miercuri, 20 aprilie 2016

Legatura dintre vaccinuri si autism


Stiati ca vaccinurile pot provoca autism, da?

Cand CDC spune "Nu" si vi se spune de catre vaccinofili ca s-au facut "zeci de studii" care "au infirmat orice legatura intre autism si vaccinuri", acest lucru nu este adevarat.

Chiar a fost studiata legatura dintre vaccinuri si autism? Haideti sa vedem.

Singurul vaccin studiat vreodata in legatura cu autismul este ROR (care este de fapt trei vaccinuri administrate intr-o singura injectie).

Singurul ingredient din vaccinuri care a fost vreodata studiat de CDC in legatura cu autismul este tiomersalul (Thimerosal).

Unde sunt celelalte studii despre VACCINURI si autism??

Ca sa nu mai vorbim ca studiile CDC sunt problematice din mai multe motive.



In ce priveste legatura cu vaccinul ROR, il avem Dr. William Thompson (cercetator principal la CDC, cunoscut si ca "CDC Whistleblower"), care a admis ca el si colegii sai au incalcat protocolul studiului, au eliminat date si nu au raportat rezultate statistic semnificative!

Dr. Thompson a precizat, de asemenea, ca el si colegii sai de cercetare implicati in studiul din 2004 (De Stefano et al) au aruncat dovezile pentru a musamaliza in continuare propriile lor descoperiri.

Oare cate asemenea studii mai exista? Cate asemenea intelegeri secrete si murdare au fost facute intre cercetatori, pentru a nu lasa adevarul sa iasa la iveala?

Pe de alta parte, studiile despre tiomersal il implica pe un anume Poul Thorsen, un infractor cautat pentru 22 de capete de acuzare de frauda si spalare de bani. Thorsen isi asteapta extradarea in SUA, unde l-ar astepta 260 de ani in inchisoare. Cu toate acestea, ... CDC-ul continua sa publice si sa sustina lucrarile acestui infractor.

Reamintesc dialogul din 2012 din Congresul american (video: link-aici), unde congresmanul Bill Posey a luat-o la intrebari pe Coleen Boyle, directoarea CDC:

"Ce masuri a luat CDC-ul ca se asigure de integritatea muncii de cercetare efectuata de dr. Thorsen, care - dupa cum stiti - a fost condamnat pentru infractiune in alocarea resurselor financiare?"
Inca o data se poate vedea cum dr. Boyle evita intrebarea. In loc sa raspunda direct congresmanului Posey, ea incearca sa-l fenteze cu informatii incorecte, afirmand ca dr. Thorsen ar fi fost co-autorul a doar doua din studiile facute. Posey a pus-o la punct imediat, intreband daca i se permite sa depuna la dosar informatii care dovedesc ca dr. Thorsen a fost implicat de fapt in 21 din cele 24 de studii facute.
Dr. Boyle nu a raspuns pe tot parcursul interviului la nicio intrebare fara a incerca sa se eschiveze de la subiect, chiar si cand Posey a intrebat-o:
"Ati reluat diferitele studii la care a participat Thorsen pentru a le revalida? Adica stiti ca acest individ este un ticalos fara scrupule, unul din cei mai cautati indivizi pe planeta asta, dar v-ati bazat pe el sa va furnizeze informatii despre efectele negative ale timerosalului?"
Q E D.

Cum ramane cu Institutul de Medicina (IOM)?

La fiecare câtiva ani, IOM face recenzii ale cercetarilor cu privire la siguranta vaccinurilor si emite un raport.

Raportul lor din 2011 cu privire la efectele adverse ale vaccinurilor nu contine nici macar o fraza despre cinci vaccinuri care sunt administrate in mod obisnuit la sugari si copii si cum este cercetata „siguranta” acestora: HiB, hepatita A, pneumococic (PCV-13), rotavirusul, sau vaccinul polio inactivat (VPI).

Deci ... Având in vedere ca sugarii si copiii primesc in mod regulat intre 6-9 vaccinuri la fiecare din controalele de 2, 4, 6 si 12-15 luni, si având in vedere ca aceste combinatii de vaccinuri includ HiB, hepatita A (in SUA mai ales), pneumococicul (PCV13), rotavirusul si VPI ... Cum poate Institutul de Medicina sau CDC-ul sa spuna "Vaccinurile au fost studiate si nu exista nici o legatura cu autismul" - sau cu orice alt tip de vatamare pe termen lung a sanatatii copiilor?

Nu au nicio baza stiintifica pentru a afirma asa ceva. Studiile nu au fost facute.

Credeti ca CDC-ul nu stie acest lucru? Bineinteles ca stiu, dar continua sa minta. Lor le incredintati sanatatea copiilor vostri?

Iar Institutul de Medicina (IOM) s-a intrunit de 8 ori in perioada 2001-2004 pentru a analiza cercetarea existenta atunci cu privire la vaccinuri si autism. Din nou, nu s-a studiat intreaga schema de vaccinare, nu s-au studiat nici combinatiile de vaccinuri administrate la controale ... aceste studii nu au fost facute niciodata.

Raportul lor final, publicat in 2004, a inclus o declaratie cum ca nu vor mai sprijini niciun fel de cercetare care ar putea identifica "grupuri de copii susceptibili". DE CE oare?? De asemenea, au decis sa nu mai faca nicio cercetare care ar putea arata cauzalitate - din acel moment, s-a decis ca vor fi facute doar studii epidemiologice. DE CE oare??

Studiile epidemiologice nu pot arata cauzalitate NICIODATA. Ele pot arata numai corelare.

Asa ca, atunci când cei pro-vaccin spun: "Nu exista studii care sa demonstreze o cauzalitate intre vaccinuri si autism", au dreptate. Asta pentru ca, din 2004 (curios, fix dupa studiul manipulat de catre De Stefano, Thompson et al.), s-a refuzat orice cercetare care ar arata o cauzalitate. Ei nu vor sa stie. Si cu siguranta ei nu vor ca voi sa stiti.

IOM a decis in 2004 ca toti copiii susceptibili pot fi aruncati la gunoi, autoritatile fiind mai preocupati de protejarea programului de vaccinare.

Dr. Bernadine Healy (fostul sef al National Institutes of Health) a vorbit despre acest lucru in interviul ei din 2008 cu Sharyl Attkisson la CBS News. Link-aici.

Raportul din 2011 al Institutului de Medicina: link-aici.

Raportul din 2004 al Institutului de Medicina despre "siguranta imunizarii": link-aici.

Si nu uitati ca in curand vom vedea in Romania si documentarul VAXXED - realizat de dr. Andrew Wakefield despre whistleblower-ul dr. William Thompson si despre cum CDC-ul a musamalizat si falsificat un studiu care a demonstrat un risc de autism crescut pana la 350% la baietii afroamericani cand acestia sunt vaccinati conform schemei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sursa: Marcella Piper-Terry, Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu