joi, 22 octombrie 2015

Vaccinurile antigripale si fictivul virus de influenza

ATENTIE!! Articolul contine imagini care va pot soca!

     A reinceput sezonul propagandei la vaccinurile antigripale! Sa ne imunizam si noi cu o gura de realitate!

     In mass media a circulat prin 2012 un zvon, cum ca cercetatorii ar fi reusit sa cultive un nou virus de influenza, extrem de contagios si fatal, dintr-o incrucisare intre virusul gripei aviare cu cel al gripei porcine. Ei, si pentru ca nu cumva teroristii islamisti (haha) sa cloneze acest virus si sa infecteze Europa de Vest cu el, guvernul american i-a sfatuit pe cercetatori sa nu publice nicaieri rezultatele cercetarilor (!).

     Exista aici o sansa imensa de a expune public ceea ce se ascunde in spatele unor asemenea actiuni, dar si un risc imens daca oamenii incep sa creada aceste idei si se creeaza panica, iar populatia incepe sa accepte "tratamentul" cu Tamiflu (un medicament care duce la sufocare prin impiedicarea coagularii).

     Biologul Stefan Lanka explica in acest articol in mod concret ce anume fac cercetatorii atunci cand sustin ca afirmatiile lor sunt argumentate prin experimente pe animale.




     "Organismul uman reactioneaza diferit de cel animal. Din cauza faptului ca animalele sunt stresate in timpul acestor teste, rezultatele pot varia si pot fi interpretate cu dificultate - tratamentele rareori sunt valabile si pentru oameni. Astfel, nu doar viata animalului, dar si banii si timpul sunt risipite."
[Sursa: Netestate pe animale]

     Vom lua ca exemplu o publicatie din 2012 despre aceasta tema, intitulata Eurasian-Origin Gene Segments Contribute to the Transmissibility, Aerosol Release and Morphology of the 2009 Pandemic H1N1 Influenza Virus.

     In aceasta publicatie, dr. Seema S. Lakdawala si colegii sai de la Institutul american pentru alergii si boli infectioase din Bethesda sustin ca ar fi descoperit zestrea genetica prin care H1N1 ar deveni "virus pandemic".

     De obicei, pentru experimentele obisnuite se folosesc maimute. Va rog sa examinati cu atentie fotografia de mai jos, ca sa retineti CUM se face "stiinta"! OK?




     Ca modele pe post de surogate de oameni, in publicatia discutata aici s-au folosit dihori. Daca va intereseaza CE se intampla cu dihorii folositi la experimente si nu aveti stomac sensibil, link-aici.

Experimentele pe animale

     In aceste experimente, dihorii sunt imobilizati exact ca si maimuta de mai sus, intr-o cabina cu presiune scazuta, dupa ce li s-au implantat in corp diversi electrozi. Printr-un tub introdus prin nas, dihorilor li se picura incet -direct prin trahee in plamani- diverse lichide. Lichidele provin din culturi celulare care au fost in contact cu sputa obtinuta de la un animal despre care s-a sustinut ca ar fi fost infectat cu H1N1.

     In functie de ritmul si viteza picurarii si in functie de compozitia solutiei folosite, traheea si plamanii se inflameaza, iar animalele mor mai rapid sau mai incet. In functie de modul cum se inflameaza traheea si plamanii, in functie de care organ este afectat primul, in functie de celelalte simptome cu care mor animalele, se pretinde identificarea a diverse tipuri de virusuri.

     Desi un "virus de influenza" nu a fost niciodata izolat sau fotografiat in organismul vreunui om sau animal, iar virusurile sunt "considerate in consens" ca fiind existente (multi cercetatori pretind o descoperire indirecta a unei componente a unui "virus", iar toate aceste pretentii indirecte la un loc ar rezulta intr-un model de virus), pana in ziua de astazi singura "dovada" asa-zis stiintifica pentru existenta SI periculozitatea unui "virus" este suferinta si moartea cobailor.

     In toata literatura stiintifica internationala, nu exista nicio dovada ca macar un singur virus -ca de pilda "virusul de influenza"- a fost vazut vreodata intr-un organism de om sau de animal, daramite izolat, fotografiat si analizat. Virusurile sunt considerate in consens a fi existente deoarece cercetatorii pretind ca structurile cu care lucreaza ei in laboratoare ar fi componente/particule virale, fara insa ca vreodata sa fi fost izolat si caracterizat biochimic un intreg virus, pentru ca ulterior acele particule sa-i fie atribuite in mod stiintific. Foarte multi cercetatori fac asemenea afirmatii, sustinand ca suma pretentiilor lor ar reprezenta modelul intregului virus.

Experimentele de control    

     Pentru a avea voie sa publice rezultate care sa merite calificativul "stiintifice", Codul de etica si de bune practici in cercetarea stiintifica si regulile publicatiilor de specialitate precizeaza ca cercetatorii trebuie sa efectueze si sa documenteze experimente de control care sa excluda orice eroare stiintifica.

     Asemenea experimente de control NU EXISTA in intregul domeniu al ipotezelor bolilor infectioase, ceea ce este intotdeauna un indiciu de frauda. In toate celelalte domenii, nicio lucrare stiintifica nu este acceptata spre publicare daca nu au fost efectuate si publicate experimente de control!!

     Intr-un experiment de control ar trebui folosite aceleasi lichide/fluide, dar care sa fie considerate "neinfectate", pentru a demonstra ca efectele experimentului nu provin cumva de la introducerea cateterului in nasul animalelor si de la picurarea de lichide in plamanii cobailor. In realitate, vor aparea exact aceleasi simptome de "influenza" si atunci cand se va picura apa distilata in plamanii animalelor. Puteti testa pe voi acest lucru sau sa rugati un cercetator sa demonstreze contrariul!

     Bun... deci in organismul dihorului maltratat de experiment se vor inflama atat traheea cat si plamanul afectat. Bietul animal incearca din rasputeri sa elimine prin tuse lichidul, iar dupa o anumita durata a picurarii, respectiv de la o masa prea mare de lichid introdus in plaman nu va mai reusi sa elimine. Intrat in crampele mortii, animalul incepe sa tuseasca niste cantitati tot mai mari de lichid si de sange, despre care se pretinde ca acolo s-ar gasi virusul, multiplicat in numar mare. Evident, tusea este declarata ca fiind un simptom declansat tot de virus.

     In loc sa se ia lichidul expectorat si din el sa fie izolat, purificat, fotografiat si caracterizat biochimic virusul, din acea sputa se extrag (atentie!!) numai proteine si "sablonul" lor de ARN si se pretinde (fara nicio demonstratie stiintifica!!!) ca acele structuri ar proveni de la virusuri si de aceea ar fi acolo prezente virusurile. In filme sau la sedinte foto, laborantii poarta echipament de protectie si masti, dar in absenta echipelor de filmare, nimeni nu poarta asa ceva cand se fac experimentele descrise mai sus :-)

Mai doriti niste imagini cu animalele folosite pe post de cobai in stiinta? Haideti, nu va sfiiti, uitati-va cum se face stiinta si intrebati-va ce fel de "oameni" sunt cei care pot face asa ceva!

Fotografiile sunt luate de pe site-ul MEDICILOR germani impotriva experimentelor pe animale.




Maimuta cu electrozi infipti in capul fixat.
Foto: AESOP Project


Sursa: http://www.letlive.org.il/eng/
 

Maimuta cu electrozi implantati.
Foto: PeTA

Acum, mai departe despre asa-zisul "virus" de influenza.

Doua proteine absolut normale

     Ce ni se prezinta pe post de "particule ale virusului de influenza"? Doua proteine care joaca un rol central in organismul fiecarui om si fiecarui animal. Prima proteina este o enzima cu numele neuraminidaza, care aprovizioneaza celulele cu electricitate prin descompunerea acidului sialic. Intrucat eritrocitele  incarcate negativ se resping reciproc si nu se aglutineaza (nu se alipesc intre ele), sangele ramane lichid.

     Ei bine, medicamentul Tamiflu - prescris cu veselie ca "tratament" impotriva gripei - inhiba in mod specific exact aceasta enzima (neuraminidaza), ceea ce duce la ingrosarea sangelui si in final la asfixiere!

     Cea de-a doua enzima care ne este vanduta drept particula virala a virusului de influenza este proteina matriceala, atat de necesara in crearea si descompunerea de celule si tesuturi. Este evident ca prin inflamarea si distrugerea tesuturilor in timpul experimentelor de laborator, aceste proteine matriceale vor fi produse automat in numar mai mare, pentru a compensa pierderile. Ele nu sunt decat incercarea organismului de a restabili starea de sanatate.

     Cei mai multi cercetatori stiu prea bine aceste lucruri, ca dovada ca niciodata nu furnizeaza o publicatie concreta in care sa fi fost facuta demonstratia stiintifica a existentei vreunui virus, desi intern, pentru cariera, o participare la astfel de publicatii este garantia statutului lor profesional si a salariului incasat.   
        
~~~~~~~~~~~~~~~
Sursa: Dr. Stefan Lanka, revista Wissenschafftplus.de, 2012

* * * * *

     Da, dragii mei... a (re)inceput deci sezonul de propaganda la vaccinarea antigripala, deci va invitam sa va imunizati impotriva minciunilor, revazand documentarul realizat in colaborare cu Lion Mentor Association:

Vaccinezi sau rationezi?




     Nu va lasati manipulati prin frica! Va doresc o toamna senina, sanatoasa si cu liniste sufleteasca!

2 comentarii:

  1. Apropo de "virusuri", ce parere ai totusi despre asa-zisul "virus letal" care e acum noul subiect de stiri senzatonale - Zika? Eu tocmai am terminat de postat (mai bine zis de tradus) ceva pe tema asta și concluzia mea este ca adevaratele cauze ale copiilor nascuti cu microcefaliei sunt mult mai diverse - pesticide, tantari GMO, vaccinuri in sarcina si chiar spray-uri toxice, dar cum niste corporatii gigantice sunt amestecate in aceasta problma, normal ca s-a gasit un vinovat, acest "virus". Din punctul meu de vedere, o altă epidemie fabricata pentru a produce panica. Tu ce crezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit articolul tau si traducerea, ai reusit sa captezi totul exact asa cum este. Musamalizare la greu!
      VAI de-amarul si de viata acelor familii distruse!!
      Multumesc ca m-ai scutit de un efort de a mai traduce si eu. O sa sharuiesc articolul tau!

      Ștergere