duminică, 27 septembrie 2015

Razboiul medicilor scriitori de retete impotriva medicilor holistici

Autorul cartii "Cardiologul paleo, Metoda naturala de a mentine sanatatea inimii" relateaza mai jos de ce un medic pediatru s-a opus unui eveniment de lansare de carte: "Pana la urma, eu militez pentru sanatate, el practica intr-o lume bolnava."

Articolul original: link-aici.  

Autor: Dr. Jack Wolfson

Pentru toti pediatrii din lume:
"Va rog aratati-mi studiul care a demonstrat ca 69 de doze in 16 vaccinuri
nu cauzeaza cancer, boli autoimune si tulburari neurologice."
- Dr. Jack Wolfson -


     Dupa ianuarie 2015, cand facusem comentarii despre sanatatea copiilor nostri, unul dintre primii care m-au criticat a fost un doctor pediatru. Nu e o surpriza ca tocmai unul care isi petrece cariera profesionala injectand chimicale in organismul copiilor nu este de acord cu punctul meu de vedere. In fond si la urma urmei, eu promovez sanatatea in timp ce el isi practica meseria intr-o lume de boala.

     Iata cateva date concrete (in medie) despre copiii care vin la un cabinet pediatric:

  1. 1 copil din 68 are tulburari din spectrul autist.
  2. 1 din 6 copii are o dizabilitate in dezvoltare.
  3. 1 din 12 copii are astm bronsic (238 de decese in 2013).
  4. Sute de copii mor de cancer [mai bine zis, de la "tratamentul" ucigator cu citostatice - n.m.].
  5. 200.000 de copii au diabet juvenil.
  6. 700.000 de copii primesc tuburi in urechi in fiecare an.
  7. 25% din copii sunt supraponderali sau obezi
  8. 200.000 de copii sunt supusi operatiilor de extirpare a amigdalelor in fiecare an. 

     Copiii mei au fost alaptati pana dupa ce au implinit 3 ani. Nu au luat niciodata vreun antibiotic sau alt medicament, nici macar din cele care se dau fara reteta. Ei mananca doar mancare bio si invata care sunt metodele de a ramane sanatosi. Noi, parintii, i-am invatat sa fie propriii stapani ai corpului lor si ai mediului in care traiesc. Cei mai multi parinti considera ca ai lor copii sunt speciali, deci si noi suntem la fel.

     Ei bine, acest pediatru sta in cabinetul lui si toata ziua scrie retete si vaccineaza dupa o schema de vaccinare ale carei beneficii nu au fost testate niciodata, in timp ce bagatelizeaza orice fel de efecte secundare [de fapt, efecte principale - n.m.] pe care le-ar putea cauza aceste otravuri. Trist este faptul ca nu mai accepta in cabinetul sau copiii ai caror parinti s-au informat despre pericolele vaccinarii. Vestea cea buna este ca toti acesti copii nevaccinati sunt sanatosi si nu au nevoie de serviciile acestui pediatru (sau al altor pediatri ca el). 

     Exista un medicament pentru fiecare copil consultat de acest pediatru: unul pentru ADHS, unul pentru GERD [reflux gastroesofagian - n.m.] si orice alt acronim inventat de amicii lui din cartelul farma. Zeci de denumiri de antibiotice ii populeaza creierul si sunt apoi inghitite de bietii copilasi. Oh, atat de multe alergii si atat de putin timp pentru a completa toate retetele! Cabinetul lui este plin de copii bolnavi si parinti care vor solutia imediata, ca sa se poata intoarce la munca, la un somn linistit si la viata lor sociala. Are copilul febra? Bagati rapid un Tylenol care face ravagii, ce mai conteaza ca febra este o manifestare benefica a organismului? [in Romania se da paracetamol, Panadol, Nurofen - aceleasi efecte dezastruoase - n.m.]. Are copilul o eruptie? Bagati rapid un Benadryl. Are copilul convulsii dupa un vaccin? Ah, e doar o coincidenta.

     Categoric, exista si specialisti in domeniul pediatric care pot salva vieti. Acest doctor nu este unul dintre ei. El este doar un scriitor de retete, un dealer de pastile. Pe el nu-l intereseaza sa afle cauza imbolnavirilor. [...] Precis neaga si beneficiile alimentelor bio si probabil considera ca pesticidele, alimentele modificate genetic si fertilizatorii sintetici nu reprezinta vreun pericol pentru copii. El este o variatiune a tipului de doctor-scriitor de retete care categoric adora cadourile pe care le incaseaza de la agentii farma.

     Acest doctor ar trebui sa fie speriat. Tot mai multi parinti se informeaza independent si constientizeaza ca un copil alaptat, nascut acasa si neinjectat cu otravuri nu va avea nevoie niciodata de el! El ii primeste in vizita pe bolnavi, noi ne ocupam de sanatate.

     Parintii ar trebui sa fie foarte atenti, fiindca acest doctor este cunoscut pentru faptul ca implica Protectia Copilului impotriva parintilor care au alte puncte de vedere decat el despre ceea ce inseamna sanatatea. El obisnuieste sa reclame la Colegiul Medicilor pe toti ceilalti medici care nu ii impartasesc opiniile.

     Ultima "scamatorie" a acestui "politist medical" este apelul la firma Whole Foods pentru a sabota promovarea cartii mele, "Cardiologul paleo, Metoda naturala de a mentine sanatatea inimii". Numai ca in cartea mea sunt descrise exact principiile pe care le sustine si firma Whole Foods. Ei vand alimente bio, produse naturale si multe vitamine. Ceea ce pentru acest doctor este "sarlatanie", pentru Whole Foods este sanatate.

     Credeti ca acest dealer de medicamente cu diploma de doctor le recomanda pacientilor sai sa-si faca cumparaturile la magazine bio precum Whole Foods, Sprouts sau Natural Grocers? Eventual de la piete locale? Nu, el este mult prea ocupat sa troleze pe net ca sa discrediteze site-uri care sustin libertatea deciziilor medicale si remediile naturale, este prea ocupat sa hartuiasca doctori ca mine, care au convingerea ca niciun copil nu are nevoie de exemplu de vaccinul impotriva varicelei si niciun nou-nascut nu are nevoie de vaccinul antihepatitic B.

     Acest doctor incearca sa ne impiedice in a crea o lume sanatoasa pentru copiii nostri. Nu va reusi.

____________________________

Surse:

1) CDC.gov
4) Best Pract Res Clin Endocrinol Metab. 2015 Jun;29(3):327-38.

3 comentarii:

  1. Buna Feli,

    suntem parinti unei fetite minunate care in curand va implini 1 an. Am decis sa nu fie vaccinata, totul este in regula si asa va ramane. Recent, am sesizat un interes agresiv al Ministerului Sanatatii cu privire la introducerea obligativitatii vaccinarii, alimentat si inflamat de majoritatea mass media. Intamplator(sau nu) momentul ales este unul legitim, pe fondul isteriei provocate de cele doua cazuri recente de polio din Ucraina. Tot intamplator am dat peste un document oficial alflat pe site-ul Centrului European pt. Controlul si Preventia bolilor care trateaza pe larg cazul din Ucraina. Daca am inteles corect, infectia celor doi copii a fost provocata de UN VIRUS MUTANT DIN VACCINUL ANTIPOLIO - ceea ce este scandalos. Consider ca este o informatie utila mai ales pentru cei care au ales sa-si apere drepturile in fata unui sistem medical bolnav si corupt.
    http://ecdc.europa.eu/en/publications/_layouts/forms/Publication_DispForm.aspx?List={4F55AD51-4AED-4D32-B960-AF70113DBB90}&ID=1358

    Cele bune,
    Ada, Manu si Bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru fetita minunata si nevaccinata! Este o norocoasa cu asemenea parinti!
      Multumesc mult pentru link, si pe site-ul OMS se pot citi aceleasi informatii, cum ca cele doua cazuri ar fi fost cauzate de un virus derivat din vaccin.
      Deci si pentru cei care inca mai cred in virusuri si in "protectia" prin vaccinuri ar trebui sa fie clar ca de la vaccin li s-a tras. Dar nu, consensul autoritatilor suna asa: "v-a lovit virusul vaccinal? solutia este: si mai multe vaccinuri".
      La Romanika la TV s-a aberat la greu, ca virusul ar fi parcurs 24 de mutatii (Olsavszky), iti sta mintea in loc cand auzi atatea tampenii, eu ma tot minunez cum de gloata inghite galustile astea fara sa-si clinteasca vreun neuron...

      Ștergere
  2. Da, inca un doctor cinstit, cum putini mai sunt astazi! Iti multumim si eu cu familia mea sanatoasa pentru toata munca si dedicatia ta! Rasplata vine din toate inimile noastre, cei care gasim atatea si atatea informatii folositoare pe blogul tau!

    RăspundețiȘtergere