joi, 12 septembrie 2013

Pedofili din Austria, uniti-va (in puscarii)!!

Christoph Guger condamnat la 15 ani de inchisoare!
 
Marti, 10 septembrie 2013, dupa doar 90 de minute de deliberare, juriul austriac a votat cu 6 voturi la 2 ca Christoph Guger s-a facut vinovat de CRIMA !!!

One (Guger) down, one to go!!!




"Manager in finante o ucide pe "bankerita" (36 de ani) in patul conjugal: 15 ani de inchisoare
 

Intrucat sotia lui il acuza de abuz sexual si voia sa divorteze, managerul in finante Christoph G. (35 de ani) a ucis-o in noiembrie trecut pe "bankerita" Ruxanda G (36 de ani), injunghiind-o cu 6 lovituri de cutit in patul conjugal. Dupa baia de sange in Brigittenau [cartier al Vienei], barbatul a fugit cu fiica Sophie (7 ani), care dormise in camera alaturata, la parintii lui in Steyr (Austria Superioara) si s-a predat apoi la politie.
La tribunal, acuzatul a negat fara pic de emotii orice intentie de crima, dar apoi s-a incurcat in declaratii contradictorii.
Christoph G. a fost condamnat la 15 ani de inchisoare. Verdictul este definitiv."

Ramaneti pe aproape, urmeaza detalii de la proces, cu stenograma aproape integrala!

De asemenea, ne gasiti in continuare aici: https://www.facebook.com/SaveSophieNow

5 comentarii:

  1. Deci copilul ala este INCA acolo?!?Dupa toate cate s-au spus,nimeni nu a facut nimic?Au ajuns publice perversiunile la care a supus-o si poate inca o supune acel monstru,cuvant cu cuvant,martori..si nimeni nu o ia de acolo!! Nu imi vine sa cred.Si eu care credeam ca Austria este o tara civilizata.Pe naiba!! Nu pot sa cred cum oameni cu asemenea functii,oameni importanti sunt de fapt niste monstri.Trebuie sa ma apuc de studiat psihologie,caci ceva nu se leaga in mintea mea.De ce un copil?? De ce?!?!?
    Eu i-as omori.As da pedeapsa drept viol in grup si lasat asa in agonie.Asta merita.Eutanasierea sau impuscarea sunt prea blande pentru ei.
    Doamne sper ca fetita e bine,desi nu va mai fi niciodata.Dar totusi sper ca este lasata in pace.Sunt chestii care,pe mine ma depasesc psihic..Toate gandurile mele sa ajunga la Sophie! Iti doresc tot binele din lume draga mea!Ti-as da din binele meu tie! Da-mi mie tot raul tau ,ca am u grija de el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate justitia austriaca nu a parut interesata de tematizarea abuzului sexual. La proces s-a discutat doar strictul necesar si asta doar fiindca nu a putut fi evitat subiectul, fiind prea in legatura DIRECTA cu crima... Ar fi trebuit chemati ca martori dna avocat Steiner (cea careia Ruxanda ii incredintase jurnalul!), psihologii Schwärzl si Lackinger... De fapt, aproape nimeni nu se astepta ca un asemenea caz - ABUZ SEXUAL SI CRIMA - sa fie rasolit intr-o singura zi!! A fost o piesa de teatru al carei deznodamant se stia dinainte, judecatorii erau deja decisi asupra pedepsei, au directionat totul cum au vrut ei, procuroarea a fost o MARIONETA de prost gust, totul s-a facut pe fuga si in bataie de joc!
      In asemenea conditii, e inca bine ca i-au dat 15 ani si ca verdictul a fost CRIMA si nu omucidere...
      Luptam in continuare, mai avem si noi 1-2 asi in maneca, nu ne lasam!!
      Multumesc din suflet pentru gandurile bune!

      Ștergere
  2. Nici eu nu inteleg cum de fetita a fost lasata acolo, si ce naiba fac/gandesc autoritatile austriece! Nu inteleg, de asemenea, cum niste oameni cu pozitii importante (judecatori etc.) il ajuta pe bunicul pedofil, isi risca pozitia, slujba, imaginea si poate chiar sanctiuni serioase pentru ce?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Judecatorul care a decis custodia nu a stiut in ce se baga (faptul ca a scris notite la dosar despre ce a facut dovedeste ca nici in visele lui cele mai negre nu banuia unde se va ajunge), ca dovada ca acum se da "bolnav pe termen nedeterminat" dupa ce Minerva R. a depus sesizarea penala si impotriva lui pt. abuz de functie. Daca era si el in cercul de pedofili, si-ar fi acoperit urmele mai bine. Se vede treaba ca "cetateanul respectat Guger" l-a pacalit si pe el... Apoi, psiholoaga care a facut expertiza a actionat la ordinele judecatorului, dupa ce judecatorul vorbise direct inclusiv cu avocatul Minervei de atunci despre cum vrea el sa "elimine banuielile astea sinistre" - semn ca si psiholoaga a stiut exact ce se asteapta de la ea si a livrat in consecinta :-( Incredibil de trist mi se pare ca tocmai o femeie (proaspata mama, se pare ca avea si ea un copil sub 2 ani!!) a contribuit la musamalizarea abuzului sexual asupra lui Sophie :-( Unii oameni fac orice pentru bani si pentru "cariera" - evident ca i-a fost clar ca daca nu livreaza ce asteapta judecatorul, nu mai pupa alte contracte de la el :-(
      Si tot asa :-(

      Ștergere
    2. E mai greu sa ai demnitate in ziua de azi :(...Sper sa ia fetita cat mai repede si sa inceapa si ea o viata normala asa cum si-a dorit mama ei. Practic si-a dat viata pentru asta! Feli sa-ti dea Dzeu sanatate pentru tot ce faci!

      Mihaela

      Ștergere