sâmbătă, 5 iulie 2014

O noua cacealma oficiala despre asa-zisa siguranta a vaccinurilor

Marcella Piper Terry (VaxTruth.org) a postat pe Facebook un comentariu extrem de pertinent:


Agentia pentru Cercetarea si Calitatea Sistemului de Sanatate a publicat o "carticica" de 740 de pagini despre cat de "sigure" sunt vaccinurile si cat de "extrem de rare" sunt efectele adverse ale vaccinurilor!! Cartea este menita ca sursa de referinta pentru medici si alti experti, "pentru a-i asigura pe pacienti de siguranta vaccinurilor" (!?).

Deja din prima pagina a abstractului se afirma "Au fost identificate 20.478 de titluri; dupa titlu, abstract si analiza textului complet, 166 de studii au fost acceptate pt. acest raport. Marea majoritate a studiilor fie nu au investigat, fie nu au putut identifica factori de risc pentru efecte adverse asociate cu vaccinarea. In mod similar, gravitatea efectelor adverse a fost raportata in mod inconsistent [ne mira asta, cand in Romania de ex. medicii refuza direct sa raporteze orice efect advers??], la fel ca si informatiile care ar fi putut duce la determinarea independenta a gravitatii efectelor adverse."

Orice om informat, care stie in ce consta cercetarea stiintifica, va va putea spune ca unul din cele mai importante considerente pentru evaluarea studiilor despre SIGURANTA si SERIOZITATE este ca alt cercetator sa-ti poata citi studiul, sa poata initia un follow-up si sa reproduca rezultatele studiului! Cand doar 166 din 20.478 de studii despre vaccinare au fost considerate "acceptabile" pentru acest "raport cuprinzator" despre siguranta vaccinurilor, asta ne spune ENORM DE MULTE despre soliditatea si seriozitatea muntilor de "cercetare" despre vaccinuri!

Acesti "revizori" au carpit de-o carte cu 740 de pagini (platita din dolarii contribuabililor? daca nu, platita de cine??) pentru a-i convinge vezi Doamne pe doctori cat de "sigure" ar fi vaccinurile si cat de "extrem de rare" ar fi efectele adverse, dar tot ei au considerat ca doar 0,81% din toate studiile stiintifice publicate pe tema sigurantei vaccinurilor sunt "acceptabile" pentru raportul lor!!!! Realizati ce autogol imens inseamna asta??

In plus, s-au studiat doar vaccinurile monovalente, nu s-au studiat vaccinurile polivalente si nici schema de vaccinare asa cum este ea aplicata peste tot in SUA!! 

In concluzie, aceasta noua tentativa de a insela opinia publica este ceva de-a dreptul GROTESC!

Sa recitim: "Marea majoritate a studiilor fie nu au investigat, fie nu au putut identifica factori de risc pentru efecte adverse asociate cu vaccinarea. In mod similar, gravitatea efectelor adverse a fost raportata in mod inconsistent, la fel ca si informatiile care ar fi putut duce la determinarea independenta a gravitatii efectelor adverse."

Cum se poate incepe cu o asemenea afirmatie ^^^ si dupa aceea sa se continue cu "Vaccinurile sunt sigure. Efectele adverse sunt extrem de rare"???

Oameni buni! Va rugam deschideti ochii si cititi ceea ce va spun cu adevarat studiile, nu mai credeti propaganda platita de industria farmaceutica! Viata copiilor vostri depinde de capacitatea voastra de a va autoeduca pe acest subiect!

Un comentariu: