luni, 29 decembrie 2014

Anticorpii si testele de anticorpi - Cum functioneaza frauda

~~ Autori: Dr. Stefan Lanka, Veronika Widmer ~~
Intrebare gresita: Ce sunt anticorpii?
Intrebare corecta: Ce se masoara la testele de anticorpi?

Conform dictionarului medical Pschyrembel, anticorpii sunt "o posibila reactie a sistemului imunitar. Anticorpii nu apar in mod natural." Oare aceasta formulare a fost aleasa din cauza ca se stie prea bine ca oamenii cu un "titru de anticorpi" mare se pot imbolnavi, iar oamenii fara "titru" pot ramane complet sanatosi? Medicina alopata moderna diferentiaza intre crearea de anticorpi straini (bacterii patogene, toxine virale etc.) si anticorpi endogeni (celulele tumorale). In vreme ce noua ni se povesteste ca dupa un vaccin organismul ar fi protejat prin formarea de anticorpi, medicina alopata descrie si cazuri cand prezenta anticorpilor indica repercusiuni negative asupra organismului. Aici sunt enumerate alergiile, SIDA, reactiile de respingere ale organelor transplantate, precum si bolile autoimune.

Institutul Robert Koch explica astfel: O concentratie marita de imunoglobuline in ser indica in majoritatea cazurilor o imbolnavire de tip alergic. Valori marite pot aparea insa, de exemplu, si la o infectie cu paraziti sau la prezenta asa-numitelor tumori maligne. La alergiile prin inhalare, valorile IgE sunt crescute moderat pana la foarte mult, in functie de simptomatica si de numarul de "alergeni". Un IgE normal nu exclude prezenta unei alergii. Daca dupa un vaccin se constata prezenta unor "anticorpi", medicina alopata ne spune ca omul respectiv ar fi protejat. Ceea ce se trece sub tacere este ca oamenii se imbolnavesc in ciuda prezentei anticorpilor, iar foarte multi oameni fara anticorpi raman sanatosi. Anticorpii HIV, constatati prin teste, aduc oamenilor diagnosticul de "bolnav grav" sau pronosticul de "boala fatala". Anticorpii de rujeola, constatati prin teste, aduc oamenilor diagnosticul de "protejat". Mai paradoxal si ilogic nici ca se poate.

"Anti"corpii nu au fost niciodata demonstrati stiintific. In schimb a fost demonstrata prezenta unor "corpi", adica a unor (imuno)globuline, care au un rol important in coagularea si in interconectarea proteinelor. Prefixul "anti" presupune ca o (imuno)globulina se poate lega exclusiv la anumite proteine specifice. Toate experimentele practice au infirmat insa aceasta ipoteza. Daca globulinele se leaga la proteine sau nu, acest proces depinde de starea proteinelor si de mediul in care ele se afla: daca este un mediu acid sau bazic, adica puternic oxidat sau nu. Orice cercetator care a facut asemenea experimente in laborator stie aceste lucruri si nu le poate nega.    


Testele de anticorpi: Ce se intampla in laborator?

Inainte de toate, este separat sangele de celulele sale si de proteinele mai mari, ceea ce se intampla cu ajutorul unei centrifuge. 99% din teste se fac cu serul sanguin al pacientului, adica lichidul din sange care ramane dupa centrifugare. Laborantului i se spune ce urmeaza sa fie testat prin testul de anticorpi. In asa-numitul "lichid supranatant" (supernatant) se toarna substantele continute de testul farmaceutic (substante secrete, patentate, care nu au voie sa fie divulgate!). Daca se obtine o reactie masurabila, testul este considerat "pozitiv".

Pana nu demult se sustinea ca prezenta anticorpilor ar insemna imunitate. Cantitatea de "anticorpi", constatata doar indirect si niciodata cantitativ, este denumita "titru". De cand cu frauda HIV avem insa brusc, in mod paradoxal, un verdict de condamnare la moarte legat de prezenta anticorpilor, caci in contextul SIDA se sustine ca "anticorpii" ar reprezenta dovada existentei si prezentei virusului care ar declansa SIDA.

In aceste conditii, nu este de mirare ca nu exista niciun standard stiintific pentru "titrul" de anticorpi, iar masuratorile nu sunt niciodata comparabile intre ele. Si mai putin ne mira ca nu exista niciun fel de criterii stiintifice despre ce "valoare" trebuie sa aiba un titru ca sa putem vorbi de o "protectie" etc. Insusi Institutul Robert Koch din Germania admite ca "titrul de anticorpi nu spune nimic despre gradul de protectie". Laborantului i se spune ca acel kit de testare contine o proteina sau mai multe, care ar corespunde exact cu forma microbului. Daca laborantul si-ar pune putin creierul la contributie, ar constientiza ca in acele conditii forma proteinelor nu are cum sa corespunda cu "microbul", deoarece proteinele respective nu se mai gasesc in mediul lor natural si si-au modificat demult structura. Este vorba aici de denaturarea proteinelor.

Conform aceleiasi logici fortate si complet paralele cu realitatea, acele proteine secrete sunt denumite "antigene" si impotriva lor sunt cautati anticorpii. In kitul de testare mai exista de exemplu coloranti si substante menite sa accentueze un semnal "pozitiv". Aparatul in care se efectueaza testarea este calibrat ("standardizat") tot cu aceleasi substante secrete si patentate, a caror compozitie nu o cunoaste decat firma producatoare!!

Faptul ca in intreaga populatie exista in proportie de 5% oameni al caror sange -in conditii de laborator- nu prezinta aproape deloc sau chiar deloc (imuno)globuline, nu se discuta si nu se cerceteaza. Acesti oameni sunt etichetati rapid ca "non-responder" dupa vaccinare si, conform aceleiasi logici descreierate, sunt otraviti cu si mai multe vaccinuri. Pentru acesti 5% a fost inventata grupa sanguina AB, plus -aceeasi logica fortata- grupa A si B, alaturi de grupa 0 (40% din populatie), la care in conditii tipice de laborator nu se gasesc aproape deloc sau se gasesc doar f. putine proteine care sa se aglutineze in eprubeta. Contradictiile si paradoxurile rezultate din dogma grupelor de sange au fost "anulate" mai intai prin introducerea conceptului de "factor rhesus" si ulterior prin introducerea continua a unor mii de "subgrupe sanguine".


~~ Autor: Dr. Stefan Lanka ~~
Fapte care contrazic afirmatiile despre "anticorpi" 
si un asa-zis sistem imunitar specific

1.Afirmatie: Exista asa-zise boli autoimune si alergii care se dezvolta f. rapid. In psihoneuroimunologie acest fenomen poarta denumirea de facilitare (facilitation).
Comentariu: Biologic este imposibil ca asa-zisii anticorpi "specifici" sa reactioneze la proteine "straine" si apoi brusc sa reactioneze la fel si la proteinele "proprii".

2. Afirmatie: Bacteriile intestinale "straine" variabile co-exista alaturi de celulele imunitare, care sunt menite sa execute o aparare specifica.
Comentariu: Daca ar exista anticorpi specifici, flora intestinala nu ar avea voie sa se modifice.

3. Afirmatie: Oamenii, mamiferele, pestii cartilaginosi si rechinii exista si ei produc imunoglobuline.
Comentariu: Daca ar exista anticorpi specifici, progeniturile tuturor acestor specii ar fi distruse, iar laptele de mama ar fi toxic.

4. Afirmatie: In evolutia si dezvoltarea oamenilor si animalelor, in momentele de stare de soc precum si odata cu varsta, apar proteine noi.
Comentariu: Conform ipotezei false a "imunitatii", asa-zisele proteine "straine" si proteinele "proprii" ar fi identificate inca din copilarie in timus, iar "anticorpii", respectiv celulele imunitare care ar aparea impotriva proteinelor "proprii" ar fi eliminate, dar asta ar presupune ca proteinele formate ulterior -cum ar fi de exemplu hormonii la pubertate- sa duca automat la dezvoltarea de alergii, boli autoimune, distrugere si moarte celulara; ceea ce nu este cazul.

Nu au cum sa existe "anti"corpi impotriva unor virusuri inexistente. "Imuno"globulinele care se leaga la diverse proteine exista, dar ele sunt doar "corpi", nu si "anti". Sunt pur si simplu globuline care se formeaza complet mai intai in mediu oxidat (adica acid), prin intermediul unor grupe reduse de S-H, care in stare oxidata se leaga la grupe de disulfit (-S-S) si conecteaza apoi intregi lanturi proteice, care astfel alcatuiesc "imuno"globulina completa. Aceste globuline devin capabile apoi sa lege intre ele proteinele, care au rol de transport, modificare sau reinnoire la nivel celular.

Comentariu Karl Krafeld: Nu se poate afirma existenta unui "anticorp" daca nu a fost demonstrata mai intai existenta "corpului" respectiv. Ceea ce se afirma prin intermediul testelor frauduloase este existenta unor anticorpi, fara ca inainte sa fi fost dovedita stiintific existenta virusurilor respective. Reprezentantii medicinei ortodoxe stiu prea bine ca teoriile lor sunt complet false. De exemplu: "Anticorpii sunt creati de organism ca aparare fata de bolile infectioase, iar prezenta anticorpilor este dovada protectiei fata de acele boli". Conform acestei ipoteze, oamenii testati pozitiv la testul HIV sunt cei mai protejati de SIDA, nu-i asa?
Fiecare test masoara ceea ce masoara, numai ca nimeni nu stie exact CE ANUME se masoara printr-un anumit test. Testele reactioneaza nespecific la proteine, cam dupa principiul ghicitului in cafea: ia sa vedem, care cafea e mai buna pentru ghicit, Eduscho sau Tschibo? In orice caz, un lucru e sigur: niciun test din lume nu poate demonstra existenta unor "anticorpi" atata timp cat asa-zisul "corp" nu a fost demonstrat vreodata.
  

________________________________
Literatura:
* Großgebauer: O scurta istorie a microbilor (Eine kurze Geschichte der Mikroben), Ed. pt. Stiinta Aplicata (Verlag für angewandte Wissenschaft)
* Martin Dinge, Thomas Schlich: Drumuri noi in istoria epidemiilor (Neue Wege der Seuchengeschichte),
Ed. Franz Steiner, Stuttgart
* Erwin Chargaff: Impotriva betiei genetice (Wider den Genrausch), Druckhaus Bayreuth, Publikum-Forum Verlagsgesellschaft ISBN 3-88095-101-2
* Erwin Chargaff: Focul lui Heraclit (Das Feuer des Heraklit), Klett-Cotta; 
* Willis Harman: Constientul in transformare (Bewusst-Sein im Wandel), Ed. Hermann Bauer, Freiburg 
* Hermann Speiser: Drumul lung al homeopatiei in Germania (Der lange Weg der Homöopathie in Deutschland), Ed. Burgdorf (In aceasta carte este vorba mai putin despre homeopatie, cat despre radacinile istorice ale medicinei alopate!)
* Dr. Stefan Lanka + Karl Krafeld: Vaccinarea - Genocid in mileniul trei? (IMPFEN – Völkermord im Dritten Jahrtausend?), Ed. Pirol

10 comentarii:

  1. La multi ani si un nou an cat mai bun!

    In scoala copiilor au aparut in toamna-iarna cazuri de "infectare" cu streptococ beta hemolitic de tip A si B zic eu (faringite si scarlatina).
    Desi nu rezonez cu teoria infectiilor, cum putem explica unor parinti speriati acest "val de infectii", cum il numesc ei?
    Eu nu sunt medic ci doar unul din parinti.
    Am dat cu Google dar am gasit prea putine informatii "anti infectioase". S-ar parea ca de la igiena si alimentatie, desi streptococul a aparut la familii spalate, hranite, nu la aurolaci din canale.

    Aveti cunostinta despre acesti streptococi? Va multumesc.

    Robert.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani!
      Avem in organism de zece ori mai multe bacterii decat celule proprii, asa ca bietii streptococi exista in fiecare din noi, daca nu au fost distrusi prin ture repetate de antibiotice.
      Vedeti aici: http://piersicuta.blogspot.de/2014/03/teoria-infectiei-se-prabuseste-ca-un.html
      La faringita sau scarlatina, bacteriile apar doar cand este nevoie de ele, pentru a descompune tesuturile vatamate sau tesuturile excedentare cauzate de prima faza a bolii, faza de conflict activ.
      Mai multe explicatii ale unui doctor homeopat aici:
      http://piersicuta.blogspot.de/2013/09/boala-ca-proces-de-vindecare-si.html
      Eu personal in locul parintilor nu m-as panica, as fi recunoscatoare acestor procese naturale de detoxifiere :-) Dupa aceea copiii lor vor fi mai puternici si mai adaptati la realitate! Natura stie ce face.
      Veniti pe Facebook pe grupul de Noua Medicina Germana, sa cititi despre adevaratele cauze ale acestor simptome.
      Toate bune va doresc si fara panica :-)

      Ștergere
  2. "Biologic este imposibil ca asa-zisii anticorpi "specifici" sa reactioneze la proteine "straine" si apoi brusc sa reactioneze la fel si la proteinele "proprii"."

    Ba este posibil, dar pentru aceasta este nevoie de un şiretlic.
    In vaccinuri, dupa cum bine se stie, sunt introduse metale cum ar fi mercurul si aluminiul.
    Aceste metale seamana foarte mult cu unele proteine din corpul uman.
    Reactia organismului la aceste metale este de a le anihila, dar acesti "anticorpi" vor lua la gramada si mercurul si proteinele proprii din corp care se aseamana cu mercurul. In acest fel organismul isi va ataca propriile tesuturi fiind pacalit de mercur.
    Apoi vaccinul anti rabic este facut din ser din creier de şoarece nou nascut. Cand vor ajunge proteinele din creierul de soarece in organismul uman, "anticorpii" vor lua la gramada antigenele de sobolan cu proteinele si celulele proprii, caci se produce o bulversare prin patrunderea in sangele uman pe cale nenaturala a unor antigene ce seamana foarte bine cu propriile microparticule din componenta tesuturilor umane. Din aceasta cauza, organismul uman isi mananca propriul creier, mai exact (mielina).

    Nenea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca Stefan Lanka stie mai bine ce afirma.
      Reactia la mercur si aluminiu nu are cum sa fie o "reactie specifica" la proteinele "straine", nici la asa-zisii "antigeni".
      Reactia organismului la aceste metale nu este de a le anihila, ci de a REPARA vatamarile celulare provocate de injectarea acestor metale, ceea ce si face prin crearea de globuline, care ne sunt vandute noua pe post de "anticorpi" si semne de imunizare.

      Ștergere
    2. Te felicit pentru munca depusa si pentru stradaniile tale de a ne informa.Sunt o bunica si cu 9 ani in urma la primul nepotel nu am stiut ca putem sa nu facem vaccinurile dar intuitia mea de bunica imi spunea ca fac mult rau micutilor si pe atunci nu cercetam internetul cu interes ca din auzite si din informatiile celor multi care zic ca pe internet sunt numai ,,prostii,, si ca numai radioul si,,tembelizorul,, au informatiile cele mai bune si corecte. Oricum eu nu aveam timp de ele si nu le suportam minciuna ca se dovedea de multe ori minciuni si pacaleli dar din lipsa de timp nu am incercat sa caut . A venit si a doua nepotica dupa un an de zile de la nepotica am inceput sa am dubii si mai mari mai ales cand faceam comparatia cum au fost copii mei ca nu erau asa bolnaviciosi si am tot insistat la fata ca nu ar trebui sa facem vaccinurile ca am avut mult de suferit cu baietelul si se repeta acelasi lucru cu fetita dupa fiecare vaccin si asa am facut pe ginere sa caute pe internet si a gasit dar a trecut timp pretios pentru copii si au facut toate vaccinurile de pe vremea aceea .Dupa 3 ani de la nepotica a mai venit o nepotica acuma fiind pregatiti am mers cu toate actele in regula la maternitate adica cerere de la ambii parinti ca nu vor nici un vaccin pentru copil si bineinteles ca pentru asta mama aprimit o serie intreaga de apostrofari. Dupa ce a nascut a venit o ,, doamna,, care parca era din alta lume si atit o critica ca pe atunci cu 5 ani in urma erau putini care indrazneau sa faca asa ceva si la acea maternitate se pare ca era printre primele si i se adresa cu cele mai injurioase cuvinte la care fata care intre timp se ruga ca sa nu pateasca ceva copilul ii raspudea cu mult calm si zicea ca am dreptul legal sa nu accept vaccinul si atit , copilul este al meu mi-l apar in baza legii si dupa zeci de minute vazind ,,doamna,, ca nu are succes a lasat-o in pace si nu au facut copilului nici un vaccin si nici acel test care atunci il introduse cu intepatura calciiului copilului cu un ac foarte mare si gros dupa care toti copii care treceau prin acel calvar plangeau citeva ore si chiar zile tot timpul dar al fetei dormea linistit fara sa-i auda.Ce sa va spun diferenta este enorma intre cei doi vaccinati si a treia: in primul rand puterea de concentrare si atentia cind le vorbesti este total diferita ,cea de a treia este foarte receptiva la tot, pe ceilalti tot trebuie sa-i tragi de atentie si sa le repeti de mai multe ori ce trebuie sa le transmiti, cea de a treia este mult mai sanatoasa nu a avut complicatii ca ceilalti doi chiar daca lua vreo raceala trecea mai repede ca la ceilalti si fara alte complicatii.
      Ce sa va spun cea de a treia are o putere de observatie si o concentrare mult mai mare fata de ceilalti si chiar asa cu toate ca este mai mica ii depaseste.
      Va multumesc si va doresc toate cele de folos spre mantuire si multa sanatate
      Cat priveste homeopatia trebuie de avut mare grija ca mult ne vorbesc Sf. Parinti ca nu este corecta din punct de vedere duhovniceste, mai ales ca are la baza acel lucru pe care il folosesc si vaccinurilor , adica introduc acel microb si il diluiaza doar atit difera ca nu este injectabil. Cel mai bine o alimentatie sanatoasa si medicina care se baza pe plante cea de dinainte de 1900 si pina la primul razboi mondial ca dupa aceea au avut grija sa nu o mai stim cu noua inventie a medicinii..Toate cele bune si numai bine.
      Daca nu va supar as dori sa va recomand daca nu stiti , ca tot va place sa cititi, carti de AUGUSTO CURY http://www.libris.ro/cautaProduse.jsp?textul=Augusto+Curry. Sunt de un real folos pentru multe mamici si chiar si pentru toti. Cu mult drag VERONICA

      Ștergere
  3. Vaccinarea: eroarea medicala a secolului. Pericole si consecinte - Dr. Louis De Brouwer

    RăspundețiȘtergere
  4. Medicamente verzi din farmacia naturii - Virginia Ciocan
    Aceste carti le recomand acelor medici care nu ne dau alternativa la vaccinare si la alte mewdicamente si mai sunt si multe alteleca:O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave - Max Gerson si are mai multe carti acest doctor foarte bune si de ajutor pentru cine le-a citit si a folosit retetele si sunt foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  5. Verde Pentru Viata - Victoria Boutenko

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pt articolul foarte concis si deschizator de ochi -toata admiratia si recunostinta pentru munca ta importanta! Vlad

    RăspundețiȘtergere
  7. E primul articol care are sens deplin si explica excelent deruta stiintifica promovata de vaccinare, de comercializarea vaccinurilor, cum suntem pacaliti sa ne agatam de valori de laborator absolut lipsite de orice relevanta! Iti multumesc pentru aceasta lectura, am pus blogul la favorite si revin.
    Angelo

    RăspundețiȘtergere