ca inca nu ar fi gasit cauzele autismului - daaaar in niciun caz nu ar fi vaccinurile! Ups!

De ce cenzura?

Filmul "VAXXED - de la musamalizare la catastrofa" documenteaza (cu ajutorul unor oameni de stiinta si unor informatii reale si verificate) ca intrebarile despre posibila legatura vaccinuri-autism sunt justificate. Cu toate acestea, insasi ipoteza acestei legaturi (vezi mai sus, 340% risc crescut de autism dupa vaccinul ROR facut conform schemei!!!) creeaza dureri de cap masive majoritatii oamenilor, care prefera sa-si continue netulburati somnul in Matrix, ca sa nu mai vorbim de isteria colectiva a vacacinistilor, speriati pana in maduva ca va iesi adevarul la iveala si vor afla toti parintii cum sunt mintiti. De ce oare? De ce sa cenzuram INFORMATIA??

Pai daca totul este doar o "inventie" si o nebuloasa conspirationista, de ce sa nu-i lasam pe antivaccinisti sa se faca de ras?? Ah, scuzati, pardon, pentru ca NU este o inventie, dragilor, iar documentarul este bazat pe cazul REAL si DOCUMENTAT cu zeci de mii de pagini ale dosarului William Thompson - CDC Whistleblower.

Comentariu de pe blogul saccsiv:

"De ce nu trebuie vizionat acest documentar intr-un festival de film? Ca doar ni se spune ca-i facut de unii acuzati de frauda si fara serviciu. Adica daca e doar o aiureala facuta de aiuriti ce iau interviuri altor aiuriti de ce sa n-o vada publicul? S-ar convinge astfel toata lumea ca cei anti vaccin nu sunt decat niste natangi. Nu cumva de fapt acest film este interzis tocmai pentru ca e credibil si extrem de bine documentat? Nu cumva de fapt este prea periculos pentru SISTEMUL ce ne obliga sa ne injectam copii cu zeci de vaccinuri?"

 Foto: Reuters

Jurnalistul Jon Rappoport, vadit dezamagit, i-a adresat un mesaj tulburator lui Robert de Niro:
"Hei, Robert, ai fi putut sa arati filmul si ai fi putut sa organizezi o conferinta live dupa aceea, invitand niste vorbitori care sa prezinte ambele fete ale medaliei - chiar acolo in teatru.
Ai fi putut sa-ti asumi raspunderea si sa spui ca nu te lasi intimidat.
Ai fi putut sa spui ca un FILM se bazeaza pe sanctitatea libertatii de exprimare si ca nu vei sacrifica acest principiu!
Ai fi putut sa tragi o linie consecventa!
Ai fi putut sa-ti pui la bataie reputatia si tot ce ai realizat in industria filmului, pentru a demonstra ceva!
Ai fi putut sa explici cine te-a pus sub presiune si de ce.
Ai fi putut sa refuzi sa te inclini.
Ai fi putut sa refuzi sa lasi acest moment sa treaca.
Ai fi putut sa infrangi cenzura si ai fi putut sa chemi si cativa prieteni celebri, chiar acolo pe scena, care sa te sustina.
Ai fi putut sa rastorni situatia, fiindca in fond si la urma urmei, te pregateai doar sa prezinti un film. Asta e tot ce faceai, nu? Cu destula forta in cuvinte (stii cum merge treaba asta, nu?) ai fi putut sa expui public toata fatarnicia dementa a cenzurii.
Ai fi putut sa spui: >Acesta nu este Festivalul cenzurat de Filme Tribeca. Nu acesta este numele festivalului si nu va fi niciodata.< Ai fi putut sa iesi in public si sa faci in public, pentru prima oara in viata ta, ceea ce faci si pe ecran.
Ai fi putut sa-i lovesti pe cenzori intre ochii de sarpe si sa-i pui la locul lor.
Ai fi putut sa iesi pe post la The View si la Fallon si la Oprah si sa argumentezi impotriva celor care vor sa distruga libertatea de exprimare.
Si stii prea bine ca ai fi putut sa obtii o victorie!
Dar nu ai facut toate astea. Ai dat inapoi."


Caracatita big pharma a dictat decizia de a retrage filmul

Haideti sa vedem ce s-a miscat in culise inaintea retragerii filmului din programul festivalului. Baietii de pe TruthKings au aruncat o privire asupra grupului de fondatori implicati in Festivalul de Film Tribeca. Conform Wikipedia, alaturi de Robert de Niro, alt membru fondator este Craig M. Hatkoff (investitor si filantrop din New York), cumnat cu investitorul miliardar Alan Patricof. Hatkoff si sotia sa, Jane Rosenthal, reprezinta 66% din partenerii fondatori ai Festivalului, alaturi de Robert de Niro. 

Miliardarul Alan Patricof este fondatorul firmei Apax Partners, una din cele mai mari companii de private equity pe plan mondial.

Cu ajutorul prietenului Google, aflam ca Apax Partners a achizitionat firma Marken, o companie specializata in vaccinuri si studii clinice, alte companii biomedicale care au legaturi cu vaccinarea, livrarea de vaccinuri si studii clinice. Chiar nu avem resurse sa cautam istoria fiecarei companii achizitionate de Apax Partners (o firma care valoreaza cam 20-40 miliarde de dolari), dar peste tot gasim legaturile acestei companii cu big pharma: CoreValve, Biolipox, Newron, NicOx, IDM, Galapagos, Hybrigenics, Synt:em, neuro3d, Neurotech, Affymax, Compugen, D-Pharm, Zymogenetics, Lorantis, Medeus Pharma, Wilex, Astex, DBV Technologies, etc.

Se mai pot cauta pe Google cu cuvintele-cheie: Apax Partners vaccines.

Ce legatura are Patricof cu Tribeca?

Ei bine, Alan Patricof, fondatorul companiei Apax Partners, are doi fii, unul din ei fiind Jonathan Cale Patricof, presedintele companiei Tribeca Enterprises, proprietara Festivalului!

Este foarte probabil ca decizia de retragere a documentarului VAXXED de la Festivalul Tribeca sa fi fost orchestrata/dictata de acest Jonathan Cale Patricof, a carui pagina de Wikipedia spune foarte multe despre afiliatiile lui politice (totul atat de evident).


wikifact


Ca atare, se pare ca Robert de Niro a cazut cumva la mijloc si este o simpla victima in aceste masinatiuni.

Per total E DE BINE ===> documentarul VAXXED a primit acum un tsunami de publicitate prin aceste manevre, toata lumea il asteapta acum cu sufletul la gura si poate doar cu bani grei s-ar fi putut obtine atata atentie publica pentru acest film!!! Ce cadou minunat de Paste din partea industriei farma!! "Ce o fi in filmul ala, dom'le, de a fost cenzurat??" - isi va spune omul de rand. Si uite-asa, le suntem recunoscatori baietilor din big pharma si acolitilor lor, care au contribuit atat de altruist la reclama gratuita a filmului VAXXED :-)

* * * * *

UPDATE: Sarah (Healthy Home Economist) a scris un articol superb in care detaliaza ipoteza ca poate Robert de Niro stia dinainte ca va fi fortat sa retraga filmul si tocmai de aceea a iesit intai in public sa anunte prezentarea in cadrul Festivalului Tribeca, stiind ca retragerea ulterioara va face niste valuri imense si astfel filmul va beneficia de o publicitate minunata in toata lumea :-)

Citez:

"Mai intai, timing-ul declaratiilor personale facute de Robert de Niro despre motivul pentru care voia sa prezinte VAXXED la Tribeca: in vinerea unuia din weekend-urile prelungite ale anului. Apoi, anuntul de a retrage documentarul a venit ca un soc chiar a doua zi, generand si mai multe stiri si agitatie in mass media - din nou, totul in weekendul lung si imposibil de musamalizat. Astfel, filmul s-a bucurat de o publicitate incredibila, iar povestea a fost preluata in intreaga mass media inainte!! Tineti minte ca mass media mainstream a refuzat timp de aproape 2 ani sa dezbata public frauda dezvaluita de whistleblowerul dr. Thompson de la CDC!
Daca credeti ca e o idee absurda, ganditi-va asa: mai stiti titlul vreunui film prezentat la Tribeca in ultimii ani?
OK. Si mai simplu: Numiti un film care va fi prezentat
anul acesta la Tribeca :-)
Eu una nu pot si sunt convinsa ca nici voi nu stiti.
Deci un lucru e sigur: milioane de oameni au aflat acum despre VAXXED, mult mai multe milioane de oameni decat daca filmul ar fi fost prezentat asa cum fusese anuntat.
Indiferent daca de Niro a planificat totul sau nu, toata aceasta actiune a fost spre beneficiul filmului!
"

* * * * *

Peste putin timp are loc in Germania Simpozionul Anual despre Vaccinare organizat de Hans Tolzin. Invitatul special este dr. Andrew Wakefield, care va tine o prelegere si a doua zi un workshop. Ma bucur foarte mult ca il voi cunoaste personal si cu ocazia asta ii voi cere drepturile pentru a circula documentarul "VAXXED - De la musamalizare la catastrofa" in limba romana cat de curand!

Multa sanatate si intelepciune va doresc! Cheers!

10 comentarii:

  1. Foarte bun pentru noi toti, cei "iesiti din Matrix", articolul tau Feli! Noi intelegem perfect ceea ce multi nici nu vor sa auda... Iti multumesc! Esti o comoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din inima pentru tot cee ce faci! Si da, abia astept sa vad filmul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Feli, te sustinem! Bravo si abia asteptam sa vedem documentarul. Nu se prezinta la un festival de film, dar se poate pune pe internet...chiar si "accidental" cum zicea cineva :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitările noastre, Felicia! Ești o fată de toată isprava!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim si abia asteptam sa vedem si noi filmul!
    Andi

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu prea abordez tema asta decat tangential. Ceea ce ma preocupa mult mai mult (pentru ca am copii) este despre "Protectia copilului". Tangential va pot spune ca 272/2004 privind protectia copilului, va fi in curand reactualizata. Ce vor sa introduca in legatura cu vaccinurile?
    Parintii care refuza vaccinarea (chiar si partial) vor fi incriminati, vor fi arestati si copiii vor fi luati de langa ei pe motiv de "tratamente acordate minorului". Aceasta este o masura abuziva, intrucat parintele este considerat pe aceasta cale cel mai periculos infractor, mult mai periculos decat cei care fac evaziune fiscala si aproape la fel de criminal ca si cel mai feroce criminal.
    Conform acestei legi medicii vor fi obligati sa raporteze protectiei copilului orice refuz. Mie imi este teama ca multi medici vor respecta aceste reglementari legale, deoarece altfel va fi caz penal si se va pedepsi cu inchisoare. Medicii in general nu se vor opune deoarece sunt multi bani in joc si cine are bani are puterea in mana. Multora le va fi teama sa nu ajunga dupa gratii. In plus copiii luati de langa parinti...unii poate vor avea probleme in urma vaccinarii, insa majoritatea sigur vor suferi traume severe nefiind langa parintii lor, care sa le ofere toata caldura si dragostea. As dori sa incercam impreuna sa oprim acest monstru, care se numeste "Protectia copilului" sa intervina, caci numai dezastre ar provoca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari si deabea astept sa vad filmul si sa le dau in nas cu el celor care sunt oe drumul gresit!!!!!

    RăspundețiȘtergere