joi, 14 octombrie 2010

Test de sarcina

Io-te cum mai facui in viata asta un alt test de sarcina!
Dar s-o iau cu inceputul.
In august mi s-au terminat anticonceptionalele si nu am avut timp sa ma duc la ginecoloaga din Hanau ca sa-mi iau reteta pentru altele, am tot amanat pana cand nu s-a mai putut. Am zis ca stau pe bara o luna (si cu pastilele si cu sexul) si incep dupa aia un pachet nou - reteta mi-a ridicat-o Mutti din Hanau, caci inca nu am gasit un ginecolog prin apropiere si oricum mi-am jurat ca nu ma mai duc la barbati.
Booon...
Pe 28 septembrie m-am dus la noua doctorita de cartier (locuieste aproape vizavi) din cauza otitei. A doua zi mi-a facut analizele de sange si de urina, iar asistenta mi-a zis ca am ceva sange in urina, semn ca urma sa-mi vina ciclul...
Pe 3 octombrie (pentru cine nu stie, pe 3 octombrie 2007 l-am conceput pe David) am "sarbatorit" cu Bogdan evenimentul, eu crezandu-ma 100% in perioada safe, ca doar urma sa-mi vina ciclul, nu?
Ei, asta a fost pe 3 octombrie si pana in ziua de azi nu a venit nici urma de ciclu!!!
Azi mi-am facut asadar un test de sarcina (din ala Clearblue electronic, sigur-sigur si precis-precis, de-ti spune si cate zile s-au scurs de la data conceptiei).
Rezultatul este: nicht schwanger.
Da' atunci ce face ciclul ala, de ce nu vine? Si de unde era sangele ala in urina? Ca m-am cam speriat...

4 comentarii:

  1. ... daca tot nu vei avea menstra, repeta testul peste o spatamana. La fel am patit si eu... si abia a doua oara a iesit pozitiv... daca nici peste o saptamana nu iese testul si nici nu ai menstra, fuguta la doctor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fa si tu un test mai ieftin. Is mai eficiente alea:-)))
    Cand am ramas insarcinata cu Sof am cerut la telefon:
    -Cumpara teste de sarcina de-alea ieftine poate n-or iesi pozitive!

    (...au iesit:D)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bre, sa nu-mi doriti teste pozitive, caci eu al doilea copil nu fac!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar azi a venit o colega cu 2 liniute la buzunarel...Am fost la nunta ei in 25 septembrie si mi-a zis ca s-au prostit si ei dupa nunta :)...si ea se baza pe faptul ca o sa-i vina problemele in curand...dar la ei e primul copil...isi permit :)
    Nici eu nu mai vreau sa mai fac nici un bebe :(...desi mi-as dori...dar nu mai pot...Te inteleg perfect!

    RăspundețiȘtergere