miercuri, 26 august 2015

SUA: California ordona contaminarea si modificarea genetica obligatorie

Vaccinarea = modificari genetice de la o generatie la alta. 
Asadar, California introduce modificarea genetica obligatorie!
~~ Autor: Jon Rappoport- 30 iunie 2015 ~~
Traducere: Andreea Stanciu Cretu
California Governor Jerry Brown Signs Mandatory Vaccine Bill
Image Credits: stevendepolo, flickr.
Guvernatorul Jerry Brown a semnat legea SB277 pentru statul California. Gata, nimeni nu mai poate fi scutit de vaccinare pe baza motivelor religioase sau filozofice! 

Doar o adeverinta semnata de un medic, din care sa reiasa faptul ca persoana nu trebuie vaccinata, mai poate fi considerata o cale de a evita vaccinarea. Dar putem fi siguri ca orice doctor care semneaza un astfel de document va fi vanat, cercetat, hartuit si atacat de catre stat. 

Legea SB277 cere ca toti copiii ce frecventeaza scoala, fie publica sau privata, sa primeasca toate vaccinurile din schema de vaccinare. 


Copiii educati acasa (homeschooling) mai au inca posibilitatea sa refuze vaccinarea. Atentie, deci, parinti!

Am scris multe articole despre vaccinuri, despre pericolele lor, despre nemeritata lor reputatie ca ar fi eliminat boli periculoase in occident si despre absurditatea asa-zisei "imunitati de turma"

Acum, in primul rand, vreau sa subliniez ceva deja evident: libertatea ne este atacata!! A fost inlocuita, in mintea publicului, prin conceptele de "siguranta si protectie", o formula pentru ceea ce in America si in alte tari a devenit deja o "cultura", un fel de a trai. 

Definitii mai noi, mai largite si mai vagi ale amenintarilor teroriste; presiunea de a te conforma discursurilor politice corecte, nevoia de a spiona pe toata lumea tot timpul - acestea sunt semnele vremurilor prezente

"Va protejam din toate punctele de vedere. Voi trebuie doar sa renuntati la libertate.

Din pesterile de acum 100.000 ani, de-a lungul istoriei pana la statul modern, aceasta afirmatie a fost folosita pentru a exercita tot mai mult control asupra populatiei. 

La cele mai inalte nivele de putere politica, dincolo de chestiuni medicale directe, vaccinarea obligatorie e folosita pe post de nou ciocan in cap, pentru a obtine supunerea populatiei. 

"Noi iti spunem sa faci lucrul X, prin urmare trebuie sa faci lucrul X."

In acest caz, X implica injectarea de substante toxice, cum ar fi aluminiul, formaldehida, polisorbat 80 si multe alte substante chimice. 

Un articol de pe pagina Mother Jones (“Poate expunerea la toxine sa-ti schimbe ADN-ul?”) analizeaza  efectele devastatoare ale chimicalelor de mediu. Conexiunea cu toxinele din vaccinuri, chiar daca nu e mentionata, este o paralela evidenta. Iata citate din articol: 

"Mecanismul implicat al acestei mosteniri nefaste (vatamarea de la generatie la generatie din cauza chimicalelor toxice) nu e o mutatie in ADN-ul propriu-zis, ci mai degraba modificari in acele comutatoare biochimice care determina daca niste gene specifice sunt activate sau nu - o ramura de studiu cunoscuta sub numele de epigenetica." 
"Recent, cercetatori de la Universitatea din Washington, condusi de profesorul de biologie Michael Skinner, au raportat luna trecuta ca o expunere de scurta durata a femelelor de sobolan insarcinate la anumite tipuri de chimicale cauzeaza boli ovariene pana la a 3-a generatie. Simptomele, asemanatoare cu cele la ovarele polichistice si insuficienta ovariana la oameni, ambele putand reduce fertilitatea, au fost identificate la urmasii sobolanilor expusi la fungicide, pesticide, dioxina, carburant de avioane si un amestec din materiale plastice, dar nu si printre urmasii animalelor folosite pe post de grupa de control (care primisera placebo)." 

Vorbim aici despre modificari genetice de durata, de la parinti la copii, pe intreaga linie genetica. Avem toate motivele sa credem ca injectarea de toxine chimice (din vaccinuri) va avea un efect permanent mult mai mare decat, de exemplu, inhalarea de pesticide. 

Dar hei, nu va temeti! Statul e aici ca sa va protejeze, pe voi si pe copiii vostri. Tot ce trebuie sa faceti este sa va supuneti si totul va fi bine.

Si acum sa aruncam o privire asupra viitorului vaccinurilor. Vezi in New York Times, “Protectie fara nici un vaccin”: 

“Injectand gene sintetice in muschii unor maimute-cobai, cercetatorii practic "re-proiecteaza" animalele ca sa reziste la boli.” 
“’Cerul e limita,’ spune Michael Farzan, imunolog la Scripps si autor principal al acestui nou studiu.” 
“Primul studiu clinic uman bazat pe aceasta strategie –numita imunoprofilaxie prin transfer de gene sau I.T.G.– este in lucru, si alte cateva noi sunt planificate.” 
“I.T.G. este complet diferita de vaccinarea traditionala. Este o forma de terapie genetica. Cercetatorii izoleaza genele care produc anticorpi puternici impotriva anumitor boli si apoi sintetizeaza versiuni artificiale. Genele sunt plasate in virusuri[1] si injectate in tesut uman, de obicei in muschi.” 

Si iata si poanta: “Virusurile[1] invadeaza celulele umane cu incarcatura lor de ADN, iar gena sintetica este incorporata in ADN-ul propriu al destinatarului. Daca totul merge bine, noile gene instruiesc celulele sa inceapa sa fabrice anticorpi puternici.” 

Recititi: "gena sintetica este incorporata in ADN-ul propriu al destinatarului". O alterare a structurii geneticii umane. Nu doar o “vizita”, ci o “rezidenta permanenta.” 

Articolul cere si o parere de la dr. David Baltimore (celebru laureat al premiului Nobel pentru Medicina): 
“Totusi, dr. Baltimore prezice ca unii oameni vor fi circumspecti referitor la o strategie de vaccinare care inseamna alterarea propriului ADN, chiar daca asta ar preveni o potentiala boala fatala.

Da, unii oameni pot fi circumspecti. Mai ales daca au 2 sau 3 neuroni care functioneaza. 

Spre acest punct s-a indreptat vaccinarea inca de la aparitie si intr-acolo se indreapta si in viitor: restructurarea ADN-ului uman, in conditii suficient de intamplatoare incat sa fie eliminate orice fel de pronosticuri fiabile despre consecintele acestor actiuni. 

Iar statul California tocmai si-a pus stampila de aprobare pentru modificarea genetica, facand vaccinarea un act obligatoriu. 

Multumim, domnule guvernator Brown! Veti ramane in istorie pentru aceasta decizie. 

De un lucru puteti fi siguri: daca miscarea de opozitie nu creeaza un val de revolta imensa, intreaga rasa umana a fost, este si va ramane subiectul unui vast, secular experiment genetic.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[1] Ceea ce prezinta cercetatorii pe post de "virusuri" sunt in realitate proteine straine, fragmente de ADN strain cultivate in laborator, deci in final tot contaminare genetica.
Pentru mai multe clarificari despre ce se intampla in laborator cand se pretinde ca s-ar lucra cu "virusuri", vezi aici-link

3 comentarii: