marți, 9 decembrie 2014

Boli infectioase cauzate de microbi - un basm modern

Boli infectioase cauzate de microbi - un basm modern

Autor: Prof. Dr. med. Dr. Dr. Karl J. Probst




Motto:
Nimeni nu este mai sclav decat cel care se considera liber fara a fi liber.
(Goethe: Maxime si Reflexii)
„Atunci am vazut ca pentru cei mai multi stiinta este doar ceva din care traiesc,
si aceia vor idealizeaza si erorile daca isi pot duce existenta pe baza lor“.
(Eckermann: Conversatii cu Goethe) 
  
   Exista in istorie evenimente care modifica intreaga evolutie a omenirii. O astfel de data este 23 martie 1883. In acea zi a inceput declinul artei medicale. In acea zi, Robert Koch a tinut celebrul lui discurs in fata Societatii de Fiziologie din Berlin, unde a prezentat "agentul patogen al tuberculozei". Cu acest discurs, Koch a cimentat "teoria bolilor infectioase cauzate de microbi", postulata de Louis Pasteur. Chiar daca Pasteur in acea perioada avea deja indoieli cu privire la propria lui teorie a germenilor, experimentele lui Koch au cimentat conceptia aparitiei bolilor printr-un atac din exterior al bacteriilor. Industria chimica a identificat imediat potentialul fantastic oferit de aceasta conceptie despre aparitia bolilor, caci daca un microb exterior ar fi fost cauza bolilor, atunci in mod logic ar fi fost posibil sa se combata boala printr-un medicament care sa atace acel "agent patogen". Incepuse era industriei farmaceutice.

Patologie umorala si patologie celulara

   
Pentru a intelege cu adevarat ce s-a intamplat in acel martie al anului 1883, trebuie sa recapitulam istoria medicinei. Deja in Evul Mediu se conturasera doua teorii diametral opuse in ce priveste aparitia bolilor: pe de o parte reprezentantii teoriei umorilor, care sustineau ca boala apare din cauza unui mediu interior vatamat (patologia umorala); pe de alta parte, reprezentantii teoriei care afirma ca boala ar aparea datorita unor "demoni" sau in orice caz a unor influente exterioare (patologia celulara). Discursul memorabil al lui Robert Koch a cimentat schimbarea de macaz in favoarea patologiei celulare.

   Cu toate acestea, insusi Pasteur si, dupa el, nenumarati alti cercetatori au descoperit ca microbii sunt entitati in continua schimbare. Realitatea transformarii microbilor, denumita si pleomorfism, reduce ad absurdum teoria germenilor formulata de Pasteur. Chiar si Pasteur, care inainte afirmase ca omul ar fi un "teren aseptic" si complet lipsit de microbi (!), nu a mai putut nega ca observase cum microbii sunt absolut linistiti in mediul lor, pana cand in organism intervin anumite modificari care ii silesc sa actioneze si sa devina "virulenti" (respectiv sa-si activele functiile metabolice). Intre timp se stie deja ca nu exista nicio forma de bacterie statica, ci ca bacteriile (ca si celulele corpului nostru) se modifica permanent, in functie de mediul inconjurator. Epigenetica este stiinta care a demonstrat deja aceasta realitate ce nu mai poate fi negata. Prin modificari ale mediului, se poate modifica in conditii de laborator gradul de "virulenta" bacteriilor [cand bacteriile primesc hrana, adica celule vatamate, si se afla in mediu anaerob (lipsit de oxigen), ele se inmultesc pentru a reusi sa digere tesuturile moarte - n.m.]. Toate aceste observatii ale stiintei contrazic in mod clar teoria "invaziei" prin germeni sustinuta de Pasteur si Koch.

Pleomorfismul

   
Intre timp, o multime de ramuri ale asa-zisei "medicine alternative" se bazeaza pe aceasta perspectiva diferita asupra sanatatii si bolii, care rezulta din pleomorfismul microbilor. Evident, de cealalta parte se afla industria chimica si miliardele ei, care face profituri uriase cu o perspectiva gresita asupra sanatatii si bolii, astfel incat pana in ziua de astazi se reprima si se trece sub tacere adevarul despre aparitia bolilor si despre mentinerea sanatatii. In plus, oamenilor le-a fost dintotdeauna neplacut sa-si asume raspunderea pentru propria viata si sanatate. De aceea au preferat sa acuze "demoni", "spirite rele" sau alte influente magice pentru aparitia bolilor. Odata cu Pasteur si Koch, gandirea magica sub forma existentei bacteriilor si-a gasit o suprafata de proiectie pentru a externaliza cauzele bolilor si a le pune eticheta unui atac din exterior.   

Decaderea medicinei

   
Prin descoperirile lui Koch se furnizase in sfarsit dovada "stiintifica" a ideii ca nu omul ar fi raspunzator de boala sa, ci un destin sau un ghinion. Cu alte cuvinte, nu faptul ca zilnic incalcam legile naturii ne-ar imbolnavi, ci niste "germeni patogeni". Ei, iar daca individul nu are nicio treaba cu boala care-l loveste, atunci se putea avea o constiinta curata cand se pasa raspunderea unor "specialisti" care pretindeau ca stiu cum se combate boala. Oamenii reusisera sa paseze in sfarsit raspunderea pentru propria viata in mana unor experti, care astfel ii gestioneaza si pana la urma ii si violeaza. Abia pe baza acestei conceptii gresite a unor asa-zise cauze din exterior ale bolilor s-a putut dezvolta industria bolii, care ulterior a proliferat ea insasi ca un cancer. Acest cancer a devenit intre timp mai mare decat industria armamentului si a automobilelor. Doctorii au devenit medici. Arta vindecarii a devenit tehnica medicala.

Mituri moderne

   
Aceasta dogma a cauzelor exterioare ale bolilor, proiectata in creierele oamenilor de catre fortele cu interese comerciale puternice, a avut si alte consecinte dezastruoase: 

1. Conceptia gresita de "contagiozitate" (teoria infectiei) 

   Pe aceasta baza complet gresita a aparut un adevarat cult al igienei, care intre timp a inceput sa se prabuseasca in sine insusi, avand in vedere ca tot mai multe studii au demonstrat ca dispozitia la boli devine mai puternica tocmai printr-o igiena exagerata, deoarece astfel ne paralizam sau ne canalizam gresit propriul microbiom care ne tine in viata. Prin antibioticele administrate permanent in ziua de azi, microbii sunt supusi unei presiune enorme de a se adapta, astfel incat intre timp multi microbi au devenit adevarati artisti ai supravietuirii, dezvoltand rezistenta la toate antibioticele si siretlicurile chimice ale medicinei si astfel riscand sa devina o reala amenintare pentru pacientii cu o sanatate subreda si un sistem limfatic perturbat.

2. Conceptia gresita a "vindecarii" din exterior

   Este vorba de conceptia complet gresita ca ar exista vreo actiune exterioara sau vreo substanta exterioara care ar putea activa vreo vindecare in interiorul organismului. In mod special credinta absurda in medicamente este deja bine fixata in creierul majoritatii oamenilor - mai precis ea este programata inca din frageda copilarie in mintea oamenilor de catre partile interesate. Ei bine, si aceasta halucinatie incepe sa-si arate consecintele. Cele mai recente studii demonstreaza fara putinta de tagada ca pe locul patru in lista de cauze ale mortalitatii se afla efectele adverse ale medicamentelor. Se aplica tot mai mult zicala: "Operatia reusita - pacientul mort".

3. Paranoia vaccinarii

   Iluzia protectiei prin vaccinuri este tot o consecinta a conceptiei eronate despre bolile care vin sa ne atace din afara. In realitate, bacteriile, ciupercile si "virusurile" (daca exista) sunt consecintele si nu cauza bolilor. Microbii au sarcini importante in procesul vindecarii, ele dezintegreaza tesuturile vatamate din cauza unui mod de viata si de alimentare gresit, astfel contribuind la eliberarea organismului de toxine.

   Castelul de carti numit vaccinare, care a adus industriei farmaceutice si medicilor castiguri incredibile, ameninta si el sa se prabuseasca. In SUA exista in prezent tot mai multi copii si adulti schiloditi pe viata de vaccinuri, asa a luat nastere fondul de compensare a vatamarilor postvaccinale. Guvernul american are si el castiguri enorme de pe urma vaccinurilor. Au fost acumulati deja 3,5 miliarde de dolari din impozitele pe vaccinuri, suma care este "parcata" in fondul de compensare a vatamarilor postvaccinale.  Acest fond a fost creat in 1988, iar banii care sunt varsati in acel fond vin de la un impozit indirect in valoare de $0,75 care a fost recomandat de CDC. Cu alte cuvinte, tot consumatorii platesc in acest fond, nu producatorii de vaccinuri!!

Ce este boala?

   Cea mai importanta mostenire a marilor doctori ai trecutului este efortul lor de a explica neobosit ca omul este singurul raspunzator pentru propria lui sanatate; prin modul de viata si de alimentare, omul singur decide cum functioneaza propriul lui organism la nivel celular. Prin cercetarile profesorului Béchamp, ale lui Claude Bernard, ale profesorului Enderlein etc. stim acum ca microbul e nimic si terenul e totul. Microbii sunt prezenti in permanenta, noi traim intr-un organism alcatuit din mai multi microbi decat celule proprii. Cand se ajunge la o dizlocare a normalitatii si a terenului care ne tine sanatosi, organismul isi incepe eforturile de a restabili starea de sanatate. Aceste eforturi de refacere a normalitatii pot fi mai mult sau mai putin puternice si evident sunt inregistrate ca si simptome care deranjeaza. Adesea, aceste incercari ale organismului de a restabili echilibrul vital pot fi atat de neplacute incat sunt interpretate ca si boala. 

   Cu cat o societate este mai focusata pe competitie si pe rezultate rapide, cu atat mai mult eforturile de autovindecare ale organismului vor fi etichetate drept boala. La extrema cealalta, avem un numar de studii epidemiologice interculturale care arata ca de ex. sarcina, nasterea, lehuzia, menopauza, bolile copilariei, bolile batranetii, precum si alte "boli" de acelasi gen decurg complet natural si banal la popoarele care traiesc simplu, in mijlocul naturii, astfel in vocabularul lor nu exista nici macar vreo denumire pentru acele stari, desi simptomele sunt aceleasi cu ceea ce noi numim "boli". Este evident ca acele popoare si-au pastrat capacitatea de a trai in armonie cu propriile lor mecanisme biologice interioare.

   Microbii sunt peste tot, fie sub forma de bacterii, ciuperci sau asa-zise virusuri. Microbii sunt absolut inofensivi atata vreme cat "terenul" (corpul nostru) este sanatos si in echilibru. Daca mediul o ia razna la un moment dat, microbii isi modifica metabolismul (pentru a supravietui in mediul viciat, lipsit de oxigen!) si incep sa ajute organismul in procesul de autovindecare. Actiunea microbilor este consecinta, nu si cauza bolilor. Microbii accelereaza autovindecarea si au o semnificatie deosebita. [In acest context, am citit de curand un articol f. bun al unui profesor roman de biologie, vi-l recomand calduros: Microbiomul - arma secreta a medicinei moderne! - n.m.] Enzimele microbilor ajuta in mod activ la dezintoxicarea terenului celular perturbat. Microbii se hranesc digerand material tisular mort. Tesuturile intoxicate, otravite, lipsite de oxigen sunt eliminate mai repede cu ajutorul microbilor, acestia fiind catalizatorii proceselor vitale din organism. Astfel se reduce toxemia din organism.

   De indata ce microbii si-au incheiat munca de curatenie, numarul lor se reduce si ei dispar din simptomatica (dar raman prezenti in organism in acelasi numar in care au fost prezenti si inainte de declansarea simptomelor). Astfel, microbii sunt un barometru al proceselor numite boala, fara a fi cauza acestora, la fel cum gazele de esapament arata o ardere, dar nu sunt si cauza acesteia. Microbii traiesc doar din tesuturi moarte din punct de vedere organic, din tesuturi necrozate. Cand bacteriile se inmultesc, aceasta este doar un semn ca in organism s-au acumulat prea multe tesuturi necrozate care trebuiesc eliminate, nu ca vezi Doamne microbii ar deveni "brusc" si din senin virulenti, adica peste noapte devin malefici si ne ataca. Toate expresiile tipic darwiniste gen "atac", "invazie" a germenilor sunt menite sa induca in eroare. Microbii nu sunt dusmanii, ci prietenii nostri. Daca ei "ataca" ceva, acest ceva este reprezentat doar de substantele toxice care ne distrug tesuturile celulare. Niciodata microbii nu ataca un tesut vital, care functioneaza. 

   Mediul din corpul nostru -coordonat de creier- este cel care decide ce fel de microbi vor fi activati pentru a ne efectua curatenia celulara. In functie de principiile ontogenezei si de rolul stabilit prin evolutia foitelor embrionare, aceste microorganisme preiau apoi sarcina curateniei. In functie de localizarea si tipul de toxemie celulara, bacteriile sau microorganismele tipice pentru acel tip de tesut vor fi activate si se vor inmulti. Desi in realitate simptomele asociate cu microbi sunt intotdeauna date pe fond de toxemie si legate de eliminarea de tesuturi moarte, toata lumea cade pe spate cand aude liste intregi de denumiri clinice si diagnostice care de care mai savante, din greaca sau latina, care umplu intregi dictionare medicale si de asemenea si conturile la banca ale profesionistilor medicali.

Exorcism medical

   
Ziua de 23 martie 1883 este o zi de doliu pentru intreaga omenire, caci in acea zi patologia celulara a castigat "razboiul" cu patologia umorala. De atunci, intreaga omenire este captiva intr-o inchisoare babiloniana. Cuvantul ebraic babylon inseamna confuzie, talmes-balmes. Echivalentul grecesc este diabolo si este arhetipul cultural al notiunii de "diavol". Stim cu totii care este semnificatia diavolului si dincolo de nota religioasa. Se pare ca, intr-adevar, comisionarii iadului trag sforile din culise si nu se dau inapoi de la nimic pentru ca marea majoritate a oamenilor sa nu mai poata recunoaste simplele legi ale naturii din cauza propagandei de incetosare. Datorita lor, sanatatea a incetat sa mai fie raspundere individuala si a devenit dependenta de un destin intunecat si a fost delegata in mainile "expertilor" medicali. Farmacia si tehnica medicala celebreaza un exorcism modern. 

   In realitate lucrurile stau altfel: singurul atac impotriva organismului uman este comis de noi insine, mai ales prin faptul ca ne indopam cu otrava la fiecare masa. In special consumand mancare gatita, alimente moarte, ne intoxicam corpul si ne distrugem metabolismul cu substante moarte care duc la lipsuri nutritive grave si pe termen lung nu fac decat sa otraveasca organismul, declansand foarte multe din simptomele asa-ziselor boli ale civilizatiei moderne. In realitate, in ce priveste nutritia, singura boala grava este toxemia, otravirea lenta a corpului pe care o practicam zi de zi. De aceea, in asemenea cazuri, nu au cum sa existe mai multe terapii, singurul drum spre vindecare este dezintoxicarea corpului, eliminarea toxinelor, schimbarea modului de viata si respectarea legilor naturii.
 
Perspectiva holistica asupra sanatatii

   
Stiinta din batrani este continuata doar de perspectiva holistica si naturala asupra sanatatii. Ceea ce ne cauzeaza simptomele pe care le numim in mod gresit "boala" nu sunt germenii din exterior, ci otravirea interioara care se manifesta prin toxemie si scorificarea terenului celular. De aceea, niciun tratament din afara nu poate ajuta la vindecarea simptomelor cauzate de grave lipsuri nutritive, singura metoda este imbunatatirea metabolismului. In cazuri grave, singura metoda efectiva pentru sustinerea corpului in procesul vindecarii este postul. Doar corpul singur se poate vindeca, nu medicamentele, injectiile, regimurile, masajele, fizioterapia sau alte masuri exterioare. Din pacate, sunt putini cei care reusesc sa vada intreg puzzle-ul prin panza de ceata a propagandei inselatoare. In centrele de sanatate si energie pe care le-am condus zeci de ani in Germania si Bolivia, oamenii au fost tratati pe principiile de mai sus si, fara exceptie, practica mi-a confirmat ca asta e singurul drum: autovindecarea.

   In cazuri individuale extrem de grave, autovindecarea poate decurge dramatic, uneori chiar sub amenintarea mortii, abia atunci e necesara sustinerea medicala. Tocmai la bolnavii cronici si la cei aflati intr-o stare de sanatate deplorabila, cu crize de vindecare decalate datorita medicamentatiei excesive de exemplu, rabdarea si competenta terapeutului sunt puse la incercari grele, mai ales cu politica de criminalizare a adevaratilor terapeuti de catre acei "medici" si "experti" care nu sunt decat negustori de medicamente. Din experienta mea cu mii de bolnavi, dupa fiecare criza de vindecare (epicriza) omul respectiv a ajuns la un nivel de sanatate mult superior. In acest proces minunat de autovindecare, terapeutul este moasa si martor, este o experienta fascinanta. Aceasta autovindecare -oh, ce miracol!- este posibila la orice varsta. Niciodata nu e prea tarziu. Este ca atunci cand trebuie sa ne platim datoriile: e dureros, dar candva tot trebuie sa incepem. De ce nu astazi?     

26 de comentarii:

  1. interesant punct de vedere. chiar tentant. dar de ce nu ati listat si bibliografia pe care va bazati punctul de vedere?!? este mai credibil cand contrazici cu fapte dovedite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca ati reusit sa treceti macar de randul al doilea, unde scrie ca autorul articolului este prof. dr. med. dr. dr. Karl J. Probst.

      Ștergere
  2. In urma cu 4 luni am fost diagnosticata cu tuberculoza pleurala. Nu au gasit bacilul nici macar in lichidul pleural pus pe cultura 3 luni, dar tratamentul agresiv l-am inceput imediat pe baza, citez, formulei diin analize. Ce sa zic....apa s-a retras in urma tratamentului, dar un dr, care , intr-adevar, nu e ftiziog, mi-a garantat ca ma pot vindeca si fara tratament......de frica, am inceput tratamentul cu tuberculostatice. Ce medic ar sta sa urmareasca pacientul sa vada daca se autovindeca....e mai usor sa prescrii medicamente ....Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-ati dat raspunsul singura: DE FRICA ati inceput sa luati tuberculostatice.
      Imi pare rau sa citesc asta.
      In realitate nu "bacilul" cauzeaza simptomele, el de fapt ajuta la dezintegrarea unei mase celulare care proliferase in timpul unui conflict activ, bacilul intervine doar la comanda creierului acolo unde este nevoie de ajutor.
      Cu "tratamentul" nu faceti decat sa va autofaultati organismul aflat in faza de autovindecare.
      Uitati-va cu atentie la acest documentar: http://videomega.tv/?ref=cbQXFFFFBHHBFFFFXQbc
      Toate cele bune!

      Ștergere
  3. In plus, au incercat sa ma faca sa duc si copiii pt teste. Am refuzat cu gandul ca "preventia" medicala le-ar face rau (daca IDRul iese pozitiv se trece la tratament). E greu sa lupti cu sistemul....oricum, am inteles ca boala a fost un moment perfect sa constientizez ca greseam in multe aspecte din viata mea. Desi poate pare ciudat, ii multumesc lui Dumnezeu pt semnalul de alarma....e bine sa te trezesti la realitate. Voi urmari filmuletul. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In "filmulet" (care e un documentar de 4 ore!!) se explica chiar in primele 10 minute ce se intampla cu tuberculii in organism si ce este cu adevarat "tuberculoza".
      Slava Domnului ca nu i-ati sacrificat si pe copii :-(
      A fost insa o lectie buna pt. dvs., inteleg ca v-ati trezit putin si ati iesit din matrix :-)

      Ștergere
    2. Minunat, de oameni ca tine, Feli avem nevoie, poate ca sunt putini aceia care ar cauta articolele din care ne explici tu atat de bine si pe intelesul tuturor, chiar si atunci cand sunt in mare impas. Eu te-am gasit cautand informatii despre vaccinarea copiilor, vaccinare pe care nu o voi mai continua cu al meu bebe de 11 luni, si voi citi cu la fel de mult nesat tot ce vei mai scrie.

      Ștergere
    3. Ma bucur mult sa vad tot mai multi oameni informati si responsabili!!!

      Ștergere
  4. Interesant. Dar ma intreb in caz de epidemii de ce toata lumea are aceleasi simptome? Si epidemiile la animale?
    Cel putin eu cum am o problema care ma depaseste si ma sperie, cum alerg in bratele medicinei si uit de toate principiile mele. Cred ca asa se intimpla si la boli grave: oamenii aleg un tratament care le promite o ameliorare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care epidemii? Alea fictive propagate prin presa mainstream? ;-)
      Cat despre vechile asa-zise "epidemii", ele se explica perfect prin conflictele colective (vezi cazurile de tuberculoza din Germania de dupa razboi, dupa rezolvarea conflictului de frica de moarte la multi oameni).
      Cat despre epidemiile de variola, explicatiile sunt aici:
      http://piersicuta.blogspot.de/2014/09/variola-eradicata-de-vaccinuri-istoria.html

      Daca fugi in bratele alopatilor de frica, tot tu vei suporta consecintele, nu uita!
      Cine se informeaza din timp, nu va mai ajunge nici la boli grave si nici nu vor mai fi pacaliti sa creada ca vreun "tratament" alopat le-ar aduce vreo ameliorare. Lumea se trezeste si e bine asa.

      Ștergere
    2. hai ca mi-ai adus aminte exemplu de epidemie falsa. La gradinita, acum 3 ani, a lovit o boala, peste jumatate din clasa lipsa. Fiica mea - imuna, merge si zice ca e singura acolo. Prima care s-a imbolnavit a fost madame educatoare(cea mai calda educatoare care am vazut-o!!!, reusea sa calmeze si sa vorbeasca si sa mangaie 30 copii!! majoritatea nestiind limba, senina si blonda si zambitoare.....), tin minte ca fiica mea mi-a spus ca a venit o madame noua si... nu ii place de ea. Acum inteleg ca imbolnavirea in masa a copiilor a fost probabil pur si simplu o reactie somatica.

      Cat despre imbolnavirile in masa, atentie si la calitatea aerului/alimentatiei

      Ștergere
  5. Da, la oameni se mai intelege, dar nu si in cazul epidemiilor animalelor, acolo nu sunt conflicte rezolvate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care "epidemii" la animale? Alea sunt cel mult otraviri, sa fim seriosi.
      Si te inseli, animalele au si ele aceleasi conflicte biologice ca si oamenii.
      Aici gasesti explicatiile: http://videomega.tv/?ref=cbQXFFFFBHHBFFFFXQbc

      Ștergere
  6. Foarte interesant articolul ca de altfel toate celelalte scrise pana acum. Cu ajutorul tau vad altfel lucrurile acum.

    MULTUMESC.

    Sarbatori fericite !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum pot vedea articolul despre microbiom? pe link nu l-am gasit. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceau Feli, nu, nu merge. MA duce direct pe o pagina de download.

      Ștergere
    2. Of, imi pare rau, nu mai stiu unde sa-l incarc ca sa nu dispara...

      Ștergere
  8. Citind articolele dumneavoastra simt ca sunteti o adepta a medicinei din secolul XVII. Mi se pare ca cititi selectiv despre un domeniu, alegand doar acele articole si "dovezi" care va convin, ajungand pana la urma sa ignorati ani intregi de efort si cercetare.

    Microbiologia aduce inormatii importante despre microbi (bacterii, virusuri), despre structura lor si despre modul in care interactioneaza cu organismul uman. S-a descoperit modul in care fiecare microb patogen cauzeaza o anume boala. Mi se pare greu de crezut ca toti oamenii de stiinta din lume, din toate timpurile, au fost cumparati de ceva organizatie secreta cu o agenda dubioasa. Scrieti articole dintr-o perspectiva fixa, ignoranta si va bazati parerile pe povesti, pe confesiuni ale unor persoane, pe lucruri emotionale.

    Spuneti ca microbii nu cauzeaza boli, nu cauzeaza epidemii. Si atunci cum explicati epidemiile? Cum explicati epidemia de ciuma care a facut prapad in Europa? Toti oamenii aia au fost otraviti? Sau toti au rezonat la fel pe plan emotional, au fost negativisti si din cauza asta au facut bube si au murit?

    Daca microbii nu cauzeaza boli, atunci de ce nu beti apa dintr-o balta din padure?

    Vedeti raul acolo unde nu e, si vedeti binele acolo unde nu e. Am senzatia ca daca e sa mergeti la o plimbare intr-o padure si ati vedea o ursoaica cu pui ati fugi direct spre ea, considerand-o o fiinta blanda, iar contactul cu ea ar fi pentru dvs o incarcare cu energie pozitiva, energie bruta. Nu ati fi in stare sa realziati pericolul la care va expuneti.

    Ceea ce trebuie sa nu uitati e ca dumneavoastra sunteti responsabila nu doar de sanatatea copiilor dumneavoastra dar si de a copiilor din comunitate prin alegerea dumneavoastra de a nu vaccina copiii.

    Pacat ca va informati din surse gresite.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca nu reusiti nici macar sa cititi corect: acest articol este doar tradus de mine si ii apartine unui profesor german de MEDICINA (Prof. Dr. med. Dr. Dr. Karl J. Probst).
      Ca atare, critica dvs. este apa de ploaie, nesubstantiata nicicum.
      Daca s-a "descoperit" modul cum fiecare microb patogen cauzeaza o anumita boala, va astept cu dovezile concrete, publicatii, studii etc.
      De vorbe goale si chestii invatate pe de rost ca papagalul din manuale sponsorizate de big pharma suntem satui. De aceea am realizat acest spatiu, pe care incerc sa-l pastrez curat de asemenea mizerii si minciuni frauduloase.
      "Epidemiile" se explica f. simplu pentru cei ce gandesc, va sugerez sa cititi ce au scris alti MEDICI:

      http://piersicuta.blogspot.de/2013/03/virusurile-si-bacteriile-schimbarea.html
      http://piersicuta.blogspot.de/2013/09/boala-ca-proces-de-vindecare-si.html

      Cititi si comentariile de la aceste articole.

      Cum explicati dvs. ca ciuma a aparut doar la anumiti oameni si nu la toti? Teoria infectiei este gresita, fiindca - in caz ca nu stiati - daca o teorie are fie si o singura exceptie, ea nu mai este valabila. Deci ca teoria infectiei sa fi fost valabila, ar fi trebuit ca toata populatia pamantului sa moara de ciuma. Dupa dvs. :-)
      Si de ce unii "oamenii aia" s-au vindecat de ciuma fara vaccin?? Oops :-)
      Da, toti acei oameni care au murit au fost fie otraviti, fie au impartit aceleasi conditii de viata cu altii si astfel au dezvoltat aceleasi simptome.

      GANDURILE si PERCEPTIA noastra sunt elementele decisive in sanatatea noastra. Aprofundati epigenetica dezvoltata de doctorul Bruce Lipton, urmariti prelegerile lui "Pilula sau perceptie" si "Biologia credintei" (sunt disponibile pe gratis pe youtube) si veti intelege mai multe despre modul cum functioneaza corpul uman.

      Toate bune si informare placuta! Poate asa reusiti sa iesiti din Matrix :-)

      Ștergere
  9. Suntem mai multe admine ale paginii, draga Silvia, iar unele din ele nu au ajuns inca sa descopere si frauda cu teoria infectiei.
    Oare ai citit intreg articolul acesta, scris de un Prof. Dr. med. Dr. Dr. ?
    Oare cartea lui de vizita este tot neavizata? ;-)
    Daca da, atunci nu-mi mai ramane decat sa-ti doresc o noapte buna in continuare in Matrix, sa nu cumva sa te trezesti, caci nu o sa-ti mai placa ceea ce vezi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce fain ca aveti asa doctori in Germania! Super articol si multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pt traducere, extraordinare informatiile! Le dau mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  12. Inca o autoritate cu diplome care ne spune adevarul! Cati il vom asculta? Norocul vrea ca eu sa am deja copii mari, am ascultat intuitia si nu am acceptat nicicand vaccinurile, tot noroc ca aveam in familie medic genial care ne avertizase si care ne-a acoperit ca sa nu avem probleme. Sa va zic ca ai mei copii nu au mirosit niciodata vreo policlinica pe dinauntru? Acum sunt amandoi in Canada, amandoi doctori holistici si parinti cu copii nevaccinati si sanatosi.
    Felicitari si multumiri pentru toate informatiile valoroase pe acest blog!
    Mioara B.

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos articol, l-am listat sa-l pun la doctorul meu la cutie, poate i se mai destupa oleaca mintea imbacsita de doctrina alopatilor. Iti multumim pentru tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere