joi, 11 decembrie 2014

Hepatita B: vaccinul si testele de anticorpi - escrocherie patentata

Motto: "Implicarea mea in domeniul vaccinarii a inceput in 1979, cand am descoperit ca demielinizarea sistemului nervos central (scleroza multipla) fusese cauzata la mai multi oameni de vaccinul impotriva gripei porcine ["epidemia" fictiva din 1976 - n.m.]. M-am implicat si mai mult cand am aflat ca acelasi lucru se intampla si dupa vaccinarea antihepatica. Aceste concluzii au fost confirmate de multi alti specialisti si au fost chiar extinse, incluzand si alte reactii grave la vaccinul antihepatic B, reactii care includ bolile autoimune precum artrita reumatoida, nevrita optica, encefalomielita postvaccinala si chiar si diabetul juvenil” 
1999 - marturie in fata congresului depusa de dr. Burton A. Waisbren, Sr., MD
 
* * * * *

Unul din vaccinurile "cruciale" din schemele recomandate pe intreg mapamondul este vaccinul anti hepatita B.

Diagnosticul de asa-zisa "hepatita B" este de fapt descrierea simptomelor: hepatitis = inflamarea ficatului. Ca atare, hepatita B nu are cum sa fie o boala, ci este o descriere de simptome care indica o afectiune grava a ficatului si care nu este cauzata de niciun virus, deoarece nu exista in intreaga literatura medicala vreo sursa care sa demonstreze faptul ca vreun virus ar cauza hepatita B.

In schimb, exista multe studii si lucrari stiintifice despre modul cum in mod special vaccinul antihepatic distruge ficatul.

In conformitate cu prospectul vaccinului antihepatic, iata ce reactii adverse au fost raportate dupa administrarea vaccinului antihepatic B:  
 
Herpes zoster, meningita, trombocitopenie, reactie anafilactoida, anafilaxa; sindromul hipersensitivitatii, inclusiv artralgie/artrita (de obicei temporara), febra, reactii dermatologice gen urticarie, eritem multiform, echimoze, erythema nodosum, apoi encefalita, encefalopatie, migrene, scleroza multipla, nevrita, neuropatie inclusiv hipoestezie faciala, parestezie, sindromul Guillain-Barré, paralizie Bell, nevrita optica, paralizii, pareze, convulsii, sincope, mielita transversa, conjunctivita, keratita, tulburari vizuale, dureri de urechi, tinnitus, vertigo, palpitatii, tahicardie, vasculita, apnee, spasme bronhice inclusiv simptome astmatice, dispepsie, alopecie, angioedema, eczeme, eriteme multiforme inclusiv sindromul Stevens-Johnson, erythema nodosum, lichen planus, purpura, artrita, slabiciuni musculare. 

Foto: Reuters

Vaccinul antihepatic a fost pus in legatura cu diverse tulburari imunologice si neurologice. De exemplu, in Germania la inceputul anului 2014 a fost recunoscut de catre tribunalul social din Dortmund cazul unui baietel care a dezvoltat sindromul Guillain-Barré din cauza vaccinului antihepatic!

Ca sa-l citam pe prietenul quibono:


"Ceea ce iarăşi se ştie mai puţin, şi a produs destul de multă supărare în rândul părinţilor care resping complet produsele manipulate genetic, este faptul că vaccinul este produs cu ajutorul tehnologiei de modificare genetică a celulelor de drojdie (lucru pe care nu-l ştiu chiar foarte mulţi dintre medici).   În cadrul efectelor secundare sunt de menţionat reacţiile alergice inclusiv şoc alergic, reacţii ale pielii (de foarte multe feluri), afecţiuni ale musculaturii şi articulaţiilor, ale sistemului nervos, inflamaţii cerebrale, inflamaţii ale nervilor optici (până la cazuri de orbire), paralizii, febră, spasme, crampe, miofasciită macrofagă (afecţiune relativ nouă care reprezintă de fapt o inflamare a nervilor şi musculaturii, şi este considerată a fi o reacţie autoimunitară).   Această nouă afecţiune probabil că într-un viitor nu foarte îndepărtat va face să explodeze o bombă în clădirea imunologiei actuale. Căci afecţiunea poate evolua în timp, având simptome foarte apropiate sclerozei multiple, iar în cazul în care este recoltat ţesut de la locul unde a fost făcută vaccinarea, chiar şi după foarte mulţi ani se poate găsi aluminiu în ţesuturi. Este una dintre puţinele afecţiuni care poate fi certificată, prin analize relativ simple, ca fiind provocată de un vaccin. 

Pana si pe Wikipedia gasim informatii pretioase despre posibila origine a hepatitei, si anume ... tineti-va bine: vaccinarea antivariolica!

Primul care semnalează această boală denumită "icter prin inoculare" este Lurman A. Acesta o identifică în anul 1885 la docherii din Bremen vaccinați antivariolic cu limfă vaccinală umană. Din cei 1289 de oameni vaccinați 191 (15%) au făcut hepatită într-un interval cuprins între 2 săptămâni și 8 luni.


Ce parere aveti?

Ah, iar daca si acum mai credeti ca simptomele care se manifesta la nivelul ficatului reprezinta cumva cauza hepatitei, va reamintesc si ce a scris medicul american Tilden in cartea "Toxemia Explained" despre asa-zisele diagnostice alopate:
Valoarea simptomatologiei
Sir James MacKenzie (f. probabil cel mai mare medic al timpurilor sale) nu a reusit totusi sa iasa din superstitia medicala ca boala ar fi o entitate separata si ca singura modalitate de a gasi boala ar fi sa urmarim simptomele pana la sursa. Dar daca urmarim simptomul pana la sursa, ce facem acolo? O durere e urmarita pana la sursa si realizam ca vine de la cap. Capul nu cauzeaza durerea. Apoi gasim simptome de hiperemie (acumulare excesiva de sange in cap); presiunea de la surplusul de sange in cap cauzeaza durerea. Atunci, oare presiunea este boala? Nu. Atunci, hiperemia este boala? Nu. Hiperemia este si ea o cauza a durerilor, dar ce anume cauzeaza congestia? Durerea este doar un simptom. Presiunea cauzeaza durerea; presiunea este si ea tot un simptom. Hiperemia este tot un simptom. Durerea, presiunea, hiperemia sunt toate simptome. In timp, peretii vaselor de sange sunt slabiti si presiunea cauzeaza o ruptura a unui asemenea vas de sange. O astfel de hemoragie cauzeaza decesul prin apoplexie. Atunci, vasul rupt este boala? Nu, este doar un simptom. Este moartea prin hemoragie boala? Nu.
Daca hemoragia nu este suficient de severa ca sa cauzeze moartea, dar produce un fel de paralizie - si exista multe forme de paralizie - atunci paralizia este boala? Nu ne-am plimbat printr-o serie intreaga de simptome, de la durere de cap la paralizie? Nu am gasit nimic care sa fie indicat de catre aceste simptome ca si boala. [...] Aici avem un lant intreg de simptome, incepand cu durere, sfarsind cu hemoragie, paralizie sau moarte, care nu ne dau nici cea mai mica indicatie despre cauza bolii.[...]
Primul simptom pe care il avem, dintr-un lant de simptome, este disconfortul sau durerea. De fiecare data cand suntem deranjati la stomac, avem durere, agravata mai mult sau mai putin de mancare. Urmeaza (sau apare inca dinainte) un catar - sau ceea ce numim inflamatie sau gastrita. Gastrita continua, cu ingrosarea mucoasei stomacale. Apoi, cu timpul, apare ulceratia. Aceasta va fi etichetata ca boala, ca "ulcer stomacal"; de fapt, este doar continuarea primelor simptome de durere si catar. Ulcerul este "reparat", dar simptomele de durere si inflamatie continua, dupa care urmeaza alte ulcere. Se ajunge apoi la solidificarea/intarirea orificiului piloric. Cand se intampla acest lucru, apare si stenoza pilorica, iar -la o examinare atenta- este constatat cancerul.
Daca analizam simptomele de la prima durere si catarul din stomac, mergem pe lantul simptomelor. Primul simptom observabil este durerea. La examinare, iese la iveala inflamatia/gastrita, care la randul ei nu este boala, ci doar un alt simptom. Inflamatia continua, cu ulceratie, care de asemenea nu este boala, ci doar continuarea simptomelor. Toate simptomele continua pana la solidificarea orificiului piloric, dupa care se pune diagnosticul de cancer. Si cu toate acestea, de la inceput pana la sfarsit nu am descoperit decat simptome!
Daca se opereaza cancerul, nu s-a raspuns inca la intrebarea CARE ESTE BOALA. Cancerul fiind simptomul final, el nu poate fi cauza primului simptom!
Orice alta boala poate fi analizata la fel. Durerea si inflamatia sunt primele simptome, de regula, iar ele nu sunt boala. Cand este gasita cauza durerii, si aceasta va fi tot un simptom si nu boala. Asa se aplica regula pana la sfarsit...
Nu e de mirare deci ca diagnosticienii sunt complet depasiti in cautarea bolilor, din moment ce ei confunda simptomele cu boala. In realitate este imposibil sa arati cu degetul pe elementul final al lantului de simptome si sa spui "Asta e boala". [...]  
Ca atare, si la ficat este la fel!

Iata de exemplu o opinie a unui expert in nutritie:
"Hepatita este o detoxifiere virala deoarece s-au adunat atat de multe chimicale in ficat incat bacteriile ficatului nu mai apuca sa curete acolo. Asa este creata o substanta endogena care se autocurata. Toate hepatitele sunt simptome care incearca sa rezolve o intoxicare grava, in care ficatul este afectat grav. Cand se ajunge la hepatita, inseamna ca ficatul este intr-o stare jalnica si bacteriile nu mai pot ajuta."
* * * * *

Haideti sa vedem ce li se recomanda medicilor si farmacistilor in Germania referitor la stabilirea titrului de anticorpi. Sursa: Schultz, M.: Titru vaccinal, Revista: Practica pediatrica, Nr. 63 (2003), pag. 388-389, aparut in : "Depesa farmaciilor" din decembrie 2003.

Se pune intrebarea: "Ce sens are stabilirea titrului de anticorpi?"

"Expertii Universitatii Mainz raspund. Motivul intrebarii fusese rezultatul unui test de rutina facut cu metoda ELISA. Dupa o imunizare de baza administrata de trei ori consecutiv (!) cu un vaccin hexavalent se gasisera suficienti anticorpi impotriva hepB, polio tip 2 si 3 si tuse convulsiva; anticorpi impotriva tetanus, difteriei si polio 1 nu au putut fi identificati."

Acum vine bomboana pe tort: "In mod normal nu trebuie controlata concentratia de anticorpi, deoarece 1) concentratiile de anticorpi pentru multe vaccinuri nu sunt definite, 2) anticorpii impotriva difteriei, tetanos si polio nu sunt identificabili in laborator cu metoda ELISA si 3) imunitatea nu permite concluzii asupra gradului de protectie (!?!?!?)si 4) costurile pentru o analiza serologica adecvata depasesc cu mult costurile vaccinarii."

Cu alte cuvinte: injectam ca sa "imunizam", DAR "imunizarea" nu spune nimic despre cat de "protejati" suntem!




Biologul Stefan Lanka explica in documentarul despre "Cele cinci legi biologice ale naturii":

"...Despre parametrii de masurare... ceea ce se masoara direct acolo este un parametru compus din trei factori care apoi sunt multiplicati. Oricine poate vedea ca acolo este o frauda ieftina. Dar toti participa la frauda, asta e mainstreamul, totul functioneaza ca uns, iar laborantii ce sa faca, ei nu sunt biologi, nu sunt medici, de ce ar citi informatiile si manualele? Cei putini care o fac ajung sa-si dea demisia, iar cei care pun intrebari deja din timpul studiului incep sa gandeasca: "Hei, ce masuram noi aici de fapt? De ce, daca masuram de 20 de ori consecutiv, ne iese de zece ori pozitiv si de zece ori negativ, de pilda?" Dar apoi baga toti capul in nisip... Asta e practica obisnuita in laboratoare..."

Intr-o prelegere mai aprofundata, tot Stefan Lanka explica si mai clar:

"Un titru de anticorpi crescut nu este altceva decat reactia organismului la otravire. Cand organismul este otravit (de pilda prin vaccinuri), se creeaza leziuni si chiar gauri in celule si celulele mor. Reactia corpului, cand celulele sunt vatamate, este sa produca substanta celulara de etansare (ca un fel de chit), acestea sunt globulinele, mici proteine care in mediu acid se extind, acopera suprafata vatamata, se conecteaza cu alte grupe de proteine, ele sunt responsabile pentru coagularea sangelui, pentru cicatrizarea ranilor si pentru sigilarea celulelor vatamate atunci cand ne sunt injectate otravuri in corp, dar si atunci cand de exemplu primim o lovitura intr-un muschi si se face vanataie; la fel, dupa o lovitura in rinichi sau in ficat se va constata intotdeauna o crestere a titrului de anticorpi, asta fiind reactia organismului de a etansa celulele vatamate. Acelasi lucru se intampla si in procesul de crestere: cand celulele se maresc, corpul creeaza substanta de etansare. Aceasta substanta este numita gresit "anticorpi", ba mai mult, se sustine ca ar fi vorba de anticorpi specifici, ceea ce este alta minciuna. Capacitatea acestor proteine de a se lega chimic nu este specifica, ele se leaga la foarte multe substante, iar acest lucru poate fi manipulat in laborator dupa bunul plac, de ex. prin modificarea unui indicator acidic, prin adaugarea de detergenti speciali, prin modificarea concentratiei de minerale, asa se poate obtine o legare chimica a globulinelor la o gramada de substante. 

Sangele unei femei insarcinate de exemplu e plin de globuline, tocmai pentru a pastra placenta intacta, etansa, pentru a transporta substanta spre fatul in formare. Sangele unei femei insarcinate trebuie diluat de 40 de ori pentru a evita rezultate fals pozitive in diverse teste, teste care - cum ar fi cel HIV - oricum nu sunt standardizate. Aici trebuie pusa din nou intrebarea de baza: unde au fost standardizate aceste teste?? Nicaieri! Acest standard de aur nu exista, nici la virusuri si nici la bacterii; macar bacteriile exista, numai ca ele nu produc niciun fel de otrava in organismele vii, ci doar in cadavre. Cadavrele nu sunt vaccinate, desi poate ar fi o idee buna... ca sa scapam noi, cei care suntem in viata, sa se duca baietii la cimitire si sa vaccineze acolo... numai ca si asta ar incalca legea, legea care spune ca linistea mortilor din cimitire trebuie respectata"...

* * * * *


Apoi, ca sa nu va mai fie frica de cine stie ce rezultate complet frauduloase despre "viremie", hai sa vedem cum e cu testele astea de anticorpi pentru hepatita B. Tot citeam intrebarile oamenilor de pe un forum cu analizele antigenelor de hepB:
Intrebare: Purtatorii sanatosi ai AgHbs, au virus mutant intrucat au AgHbe negativ?
Raspuns: Oricine are AgHBs, purtator sau bolnav, poate avea AgHBe. AgHBe este antigen al virusului normal, numit si virus salbatic. Virusul care nu are acest antigen, a suferit o mutatie care il face sa nu mai fabrice aceasta substanta, de aceea se numeste virus mutant. In principiu purtatorul zis si sanatos are Ag HBe (deci are virus salbatic).
Mda, e "stiinta" pura, nu alta :-(
Intrebare: AgHBs inseamna viremie?
Raspuns: Nu inseamna viremie, inseamna ca aveti o proteina a virusului hepatitei B.
Pe buneee? O proteina a virusului hepatitei B? CARE proteina??? E mai tare ca la teatru... 

Dar unde sunt publicate si fotografiate TOATE proteinele "virusului" hepatitei B, adica "virusul" in intregime? Unde putem vedea intregul virus, izolat, fotografiat, caracterizat biochimic? Nicaieri!

Eu personal as vrea tare mult sa vad prospectul si specificatiile originale ale kitului de testare "Microparticle enzyme immunoassay" produs de firma Abbott, ar trebui sa ne lamurim CE anume testeaza baietii acolo, fiindca aceste kituri sunt frauda curata, ele "gasesc" practic niste proteine sau bucati de proteine in functie de niste parametri care au fost stabiliti dinainte ca sa gaseasca exact ce se pune acolo... e frauda stiintifica, kiturile/testele nu sunt standardizate stiintific, totul e ca la bingo...

Dr. Lanka: "Fotografiile din broşurile informative care cu foarte mare dărnicie ni se pun la dispoziţie de către Casele de sănătate, Ministerul Sănătăţii, institutele de cercetări sau broşurile care duc campanii pro-vaccinare, şi despre a căror „sursă” nu ni se dau niciodată explicaţii (studiu sau lucrare ştiinţifică publicate în jurnalele de specialitate şi recunoscute de specialişti), se deconspiră singure ca fiind simple fraude, deoarece culturile de celule respective au fost special „preparate” în laborator, iar particulele prezentate în imagini sunt artificiale, lipsind cercetarea şi certificarea compoziţiei lor structurale precum şi certificarea oricărei patogenităţi."

Dr. Lanka: "În cadrul prezentării dovezilor pentru existenţa unui virus, un rol principal îl ocupă descrierea caracteristicilor proteinelor (membrana) şi al acizilor nucleici (ADN sau ARN). În lipsa descrierii exacte a acestor caracteristici, nici un test de relevare a prezenţei virusului respectiv într-un organism NU POATE FI STANDARDIZAT! (Este vorba aici de aşa-numitul „Standard de aur”). Caracteristicile proteinelor si ale acizilor nucleici se pot studia cu ajutorul unui procedeu care se numeşte gel-electroforeză. În cadrul acestui procedeu, proteinele sunt „despărţite în lungime” şi colorate. Se obţine astfel un tipar format din fâşii, care oferă informaţii asupra numărului şi mărimii proteinelor diferite din care este format virusul. Este absolut necesar ca această procedură şi rezultatele ei să fie parte componentă a studiului ştiinţific de relevare a respectivului virus. Pentru niciunul dintre virusurile considerate a fi patogene nu există astfel de analize prezentate în lucrările ştiinţifice." 

"Prin metode indirecte de relevare a unui virus (de exemplu aşa-zisele teste anticorpi) nu pot fi relevate proteine care nu au fost în prealabil relevate direct de către cercetători în virusuri. Şmecheria este foarte străvezie în acest caz: proteinele din sânge (globulinele) sunt declarate a fi anticorpi. În funcţie de condiţiile la care acestea sunt supuse în laborator, globulinele „se leagă” la anumite substanţe sau nu. În cazul unei „legări” se consideră că aceasta este o dovadă indirectă a existenţei virusului (hopa!!). Această prezumţie este o fraudă istorică ce are consecinţe dramatice." 

"Anti înseamnă că imunoglobulina se poate „lega” numai la anumite proteine. Ceea ce nu este adevărat. Căci dacă are loc o „legare” sau nu, aceasta depinde de starea şi mediul în care se află proteinele: acidă sau bazică, oxidat sau redus. Iar aceste lucruri sunt cunoscute oricărui cercetător care a facut astfel de experimente. Dar ce se petrece de fapt în laborator?

În primul rând din sânge se separă celulele şi proteinele mari. Acest lucru se obţine de exemplu cu ajutorul unei centrifuge. 99% dintre teste se efectuează cu serumul pacientului, adică cu „apa din sânge” care rămâne în urma separării. În continuare i se spune laborantului ce anume trebuie testat prin anticorpi. Pentru aceasta sunt folosite anumite teste produse de concernele farmaceutice, teste ale căror substanţe componente sunt păstrate secret (!!).

Dacă se ajunge la o reacţie măsurabilă în cadrul testului, acesta va fi calificat drept „pozitiv”. Până nu demult se considera că prin relevarea prezenţei anticorpilor specifici unui agent patogen este relevată automat o „acţiune de protecţie” imunitară, organismul căpătând prin aceasta imunitate. Totuşi, de când cu SIDA, lucrurile stau exact pe dos, prezenţa anticorpilor HIV reprezentând practic "garanţia" bolii. Astfel, nu este de mirare faptul că nu există un standard ştiinţific pentru titrul de anticorpi (cantitatea de anticorpi), iar măsurătorile testelor nu sunt niciodata comparabile. Şi mai puţin trebuie să ne mire faptul că nu există nici un fel de criterii ştiinţifice în privinţa cărui titru (de la ce cantitate de anticorpi în sus) în sistemul imunitar se poate spune că reprezintă ceva, şi ce anume.

Laborantului i se spune că în setul de testare (primit de la compania farmaceutică) există mai multe proteine care corespund exact structurii unui anume microb (cel bănuit şi căutat). Ori acest lucru este cel puţin ciudat, căci proteinele „cuprinse” în testul respectiv nu mai au nimic comun cu proteinele aşa cum se găsesc ele într-un organism viu, şi deci ele nu au cum să fie la fel cu cele ale unui microb viu din sângele (serul) unui pacient."

ACESTE TESTE NU POT FI CONSIDERATE TESTE DIRECTE
SI NICI REPREZENTATIVE SAU STANDARDIZATE!
 
În aceste teste este vorba (şi chiar acest termen este folosit) de o denaturare a proteinelor. Aceste proteine ţinute secret sunt numite „antigene”. Iar an
ticorpii se vor „lega” la ele, căci aceleaşi proteine existau în organism în momentul în care acesta a început producerea de anticorpi. În seturile de teste mai există de asemenea coloranţi şi alte substanţe, care ajută la „sporirea sau multiplicarea” unui semnal pozitiv. Aparatura cu care se efectuează testele este şi ea standardizată pentru aceleaşi proteine ţinute secret de către producător
. Izolarea antigenelor originale nu este publicată nicăieri!!" 

* * * * *

Iata acum si adevarata istorie a vaccinului impotriva hepB si de ce il gasim in toate dozele multivalente. Nu este o chestiune medicala, ci financiara, politica, de marketing

Cititi, ascultati si judecati cu propriul discernamant.

http://www.initiativecitoyenne.be/article-la-fausse-concurrence-du-vaccin-hexyon-hexacima-de-sanofi-pasteur-msd-gsk-touchera-aussi-des-royalt-115596441.html


Fostul director al GSK Biologicals, Jean Stephenne, a explicat clar si raspicat intr-o conferinta cativa din "factorii-cheie ai succesului GSK":

"Vreau sa le explic tinerilor intreprinzatori care a fost strategia mea si care sunt factorii-cheie de succes..... Intr-adevar, noi [GSK -n.m.] i-am surprins pe toti cei din industria farmaceutica, spunand «Ei bine, noi am cumparat toate patentele pt. vaccinul hepB (si a fost pt. prima oara cand un vaccin a ajuns sa fie "protejat" printr-un patent (!)), noi avem deci toate patentele si acum voi, concurentii, daca vreti sa ramaneti pe piata, va trebui sa negociati cu noi»."

Reporter: Ce inseamna asta? GSK devenise "proprietarul" vaccinului hepB, cumparand toate patentele existente pe piata!! Statutul lor de proprietari a avut un impact imediat asupra concurentei. Din clipa cand concurenta voia sa produca acest vaccin, firmele respective erau obligate sa plateasca masiv pt. licenta produsului.

Si Jean Stephenne nu s-a oprit aici cu explicatiile: 
"Si dupa aceea noi am dezvoltat vaccinuri combinate/multivalente, deci am combinat vaccinul hepB cu TOATE celelalte vaccinuri care nu erau protejate prin patente si facand asta obtineam si mai multe produse protejate prin patent"!!! [zambeste malefic]... "Deci strategia nu este mai complicata de atat..."

ReporterDe atunci inainte, de fiecare data cand vaccinul hepB este prezent intr-un vaccin multivalent, protectia patentului se extinde asupra INTREGII fiole de vaccin!!! Concurentii GSK sunt obligati sa plateasca licenta pentru TOT vaccinul, cu toate ca patentul nu acopera decat vaccinul hepB.

Jean Stephenne: "Si cred ca astfel firma a devenit profitabila («successful»)" [aplauze in sala]

Reporter: Succesul economic a fost total. Totusi, se impune o constatare: nicio secunda nu s-a pus problema din punct de vedere al sanatatii!!! Aceasta masura economica/financiara a avut un impact enorm asupra schemei de vaccinare, impact dificil de stabilit cu claritate. Sa precizam: in Belgia [si in cam toate tarile europene - n.m.], de cativa ani buni principalul vaccin multivalent injectat bebelusilor contine AUTOMAT componenta de hepB.

Acum stiti de ce: nu din motive de "protectie", ci exclusiv din ratiuni comerciale.



* * * * *


In final, iata explicatia hepatitei din perspectiva Noii Medicine Germanice.

HEPATITA din perspectiva NMG (Björn Eybl)

CONFLICT: conflict teritorial, conflict de furie sau conflict de identitate (depinde de lateralitatea biologica, de situatia hormonala -care se schimba la menopauza si andropauza- si de conflictele anterioare).

Exemple:
1) ne infuriem fiindca nu ni se respecta teritoriul sau granitele (mai ales la copii sau adolescenti);
2) simtim agresiune, fie a noastra, fie a "atacatorului" care ne invadeaza granitele (mai ales la copii sau adolescenti);
3) probleme cu colegii sau cu membrii familiei, incalcari ale granitelor personale sau atacuri de la vecini etc.; cearta ref. la bani; ne infuriem pana "ne facem negri de furie" (necrozarea celulelor);
4) ne simtim provocati.Si tot asa, fiecare are perceptia lui proprie.

TESUT AFECTAT: ductele hepatice, vezica biliara - epiteliu scuamos - ectoderm

FAZA DE CONFLICT ACTIV: pierdere de masa celulara (ulceratie) in vezica biliara sau in ductele hepatice, intrahepatic sau extrahepatic; dureri suportabile (dureri laterale), ulceratia da dureri (cortex senzitiv).

SENS BIOLOGIC: largirea ductelor pt. marirea lumenului > fierea circula mai rapid si ajunge mai repede in duoden

FAZA DE VINDECARE: Refacerea epiteliului scuamos al ductelor hepatice si vezicii biliare prin metabolism accelerat. Repararea pierderii de substanta. = inflamatie biliara, cancer la ductele hepatice. Dilatare respectiv inflamatie a ductelor hepatice (colangita)
Fluxul bilei poate fi temporar blocat, ductele se pot infunda temporar (colestaza). Cand edema de vindecare blocheaza in intregime ductele, tensiunea determina refiltrarea fierei in ficat, moment in care se observa simptomele cunoscute sub denumirea de icter (hepatita A).
Exista “hepatite anicterice”, adica nu esti galbejit, dar ai totusi inflamatie de tesut hepatic evidentiabila la o baterie de teste clinice simple (enzime hepatice mult crescute). Aici obstructia fluxului de bila se face in majoritate in ductele intra-hepatice!

CRIZA EPILEPTOIDA: dureri puternice, frisoane, colici biliare datorate implicarii musculaturii ductelor hepatice. Atentie la hipoglicemiile severe, care trebuie tinute sub supraveghere.

TERAPIE: conflictul este rezolvat; se insoteste vindecarea; se evita recidivele. Se elimina f.f. multa urina dupa criza epileptoida, cand organismul scapa de edeme.
Ganduri de ghidare: "Mi-a trecut furia; data viitoare nu ma mai enervez/supar/infurii"
Preparate enzimatice, saruri Schüssler 3, 4, 9.

REMEDII PENTRU FICAT (pt. sustinerea fazei de vindecare fara probleme suplimentare)
- renuntat la medicamente, alcool, tutun, droguri;
- mancat f. putin seara, pt. a evita (prin fermentarea in intestine) efectul de "posirca" in organism;
- combinat alimentele corect: de ex. a nu se combina amidonoasele (cereale, paine, cartofi) cu zaharul etc.;
- curatarea tractului biliar (vezi metoda Andreas Moritz);
- baut multa apa dimineata;
- picaturi Bach: Beech, Chicory, Gentian, Gorse, Willow;
- ceaiuri: fenicul, ciulini, papadie, rostopasca, untisor, coada soricelului, dracila, cicoare, pelin
- mirodenii: turmeric, fenicul, safran, rozmarin, ienupar
- metode dupa Hildegard von Bingen: miere de castane; bitter suedez
- masaje de segment: pe spate, pe partea dreapta a coloanei, in dreptul pieptului, lateral, acupunctura sau masaj acupunctor, masajul zonelor reflex din talpi
- impachetari fierbinti-umede la ficat

Sanatate si multa intelepciune va doresc!

23 de comentarii:

  1. Foarte interesant articol, multumim pentru o perspectiva mai aproape de realitate decat teoriile alopate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe ce va bazati doamna in afirmatiile facute?doar pe niste studii si cercetari?nu stiu multe despre dvs.,nu stiu daca aveti studii in domeniu.vad ca sunteti destul de documentata.insa cert este ca citind articolul,m-a-ti dat total peste cap.pt ca ma aflu exact in situatia expusa in articol.am antigen hbs+,antigen hbe- si viremie mica(2400co/ml).sunt insarcinata,o sa nasc prin cezariana(pt ca toti medicii si gineco si infectionist mi-au recomandat) si caut disperata acel vaccin care costa o avere.si acum citedc asta...si nu mai stiu ce sa fac.sa risc sanatatea copilului meu pt si sa nu-i fac vaccinul?va rog sa nu mi-o luati in nume de rau,chiar sint foarte derutata..mi-ar prinde bine un sfat de la Dvs.va multumesc!georgiana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca o intrebare as avea: din studiu reiese ca hepatita este un fel de "final"al inflamarii ficatului,ca asa cum spuneti si dvs.s-au adunat atat de multe chimicale in el,incat nu mai poate face fata,una dintre functii si cea mai importanta fiind sinteza proteinelor.se subintelege din ce citesc aici,ca nu vorbiti de hepatita ca raspuns al chimicalelor adunate,ci de CIROZA.pt ca eu una,adult de 29 de ani avand un regim de viata cumpatat,nepunand in gura never ever niciun antibiotic,ocazional un alg pt dureri menstruale,nu vad si nu concep cum mi-as fi putut distruge ficatul..cu ce??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine daca sunteti derutata, pentru ca veti incepe sa faceti cercetari dincolo de propaganda alopata care vinde frauda cu "sanatatea din seringa". E bine ca aveti indoieli, pentru ca acum incepeti sa ganditi cu propriul discernamant, incepeti sa constientizati ca lucrurile nu stau asa cum va spun laboratoarele. Un om nu se poate defini prin niste valori arbitrare de laborator, stabilite prin niste teste care de multe ori sunt frauduloase sau irelevante (lucrez acum la o traducere care explica si mai bine frauda cu anticorpii, sa aveti putina rabdare, caci in cateva zile voi publica).
      La finalul articolului v-am oferit explicatia hepatitei din perspectiva Noii Medicine Germanice. Vedeti, deci, ca nu e musai sa avem un stil de viata necumpatat care sa afecteze grav ficatul, ci simptomele manifestate la nivelul ficatului pot avea cu totul alte cauze, iar ficatul sa fie doar locul de manifestare.
      De asemenea, pt. o anamneza corecta si completa trebuie luate in considerare si analizate simptomele concrete, istoria medicala completa, viata emotionala a persoanei, nu se pot pune diagnostice dupa o analiza de laborator, tocmai aici este marea greseala a medicinei alopate, care reduce oamenii la niste valori artificiale stabilite de niste teste fara vreo valoare.
      Nu mai cautati vaccinul, ca este extrem de daunator si nu ofera nicio protectie.
      Cititi, va rog, acest articol al biologului german Stefan Lanka, sper sa va lamuriti ca nu exista niciun fel de virusuri patogene si sa va mai dispara frica:
      piersicuta.blogspot.com/2013/08/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html

      Ștergere
  4. Va multumesc pt raspuns.Nu am studii aprofundate de specialitate,ci doar un minim de cunostinte de microbiologie,in concluzie nu pot nici sa va contrazic,nici sa va spun ca aveti dreptate..totusi,din ce-am citit deduc asa:
    1.nu virusurile cauzeaza infectii,ceea ce nu inseamna desigur ca nu exista virusuri
    2.hepatita nu este o boala,ci un raspuns al unei infectii;totusi,daca luam etimologia cuv.se subintelege,deci cand spunem "am hepatita",nu ne exprimam corect
    3....totusi,ce contine o doza de vaccin anti hep?
    4.daca achbe este negativ,nu inseamna ca nu am anticorpii,ci ca nu am proteina "e" a virusului (din deductia medicului infectionist)deci virusul fiind mutant,deduc ca ar trebui sa dezvolt acesti anticorpi pt a fi posibila replicarea,deci disparitia infectiei....cu toate ca din cunostintele mele minime,nu proteinele sunt responsabile pt replicare,ci genele,dar poate ma insel
    ca o ultima concluzie scurt si la obiect:nu sangele meu este infectat,ci ficatul,deci riscul transmiterii "bolii"copilului meu este 0??daca testele pt viremie au fost bani aruncati pe fereastra,ce parere aveti despre testul Fibroscan?cat de concret este?mentionez ca nu am avut niciodata simptome din care sa reiasa ca as avea "ceva"la ficat.Georgiana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biologul Stefan Lanka a reusit sa izoleze si sa caracterizeze biochimic o structura care indeplinea criteriile pt. a fi denumita "virus" (era o structura dintr-o alga marina), dar el insusi a spus ca acum nu ar mai numi-o virus, ci doar "o fosta bacterie". El sustine dealtfel de peste 20 de ani (iar in 2013 a fost acordat premiul Nobel in medicina tocmai pentru aceasta "demonstratie") ca ceea ce oamenii de stiinta numeau si numesc in mod gresit "virus" (virus = otrava in latina!!) erau de fapt niste simple vezicule de transport celular. Ca atare, se poate spune in mod clar ca nu exista niciun fel de virusuri, atata timp cat virusurile ar fi prin definitie otrava. Cum sa existe otrava in organismul nostru?? Pai nu am fi morti cu totii?
      Hepatita este un simptom, o inflamare a ficatului, care poate avea cauze multiple. Nu m-as orienta niciodata dupa niste simple valori de laborator (care sunt cel mult un instantaneu, daca le refacem dupa o saptamana si cu alti parametri, vom avea alte valori!). M-as orienta dupa simptomele concrete. Ori, daca nu exista simptome concrete si nu ma deranjeaza nimic, nu-i asa ca "diagnosticul" pus de medic imi va da o lovitura si mai puternica decat orice fel de alte simptome? Frica este cel mai nociv simptom, care apare intotdeauna dupa astfel de diagnostice.
      Ati citit (e link in articol) prospectul vaccinului? Doza de vaccin antihepB contine in primul rand celule de drojdie modificate genetic, deci prin vaccinare se produce o grava contaminare genetica. Apoi, acel "antigen" pe care ei il prezinta ca fiind "virusul" hepB este in realitate un set de proteine obtinut initial de la oameni bolnavi de hepatita, deci oameni cu afectiuni grave ale ficatului, iar acele proteine straine au fost cultivate pt. obtinerea vaccinului pe diverse culturi de celule modificate genetic. Ce zicem, ne inspira sanatate sa ne injectam noi sau bebelusii nostri cu asa ceva?
      Imi pare bine ca ati precizat ca nu ati avut niciodata simptome din care sa reiasa ca ati avea ceva la ficat. V-ati dat singura raspunsul :-)
      Va doresc o sarcina frumoasa si linistita, concentrati-va pe tot ceea ce va aduce pozitiv in viata aceasta sarcina, bucurati-va de noul capitol din viata, ganditi-va ca f. probabil v-ati rezolvat prin aceasta sarcina un conflict de identitate (pana acum nu stiati cine sunteti cu adevarat!) si de aceea ficatul s-ar putea sa fie usor inflamat, incercati sa nu mai ganditi in termenii medicinei alopate care este extrem de limitata si nu priveste omul in intregime, cu toti factorii psiho-emotionali implicati.
      Sarcina usoara si nastere usoara si nu va otraviti bebelusul degeaba!

      Ștergere
  5. Va multumesc pt raspuns.Nu am studii aprofundate de specialitate,ci doar un minim de cunostinte de microbiologie,in concluzie nu pot nici sa va contrazic,nici sa va spun ca aveti dreptate..totusi,din ce-am citit deduc asa:
    1.nu virusurile cauzeaza infectii,ceea ce nu inseamna desigur ca nu exista virusuri
    2.hepatita nu este o boala,ci un raspuns al unei infectii;totusi,daca luam etimologia cuv.se subintelege,deci cand spunem "am hepatita",nu ne exprimam corect
    3....totusi,ce contine o doza de vaccin anti hep?
    4.daca achbe este negativ,nu inseamna ca nu am anticorpii,ci ca nu am proteina "e" a virusului (din deductia medicului infectionist)deci virusul fiind mutant,deduc ca ar trebui sa dezvolt acesti anticorpi pt a fi posibila replicarea,deci disparitia infectiei....cu toate ca din cunostintele mele minime,nu proteinele sunt responsabile pt replicare,ci genele,dar poate ma insel
    ca o ultima concluzie scurt si la obiect:nu sangele meu este infectat,ci ficatul,deci riscul transmiterii "bolii"copilului meu este 0??daca testele pt viremie au fost bani aruncati pe fereastra,ce parere aveti despre testul Fibroscan?cat de concret este?mentionez ca nu am avut niciodata simptome din care sa reiasa ca as avea "ceva"la ficat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crima din ultimile decenii holocaustul framaceutic EXLUSIVIST !
    Aici este doar despre o boala care o cunosc bine fiindca am trecut cu brio prin ea si am tinut regim drastic ani de zile !
    Tot ce pot sa zic este ca in ambele cazuri atat la Hepatita A cat si la Hepatita B , am avut niste suparari mari care le-au precedat .Cand mi-a trecut supararea , (schimbat locul si conjuctura), mi-au trecut instand, iar analizele au iesit perfecte la imediat urmatoarea prezentae la lborator cat si la urmatoarele .
    Aceasta firma stiu ca era in anii trecuti pe primul loc in lume dupa care era Pfizer!

    RăspundețiȘtergere
  7. F bine explicat articolul ! Multumin !

    RăspundețiȘtergere
  8. http://humansarefree.com/2015/01/cfr-oops-moment-unvaccinated-are.html

    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara,
    Sunt insarcinata in 25 de saptamani. In urma analizelor de la inceputul sarcinii mi s-a depistat hepatita b cronica. Am facut viremia si a iesit de 55UI/mL, abia detectabila dupa exprimarea medicului infectionist. Mi s-a zis ca la nastere bebelusul va trebui vaccinat si injectat cu imunoglobulina. Am citit articolul dv-stra, plus alte articole despre vaccinuri in general si vad o speranta in a nu-mi injecta copilasul cu aceste substante, dar vreau sa-l alaptez. Credeti ca daca il alaptez fara sa fie vaccinat, sunt sanse de ai transmite "boala/virusul"? Dupa spusele medicilor sunt sanse, sa-i transmit sau nu, la nastere sau prin alaptare. Va multumesc! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa recapitulam: "virusul" este o inventie, simptomele de hepatita au cu totul alte cauze, deci ce anume sa se transmita prin alaptare? Ah, se va transmite hrana si iubire, atata tot!!
      Sarcina usoara si cu cat mai putina frica!! Mai cititi pe aici si prin alte parti, pana va dispare complet frica!

      Ștergere
  10. Multumesc pentru un articol solid, cu surse pe care orice om cu 'common sense' le poate intelege ca sa-si dea seama ca omul nu este un produs de eprubeta si ca atare toate scamatoriile industriei farmaceutice cu testele lor sunt de fapt niste minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua!Este foarte folositor articolul..si eu am fost diagnosticata cu hepB,fiind insarcinata in 5sapt..al 4lea copil..sa inteleg ca aceasta afectiune este netransmisibila?si ca nu am luat.o de nicaieri ci ficatul meu lucreaza mai prost?eu intr.adevar ma simt mereu umflata in zona ficatului,in special noaptea..va multumesc anticipat si Dumnezeu sa va ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua!si eu sunt insarcinata in 5sapt(fiind a 4sarcina) si am fost diagnosticata cu hepB..intrebarea mea este..aceasta afectiune nu am luat.o de nicaieri ci doar ficatul meu lucreaza mai prost?deci spusele cum ca se transmite pe cale sexuala si prin sange nu sunt adevarate?deci pot naste linistita pe cale naturala?trebuie doar atentie la alimente?indicati tratent medicamentoa sau naturist?multumesc anticipat si Dumnezeu sa va ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramona, dupa ce ai citit acest articol ai inteles perfect: "diagnosticul" se face cu niste teste absolut aberante si nestiintifice, nestandardizate, iar rezultatul este unul singur: FRICA!
      Eu in locul tau as arunca departe toate droburile de sare, as renunta la orice fel de teste irelevante si daunatoare, m-as bucura de sarcina si as anticipa o nastere usoara si un bebe sanatos si nevaccinat :-)
      Daca ai citit cu mare atentie articolul meu (mai ales la final, explicatiile NMG despre ficat) si mai ai intrebari referitoare la simptomele pe care le ai la ficat, vino pe Facebook pe grupul de Noua Medicina Germana :-)

      Ștergere
  13. Multumesc pentru raspuns si va voi tine la curent cu evolutia sanatatii mele si a bebelusului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua, in adancul sufletului speram sa gasesc un asemena articol care sa-mi redea speranta. Am fost diagnosticata cu hepatita B, am facut interferon si cica AgHbs a devenit negativ daaaar anticorpi nu am. Si viremia este de 20 UI (neobisnuit bilant, zice medicul meu). Sotul meu se pare ca a capatat imunitate (a luat boala de la mine dar s-a vindecat si a produs anticorpi). Acum, daca virusul nu exista, cum a putut lua de la mine? Ma testez tot la 6 luni, si analizele mele sunt aproape identice de fiecare data. Ar putea parea ca credibile, nu arbitrare... Va rog sa ma ajutati cu o opinie, boala aceasta m-a adus in pragul disperarii. Va multumesc mult pentru toata munca depusa aici. Am citit cu sufletul la gura...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Daca ati citit cu atentie tot articolul, ati retinut ca testele nu sunt standardizate, ca atare toate rezultatele unor asemenea teste sunt irelevante. "Viremie" nu exista, deoarece nu exista niciun virus de hepB.
      Chiar va rog, nu ma credeti pe cuvant nici pe mine, nici pe biologul Stefan Lanka, ci mergeti la medicul dvs. si rugati-l sa va dea sa cititi prima publicatie in care a fost izolat acest "virus" al hepatitei B, o publicatie in care acest virus sa fi fost izolat, purificat, fotografiat in vivo si in vitro si caracterizat biochimic. Veti vedea ce ochi face, deoarece el a invatat doar din manuale despre "virusul" hepB (manualele fiind literatura secundara) si nu i-a trecut prin cap sa verifice aceasta afirmatie.
      Vad ca scrieti de diagnostic, de analize, de anticorpi, de "tratament", de alte analize, dar nu vad nicio mentiune despre simptome. Doar simptomele pot duce la intelegerea unei boli, e trist sa ne lasam definiti ca bolnavi doar de niste analize de laborator care nu spun absolut nimic despre noi!
      Cititi aici parerea unui medic englez despre analizele de sange:
      http://piersicuta.blogspot.de/2015/06/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html
      De fapt, daca va veti gandi cu atentie si cu calm, nu boala v-a adus in pragul disperarii, ci FRICA indusa prin diagnostic, la care se adauga si intoxicarea cu interferon, un medicament deosebit de nociv.

      Ștergere
    2. Va multumesc pentru raspuns. Si da, aveti dreptate! nu am avut niciodata nici un fel de simptom, nu m-am simtit rau dar diagnosticul a picat ca un traznet. Mi-am facut aceste analize deoarece imi doresc foarte mult un copil si el intarzaie sa apara. (Stiu ca poate abuzez de bunavointa dvs, dar oare aveti vreun sfat si pentru problema aceasta? :) ) Va multumesc mult pentru tot, uneori avem nevoie sa ni se ia perdeaua de pe ochi. Adevarul e ca suntem cam prosti... sau prostiti. O seara frumoasa si linistita!

      Ștergere
    3. "Diagnosticul" este de cele mai multe ori cea mai grava "boala", pentru oamenii care se lasa redusi la niste valori de laborator.
      Copilul o sa apara cand veti fi pregatita din toate punctele de vedere, cand veti intelege ca asa ceva nu poate fi controlat.
      Si noi am asteptat 10 luni sa se intample miracolul, iar el s-a intamplat EXACT atunci cand am abandonat orice dorinta de a controla.
      Va recomand relaxare :-)

      Ștergere
    4. Despre analizele de sange. Mi se recolteaza sange venos, rezultat anemie. Mi s-a parut ciudat. Nananc seara niste splina,merg a doua zi la un laborator, refac analizele, rezultat, nu sunt anemica (n-am mai dat valori, sa scurtez expunerea), deci masa de seara a influentat valorile. Cand faci analize ti se spune doar sa nu mananci dimineata, desprw ora cinei nu virbeste nimeni. Daca mananci ceva dulce la ora 22, cu siguranta glicemia e crescuta. Manualele medicale spun ca glicemia ajunge la normal la 2 ore dupa masa, dar sunt organisme care diger mai greu, in problemele intestinale cu tranzit rapid cantitatea de glucoza ajunge mai putina in circuitul sanguin decat la un constipat, identic pentru colesterol si alte componente cautate. Da, rezultatele analizelor de sange sunt doar estimative sau nici macar.

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere