joi, 12 noiembrie 2015

10 idei de cadou de Craciun pentru vaccinistul din viata ta

Sa mai si radem, cu un articol tradus si adaptat de pe un blog.

Sa radem amar, ce-i drept, dar sa si radem. Caci altfel prostia e contagioasa, creeaza epidemii de ignoranta, iar copiii otraviti cu vaccinuri vor fi tot mai multi!

Sursa: aici-link

Dupa ce am citit de acea mama a carei familie a pus niste flyere cu "Vaccinurile nu cauzeaza autism" in sacosa de Halloween a copilului ei, am zis sa luam si noi o masura de preventie si sa va dam niste sugestii despre ce le-ati putea oferi cadou de Craciun acelor vaccinisti isterici care se tot amesteca peste deciziile voastre de parinti. Lista poate fi adaptata la orice sarbatoare, deci nu va simtiti constransi de folosirea cuvantului "Craciun".

 
  1. Un test rapid pentru "infectia" cu pertussis, intrucat nici macar in teoria vaccinista vaccinurile si rapelurile de DTaP nu previn tusea convulsiva. Vaccinistii au nevoie urgenta de acest test, in mintea lor imbibata de frica orice raceala banala se poate transforma intr-o tuse convulsiva fatala, cu vaccin sau fara, e totuna.

  2. Un voucher pentru Tamiflu. Daca e atat de prost incat sa-si faca vaccinul antigripal, atunci merge si niste Tamiflu, sa fie masa bogata si vaccinistul sa se simta in siguranta.

  3. O carte interesanta despre istoria Premiului Nobel, sa citeasca la pagina 245 unde autorul analizeaza premiul acordat lui Charles Richet in 1913 pentru descoperirea anafilaxiei. Citam: “Prima doza de vaccin poate salva, dar a doua doza poate soca sistemul si poate cauza decesul acestuia.”  Aur curat de Craciun o asemenea lectura, pe bune.

  4. Niste ochelari de cal. Viata e mult mai usoara cu ei, nu-i asa? Nu mai e nevoie sa se uite in stanga si in dreapta; ei merg oricum inainte, orbeste, unde merge toata turma. Ochelarii ii ajuta sa nu cumva sa se lase distrasi de numarul crescand de copii autisti, copii cu boli autoimune, copii paralizati de la vaccin etc.


  5. Stilou-injector de epinefrina. Cand avem 8% din copii care sunt alergici la alimente, vaccinistul risca mult ca tocmai copilul lui sa fie unul din cei 13 copii care vor dezvolta alergii la ingredientele proteice din vaccinuri (oua, soia, lapte, vita, porc, insecte, maimute, pentru cei care mananca maimute) sau orice alte proteine care dau reactii incrucisate la vaccin. Oare toti copiii vaccinati si paravaccinati si alergici la multe substante sunt vulnerabili si risca soc anafilactic mortal? Cine poate sti? Trebuie sa ajungi in pragul mortii ca sa afli asa ceva. De aceea, pentru vaccinist, un stilou-injector de epinefrina este unealta necesara pentru a salva o viata atunci cand un copil consuma din greseala alimente obisnuite, de zi cu zi.

  6. Un test de masurat glucoza din sange. De ce? Pai, 11,6% din populatia Romaniei are diabet. In decursul a doi ani, se observa o crestere a prevalentei diabetului zaharat cu aproape 4%. In prezent, România este a doua tara din Europa, dupa Turcia, in ceea ce priveste prevalenta diabetului zaharat. Deci, romanii sunt din nou fruncea! In SUA, 10% au diabet, iar dintre acestia 10% au diabet tip 1, adica diabet juvenil, ca atare 1 copil din 100 are sanse mari sa dezvolte diabet juvenil. In Romania riscul este si mai mare. Incidenta diabetului de tip 1 care a explodat statistic coincide cu aparitia vaccinului ROR in 1963. Dar vaccinistii sa stea fara grija, este doar o noua patologie epidemica numita tulburare coincidentala.



    Incidenta diabetului la copii sub 10 ani
    in Norvegia, 1925–1995. Data from refs. 18,3336.

  7. Un program de economii la retetele Depakote. Pana la urma, a devenit perfect normal sa-ti vezi copilul cu convulsii din senin, nu-i asa? Ma depaseste faptul ca CDC-ul admite ca vaccinul ROR combinat cu cel antivaricela dubleaza rata convulsiilor. Pe vaccinist oricum il lasa rece, asa ca pentru el un medicament antiepileptic de mare tonaj precum Depakote este numai bun de pus in sosetele lui Mos Craciun.

  8. Un inhalator adorabil sub forma de dinozaur. Combinat cu Albuterol/Salbutamol si alti steroizi, e bine de avut la indemana nu numai pentru atacurile astmatice ale copilului vaccinat, dar si pentru orice fel de simptome respiratorii de care nimeni nu auzise pana la introducerea vaccinurilor multivalente.

  9. Un costum full-body de impachetat copiii cu eczeme si neurodermita, pentru a-i impiedica pe bebelusi sa-si smulga pielea de pe ei in somn din cauza mancarimii. Haideti sa ignoram faptul ca in 1994 toti cei cu eczeme erau scutiti definitiv de vaccinul antipertussis in Rusia; haideti mai bine sa sarbatorim impreuna cu vaccinistul nostru noua normalitate: o rata de incidenta a eczemelor la copii de 10%. Pe costum se lipesc niste acadele colorate si totul se cheama "pijamaluta de Craciun a copilului vaccinat".

  10. O parasuta. Cand vaccinistul se prabuseste de pe stanca alaturi de ceilalti lemmings, o sa se bucure ca cineva s-a gandit sa-i daruiasca o parasuta uzata, ca sa-i atenueze caderea. Chiar daca parasuta are gauri, pentru vaccinist asta nu conteaza, se va asorta la logica lui..

Sper ca ati inteles ca este vorba de o satira. Desi... pe vaccinisti nimic nu-i mai trezeste!

Multa sanatate si intelepciune va doresc! Si un sezon de sarbatori cat mai linistit si armonios, fara frica si manipulare!

14 comentarii:

  1. Hai ca m-ai facut sa rad. Sunt inconjurata DOAR de vaccinisti si cadou de Craciun va fi articolul asta insusi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar aveam nevoie sa mai si radem de aceasta situatie cu vaccinurile! ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer nu este nimic de glumit. Decizia de a nu imi vaccina copilul a fost cea mai grea din viata mea, mai usor mam decis sa ma casatoresc si sa fac copii

    RăspundețiȘtergere
  4. este criminal articolul !!!! Îmi place la nebunie. eu rad ca nici prin gând nu mi-a trecut sa îmi vaccinez copilul dar la ce reacții au vaccinistii când le zic ca bebele le e în pericol... Mai bine de atât nici nu le puteai spune, Feli.
    deși îmi e frica sa le dau articolul deoarece sigur voi fi exclusa iremediabil din viața lor :))) nu e de joaca dacă vrei sa trezești constiinte de părinți

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi se pare mai mult "de plans".
    Trist.

    RăspundețiȘtergere
  6. Amuzant! Noi nu avem vaccinisti, cum ii numesti , asa de incrancenati prin preajma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cea mai trista poveste pe care am auzit-o : http://vactruth.com/2015/09/24/hollys-law/
    Dupa ce ca pediatrul a ucis-o pur si simplu, continuand sa o vaccineze desi vedea clar reactiile ei, parintii au primit sugestia sa-i doneze organele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna feli. In primul rând vreau sa iti Multumesc pentru toate articolele interesante pe care le-am citit pe blogul tau. As avea o întrebare. Prietenul meu este alergic la arahide( sau cel putin asa susțin medicii) si exista riscu ca atunci cand le mananca sa faca șoc anafilactic. Care ar fi cu adevarat cauza?(medicii nu aveau nici un raspuns si se bajbaiau cand le puneam aceasta intrebare) si ar exista un posibil tratament? Deja devine frustrant sa mergem tot timpul cu epi-Pen-ul dupa noi si sa ne fie frica sa mancam la anumite restaurante de teama ca ar putea intra in soc. Medicii susțin ca nu ar exista tratament...dar tot aceeasi medici susțin ca nu exista tratament si pentru alte boli...care s-au dovedit a fi "vindecările" fara medicamente sau otrăvuri. Multumesc pentru tot ceea ce faci. Multa sănătate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Sunt cam multe necunoscute in ecuatie. Pe ce baza sustin medicii ca prietenul tau ar fi alergic la arahide? A mancat vreodata? A avut vreodata vreo reactie? Are vreo amintire legata de arahide?

      Ștergere
    2. A mancat cand a fost foarte mic ciocolata Snickers. Si i-au iesit niste "bube" pe corp. A fost dus la spital unde i-au fost administrate perfuzii si i s-au facit analize( asta isi amintește el). De atunci nu a mai mancat pentru ca i-au fost interzise de catre părinți si cand a devenit matur știa ca nu poate mânca. Pana acum nu am avut ghinionul de a avea un soc anafilactic ( nu stiu cum se comporta exact si nici mu as vrea sa stiu) dar peste tot unde mergem avem grija ce comandam si in țările străine avem imprimată o foaie in limba respectiva in care ii atenționam pe cei de la restaurant ca mâncarea sa nu conțină arahide. Care eate cauza si cum se manifesta acest soc anafilactic? Multumesc.

      Ștergere
    3. Ce fel de "bube" i-au iesit?
      Ce analize i s-au facut?
      Daca atunci i-au iesit doar "bube", cum s-a ajuns la frica de soc anafilactic?
      Din lantul asta de frici lipsesc prea multe detalii: de ce a reactionat la ciocolata cu "bube", daca "bubele" erau din derma sau epiderma (sunt conflicte diferite), cat de traumatizat a fost de sederea in spital (perfuzii, analize), de ce i s-au facut perfuzii din cauza unor "bube"... cam multe necunoscute, doar prietenul tau poate descifra enigma.
      Eu va recomand cu drag sa va uitati impreuna la documentarul "Cele 5 legi biologice ale naturii", acolo se explica inclusiv "alergiile".
      https://www.youtube.com/watch?v=24c5XWtxiKM

      Ștergere
    4. Nu mai retine detaliile acestea. Întâmplările au fost la o vârsta foarte frageda iar acuma are 26 de ani. Povestea o stie mai mult din spusele parinților decat din amintiri propii. Nu stie ce teste i s-au facut dar bănuim ca de alergii. Au trecut mai mult de 20 de ani de la eveniment. Am sa ne uitam la documentar. Mulțumim pentru el. Multa sănătate.

      Ștergere