miercuri, 31 octombrie 2012

Veronica Bereanda - pedagogul secolului




Si acum... publicitate!

Meet ... Veronica Bereanda la ora actuala cea mai celebra si mai decorata invatatoare din Romania, actualmente cu contract (se pare) nelimitat la Colegiul N. Iorga!

Nu rata unica sansa de a face cunostinta cu exceptionala duamna invatatoare care "nu-si bate joc de copiii tai, ci scoate oameni din ei!". Cu alte cuvinte, daca tu din greseala ai plecat din maternitate cu vreun cimpanzeu si nu ai realizat asta in 6 ani de zile, in prima zi de scoala adu-l cu incredere la duamna Veronica sa scoata ea om din el!

Vrei copil supus? Vrei copil ascultator? Vrei copil "cuminte"? Vrei sa invete ce-i aia disciplina adevarata si sa nu mai cracneasca in fata ta? 

Apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!

Ai fost cumva blestemat cu un obraznic de copil care "te albeste" si pe care nu-l mai suporti cand nu tasneste sa execute ordinele in prima secunda? Ai ghinionul de a poseda un nesimtit de copil care indrazneste sa vorbeasca neintrebat? Te-a pedepsit soarta cu un ticalos de plod care nu inchide gura imediat cum intra in casa si care nici nu isi deseneaza liniile la perfectiune?

Apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!

Iti ies peri albi ca nenorocitul de copil nu inchide penarul cum vrei tu? Te arde la maruntaie ca potaia de copil incepe al treilea rand fara sa-i dai tu voie? Vrei sa-ti faci prostul de copil sa priceapa odata pentru totdeauna ca "scrie prost, BA, foarte prost" si ca e cel mai slab si cel mai mizerabil din clasa?

Apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!

Te-ai saturat sa-i explici tantalaului de puradel de 100 de ori ca "aicea" se face linia mai mare? Vrei sa-l faci in sfarsit sa priceapa ca e un mizerabil si un obraznic si nu e bun de nimic? Vrei sa nu te mai sufoce si sa nu te mai deranjeze? Vrei educatie adevarata pentru ticalosul de plod care parca se screme cand vorbeste? Vrei sa-l faci sa inteleaga odata pentru totdeauna ca "nu are creier in capul ala"?

Apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!
Te-ai saturat sa-i cauti in coarne copilului din dotare si sa-l consideri fiinta umana cu aceleasi drepturi ca si tine? Te enerveaza sa fii mereu obligat sa-ti tratezi putoarea de copil cu un minimum de respect si cuviinta? Esti satul pana peste cap de "nesimtirea infioratoare" a propriei progenituri? Ai avut cumva pana acum vreo jena sa-ti pui tantalaul de copil pe genunchi la colt, cu fata la perete? Te-a oprit vreodata vreo umbra de decenta de a-i da, strict pedagogic, cu maculatorul in cap odraslei ticaloase?
Apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!

Ai avut vreodata vreo ezitare in a da plodul cu capul de tabla de sa nu se vada? Te-ai saturat de "porcariile" vorbite, scrise, facute de progenitura ta care este "de o nesimtire infioratoare"? Vrei sa-l faci pe mincinos sa-i fie rusine si sa stea in genunchi pana isi invata lectia? Vrei sa-ti inveti ticalosul de "copil de intelectual" sa se articuleze corect si sa nu mai vorbeasca de parca ar fi pe oala de noapte?

Apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!

Vrei toate acestea pentru binele copilului tau? Vrei un copil umilit cu maiestrie in fata clasei pentru obtinerea efectului maxim garantat de distrugere a ultimei farame de incredere in el? Vrei ca el sa devina un mini-soldat fara emotii si fara personalitate, care executa fara sa cracneasca si care nu iese din cuvantul persoanelor cu autoritate? Vrei un copil-robot, mort pe dinauntru ca o carcasa goala? Vrei un zombie in devenire?

Atunci apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!

Last but not least, poti sa profiti si de oferta speciala 2 for 1 in care duamna Veronica face scoala si cu tine ca parinte, nu numai cu copilul! OK, daca esti supraponderal nu vei putea rezerva serviciile speciale gen aruncatul pe geam sau datul de tabla de nu te vezi, insa vei beneficia garantat de toate celelalte avantaje ale vastei ei experiente in domeniul educatiei!

Ca atare, nu mai ezita!! Suna la ZERO BARAT ZERO BARAT ZERO BARAT si inscrie-te urgent pe lista de asteptare, indicand totodata si valoarea in euro a cadoului consistent pe care esti dispus sa-l oferi duamnei in cazul fericit cand progenitura iti va fi acceptata in clasa dumneaei!

Good night and good luck :-(

4 comentarii:

  1. Nu ca as fi de acord cu genul asta de pedagogie dar atitudinea ta fata de un om nu e cu nimic mai putin injositoare ca metodele pe care le scuipi aici. Pacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest gen de pedagogie nu exista, intelegeti? Pentru ceea ce facea individa aia in clasa exista alta denumire sau alte denumiri ca facea mai multe, mai putin pedagogie. "Apeleaza cu incredere la duamna Veronica_care scoate ea om din el!" Care-i atitudinea scuiptata in aceasta fraza? Duamna veronica promitea asta cu gura ei. Aaaa, va referiti la restul articolului... pai astea nu sunt constatarile autoarei articolului. Este doar o exprimare scrisa a ceea ce fiinta invatatoare (resipra deci e fiinta, dar nu umana) punea in practica. Ea este cea care crede aceste lucruri despre copii. Ea si alti adulti, asa ca dumneavoastra. O zi frumoasa!
      Nu v-ati semnat nu ma semnez.

      Ștergere
  2. Oh, am fost prea caustica? Vai, ticaloasa si obraznica de mine, doar stii ca asta mi-e stilul cand ma infurii (parca tu ai fi altfel ;-)).
    Sa trec in genunchi la colt, altfel primesc si un maculator in cap?

    RăspundețiȘtergere
  3. Intial am crezut ca r fi trebuit sa puna ghilimelele pentru toate epitetele adresate copilului dar pe urma am inteles de ce nu. Pentru acei parinti care cred, si doar pentru o secunda, ca poate tovarasa invatatoare o avea ea tactica ei :(((. Bravo, pentru articol!
    Intrebarea ar fi care "om"?
    Nu exista nici o comparatie intre ceea ce a facut individa si acest articol. Ceea ce am citit este ceea ce s-a intamplat. Greu de crezut, nu-i asa? Dar iata ca s-a intamplat fir-ar sa fie si nu pot sa nu raman consternata ca inca se mai gasesc oameni care sa-i ia aparare. Pentru numele lui dumnezeu, acelor copii le tremurau manutele pe caietele lor, erau la cheremul aleia 4-5 ore pe zi, zi de zi, pur si simplu terorizati, nu exista alt cuvant pentru ceea ce se intampla in acea clasa cu acei copii, mici, de 6-7 ani. Ce puii mei de circumstante atenuante ai putea sa-i gasesti acestei...? Ah, ca eu chiar caut un cuvant sa-l scuip acum.
    Carmina

    RăspundețiȘtergere